Do tej pory byl dla mnie zwyklym, niczym nie wyrozniajacym sie aktorem, ale to co zagral Running Scared to geniusz. Stal sie jednym z moich ulubionych aktorów.
Popieram, zadna inna rola Walkera nie byla tak dobra jak w Running Scared. Podziwiam odegrana role jak i sam film. Arcydzielo.
Film zrobił na mnie niesamowite wrażenie, a sama gra Walkera była świetna. Po raz pierwszy film, w którym grał był sensowny, a jego gra naprawdę dobra.
Running scared było znakomite. Szkoda tylko, że w USA okazało się stosunkowo finansową klapą :( A gra Walkera była super. Polecam Ci film Eight below z Paulem Walkerem, w którym też jest sensowna fabuła ;)
Początkowo myślałam, że Walker to tylko taki ładny chłoptaś, ale po tym co pokazał w Running scared z chęcią obejrze jakiś inny sensowny film z nim. Dziękuje za polecenie:)
Zawsze wiedzialam ze Walker ma w sobie potencjal tylko potrzebny mu porzadny scenariuszP:)) No i prosze jak jak sie popisal... Mam nadzieje ze od teraz bedzie gral w coraz lepszych filmach...