Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Do tej pory byl dla mnie zwyklym, niczym nie wyrozniajacym sie aktorem, ale to co zagral Running Scared to geniusz. Stal sie jednym z moich ulubionych aktorów.

piotras8

Popieram, zadna inna rola Walkera nie byla tak dobra jak w Running Scared. Podziwiam odegrana role jak i sam film. Arcydzielo.

Diabelicka

Film zrobił na mnie niesamowite wrażenie, a sama gra Walkera była świetna. Po raz pierwszy film, w którym grał był sensowny, a jego gra naprawdę dobra.

piotras8

Running scared było znakomite. Szkoda tylko, że w USA okazało się stosunkowo finansową klapą :( A gra Walkera była super. Polecam Ci film Eight below z Paulem Walkerem, w którym też jest sensowna fabuła ;)

Peterek_dg

Początkowo myślałam, że Walker to tylko taki ładny chłoptaś, ale po tym co pokazał w Running scared z chęcią obejrze jakiś inny sensowny film z nim. Dziękuje za polecenie:)

piotras8

Zawsze wiedzialam ze Walker ma w sobie potencjal tylko potrzebny mu porzadny scenariuszP:)) No i prosze jak jak sie popisal... Mam nadzieje ze od teraz bedzie gral w coraz lepszych filmach...

piotras8

Potwierdzam. Myślałem, że to przeciętny aktor. Ale w Running Scared był rewelacyjny. Zupełnie zmeniłem o nim zdanie. Oczywiście na plus.