Czyżby wszyscy głosujący ( czytaj wszystkie głosujace) zwracały uwagę tylko na wyglad? Chyba niczym innym Walker nie może zachwycać...No chyba że bierzemy pod uwagę zachwyt samochodem do którego ten pan wsiada;)
No sorry ale jednak może zachwycać czymś innym... jest nie tylko boski z wyglądu, ale tesh inteligentny i wogóle kocha zwierzęta i jest całekiem COOL!!!
cytat: "No sorry ale jednak może zachwycać czymś innym... jest nie tylko boski z wyglądu, ale tesh inteligentny i wogóle kocha zwierzęta i jest całekiem COOL!!!"
Lol to mnie rozwaliło :D
ile masz lat? :D
Ja Paula pierwszy raz zobaczyłam w "Fast and furious". Potem w drugiej części tego filmu. Następnie w "Into the blue". Wszystkie te filmy mi się podobały. Paula oceniłam na 10, bo podobał mi się w tych filmach i przyznaje jest przystojny! Mnie niczym innym nie zachwyca, bo go nie znam. Wydaje mi się, że aktorom nie można dawać ocen za coś innego niż wygląd czy talent, bo przecież nie wiemy jacy są naprawdę.
no jasne, że tak, ale wiesz z tego co czytałąm i widziałąm w takich uryweczkach z wywiadów itp. to wywnioskowałam ze jest taki jak napisałam oczywiście nie mówie ze się nie myle i ze go znam poprostu ja tak myśle :P:P Pozdro
HAHAHA !!! "i wogóle kocha zwierzęta". Mnie również rozwalił ten tekst.
Paranoja co tu na forum dzieje się. To jeszcze jest forum? Oczarowane wyglądem aktora dziewczyny wypisują jak to za nim przepadaja i wogóle jaki piekny i boski. A ja myslałam, że forum to jakas dyskusja, rozmowa. Poza tym nei wiem jak można kogoś tak wychwalać, nawet go nie znająć. Ja rozumiem, że wszyscy tu oglądali filmy z tym panem i podziwiaja jego talent, ale bez przesady. Są pewne granice. Żeby szukac adresów itp. Dla mnie to jest chore.
Podobał sie film? Spoko. Ale to wszystko.
Ludzie, opanujcie się !