Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Człowieka docenia się po śmierci. Aktor przed śmiercią był jak się nie mylę na końcu dwusetki. Jutro już bd. w setce najlepszych aktorów a w weekend w 10.

Tymbarkowa_2

tak bardzo Cie to boli? normalne, ludzie sie przejęli i mu dali wyższą ocene, to taki wielki problem dla Ciebie?

tomekk2

Nie, nie boli tylko połowa ludzi nie zna go i nawet nie widziało z nim żadnego filmu.

Tymbarkowa_2

Nie znam osoby którą by nie oglądała jakiejkolwiek części F&F więc tą połowę nazwałbym 1%, tobie nikt oceny o nim nie zmieni więc spokojnie :)

tomekk2

Widocznie znasz mało ludzi.

Tymbarkowa_2

jak nie masz co pisać to nei pisz wcale :)

tomekk2

Hmmm... żyje w wolnym kraju gdzie każdy może mieć swoje zdanie.

Tymbarkowa_2

Ja nie widziałem jakiejkolwiek cześci F&F, jedynie pojedyncze sceny i jakoś mnie do tego nie ciągnie. Jakby nie zobaczył obrazka z jego zdjęciem to nawet nie wiedziałbym kto to Paul Walker. Poza serią F&F nie zagrał w żadnym lepiej ocenianym filmie, nie zgarnął żadnej nagrody za żaden inny film (1 nominacja, a za FF 2 nagordy Teen Choise). Aktor jednej roli, tyle, że ta jedna rola przerodziła się w sześcioczęściowy tasiemiec. Ta cała szopka z lamentacją na fejsbukach, srejkach mnie dziwi. Prawda jest taka, że nikt z nas go nie znał tak na prawdę jako człowieka. Prawdziwa tragedia to gdy umiera ktoś bliski. Zostawił bodajże żonę i 15-letnią córkę. Niemniej jednak szkoda gościa.

khedira

poprawka

Walker mieszkał w Santa Barbara w Kalifornii. Miał córkę Meadow Rain (ur. 4 listopada 1998) ze swoją byłą dziewczyną Rebeccą. Meadow żyje razem z matką na Hawajach.

khedira

Zgadzam się.

Tymbarkowa_2

Jak nie widziałeś żadnej części F&F to nic nie straciłeś, tandeta najwyższych lotów.

Anthrax91

Jak już to widziałaś a nie widziałeś. :D

Tymbarkowa_2

Wybacz ;)

Tymbarkowa_2

A ty masz na to jakieś dowody ? bo żeby tak wysoko wzrosła ocena musiałabyś znać bardzo dużo osób z fw którzy ocenili go dopiero po śmierci, pierwszy raz !
Poza tym mi się wydaje, że jego wzrost w rankingu jest raczej kwestią tego, że ludzie mają tą świadomość, że więcej nie wystąpi a aktorem był naprwdę bardzo dobrym.

Tymbarkowa_2

ja tam za nim nie przepadałam nigdy, dlatego wkurza mnie ten fenomen, który teraz następuje. Jest nieobiektywny i nieszczery

Ann_Sznu

Idź stąd na forum Pacino albo Hopkinsa i tam podniecaj się jego wielkim aktorstwem. Skoro nie rozumiesz fenomenu Paul'a Walker'a który był bardziej wartościowym aktorem niż większość tych z top100.

Coronado

nie lubię Pacino i nie wariuję za Hopkinsem, a Ty idź do gimnazjum naskakiwac na innych skoro jesteś takim zignoranciałym półgłówkiem, bo inaczej tego nazwać nie potrafię, skoro a) nie rozumiesz sensu mojej poprzedniej wypowiedzi b) widzisz w niej jakaś obrazę dla Twojego aktorskiego bożka, której w ogóle tam nie ma i w końcu c) to jest forum, na forum się DYSKUTUJE, co oznacza, że podczas rozmowywymieniasz się (często sprzecznymi) poglądami.

koniec mojej dyskusji z tej strony, jeżeli nastąpią dalsze komplikacje w porozumieniu - odsyłam do słownika języka polskiego.
Miłego dnia

Tymbarkowa_2

Przeprowadziłaś ankietę kto go zna a kto nie?

Tymbarkowa_2

Narzekanie na lepszy ranking aktora po smierci jest tak samo częste jak i polepszanie tego rankingu.:) Tez zauwazylam te tendencje mnie ona jednak nie przeszkadza. Szczerze to do tej pory nie moge uwierzyc ze on naprawde nie zyje i to w taki sposob o ironio. :((( Nikt nie zasluzyl na taka smierc jeszcze w tym wieku :(((Czasem jak czytam inne komentarze tutaj (nie twoje )to nie moge uwierzyc ze ludzie tak latwo drwia sobie z czyjejs smierci. :(

monia198923

No tak ale wczoraj cały facebook był zawalony zdjęciami tego aktora od małych dziewczynek które nawet nie wiedziały że on istnieje.

Tymbarkowa_2

... które nawet nie wiedziały że on istnieje aż do wczoraj.

Tymbarkowa_2

No tak działa facebook niestety ,. Szczegolnie u dziewczynek moda taka ze jak u kogos cos jest to i u nich wypada udostepnic zeby było i tak leci:((

monia198923

Masz racje.

monia198923

I dlatego nie posiadam facebooka ani żadnego podobnego szajsu ;)

monia198923

Mnie najbardziej dobija to jak czytam komentarze ludzi którzy w dzień śmierci i dzień po z wielkim bólem dupy pie** o jakimś filmwebowym rankingu...

Robaczek_12

Tez prawda :(

Robaczek_12

Jest na to rada-nie czytaj.

Tymbarkowa_2

A ty nie czytaj rankingów, szczególnie filmwebowych które są najważniejsze w całej kinematografii - ironia.

Robaczek_12

A kto ci powiedział że czytam. Po prostu wiadomo że jak jakiś aktor umiera to ludzie którzy usłyszeli o nim dopiero po jego śmierci hurtowo dają mu same 10. Więc bez czytania rankingu można się takiego czegoś domyśleć.

Tymbarkowa_2

i tu nie masz 100 % racji ja z nim filmy dawno nie oglądałem ale w tedy oceniłem ale samego aktora nie oceniałem dopiero go oceniłem w niedziele

Tymbarkowa_2

Jeśli nie czytasz to poco cię to interesuje ? to chyba logiczne.
No i co ? tak jak wzrosła tak i spadnie, jezu a tego kogo nie obchodzi ranking na fw ten niema pretensji, że ktoś tam dał ocenę 10...

Robaczek_12

Każdy może mieć swoje zdanie. Ja mam takie ty masz inne. Żyjemy w demokratycznym kraju.

Robaczek_12

Zgadzam sie, ja nigdy nie wiem o co chodzi z tym krzykiem o te ocene. No i co ze daja po 10 wszyscy po smierci. To ich glos i niech se daja ile chca. To i tak sie wyrówna z czasem. Ludzi strasznie to bulwersuje ja sie zajmuje tylko swoimi ocenami. Niech kazdy ocenia jak lubi.

monia198923

Był na 85 miejscu a teraz jest na 120 a wszyscy narobili takiego szumu jak by nie wiadomo co się stało.

Robaczek_12

No wlasnie byl i juz z czasem wszystko wraca do normy. Ludzie pewnie mysleli ze bedzie za chwile na pierwszym (zreszta nawet gdyby to co).

monia198923

Taa, taka Jennifer Lawrence po filmie "Igdzyska smierci" była w pierwszej 20 przed Cate Blanchet i Miechelle Pfeiffer i jakoś nikt nie robił takiej afery.

Tymbarkowa_2

Jest inna rada: nie pisz głupot

Coronado

Wolność słowa.

Robaczek_12

To jest przecież najważniejsze, nie rozumiem czemu niektórzy mają taki ból dupy o te rankingi. Chciałabym żeby one zniknęły, zaoszczędziłoby to kilkudziesięciu debilnych tematów:/

alien_2

Też nie rozumiem....
Dokładnie, rankingi powinny zniknąć jeśli użytkownicy nie umieją podchodzić do nich z dystansem.

monia198923

Też nie mogę uwierzyć. :( Był naprawdę wspaniałym aktorem jak dla mnie i nie mówię tutaj tylko o serii F&F.

Tymbarkowa_2

to smutne,ale prawdziwe ....

Tymbarkowa_2

dobry był ale w dobrym filmie go nie widziałem, szkoda że już w takowym nie zagra.

za bardzo sobie wziął do serca odgrywane role i ... był za szybki.

Tymbarkowa_2

Warto zauważyć, że w rankingu nie są brane pod uwagę tylko oceny użytkowników, ale także zapewne liczba wyświetleń profilu danego aktora (a tych o czasu tragicznego wypadku przybyło zapewne o kilka rzędów wielkości).

Tymbarkowa_2

swoja drogą boję się, co będzie kiedy umrze Johnny Depp albo Brad Pitt. Jakaś totalna medialna i internetowa masakra

Tymbarkowa_2

Niestety mylisz się bo znowu leci w dół, to co jest a to chcielibiście że niby jest, się mija.

Coronado

Bo już jest 4 dni po i ludzie pomału o nim zapominają.