Człowieka docenia się po śmierci. Aktor przed śmiercią był jak się nie mylę na końcu dwusetki. Jutro już bd. w setce najlepszych aktorów a w weekend w 10.
tak bardzo Cie to boli? normalne, ludzie sie przejęli i mu dali wyższą ocene, to taki wielki problem dla Ciebie?
Nie znam osoby którą by nie oglądała jakiejkolwiek części F&F więc tą połowę nazwałbym 1%, tobie nikt oceny o nim nie zmieni więc spokojnie :)
Ja nie widziałem jakiejkolwiek cześci F&F, jedynie pojedyncze sceny i jakoś mnie do tego nie ciągnie. Jakby nie zobaczył obrazka z jego zdjęciem to nawet nie wiedziałbym kto to Paul Walker. Poza serią F&F nie zagrał w żadnym lepiej ocenianym filmie, nie zgarnął żadnej nagrody za żaden inny film (1 nominacja, a za FF 2 nagordy Teen Choise). Aktor jednej roli, tyle, że ta jedna rola przerodziła się w sześcioczęściowy tasiemiec. Ta cała szopka z lamentacją na fejsbukach, srejkach mnie dziwi. Prawda jest taka, że nikt z nas go nie znał tak na prawdę jako człowieka. Prawdziwa tragedia to gdy umiera ktoś bliski. Zostawił bodajże żonę i 15-letnią córkę. Niemniej jednak szkoda gościa.
poprawka
Walker mieszkał w Santa Barbara w Kalifornii. Miał córkę Meadow Rain (ur. 4 listopada 1998) ze swoją byłą dziewczyną Rebeccą. Meadow żyje razem z matką na Hawajach.
A ty masz na to jakieś dowody ? bo żeby tak wysoko wzrosła ocena musiałabyś znać bardzo dużo osób z fw którzy ocenili go dopiero po śmierci, pierwszy raz !
Poza tym mi się wydaje, że jego wzrost w rankingu jest raczej kwestią tego, że ludzie mają tą świadomość, że więcej nie wystąpi a aktorem był naprwdę bardzo dobrym.
ja tam za nim nie przepadałam nigdy, dlatego wkurza mnie ten fenomen, który teraz następuje. Jest nieobiektywny i nieszczery
Idź stąd na forum Pacino albo Hopkinsa i tam podniecaj się jego wielkim aktorstwem. Skoro nie rozumiesz fenomenu Paul'a Walker'a który był bardziej wartościowym aktorem niż większość tych z top100.
nie lubię Pacino i nie wariuję za Hopkinsem, a Ty idź do gimnazjum naskakiwac na innych skoro jesteś takim zignoranciałym półgłówkiem, bo inaczej tego nazwać nie potrafię, skoro a) nie rozumiesz sensu mojej poprzedniej wypowiedzi b) widzisz w niej jakaś obrazę dla Twojego aktorskiego bożka, której w ogóle tam nie ma i w końcu c) to jest forum, na forum się DYSKUTUJE, co oznacza, że podczas rozmowywymieniasz się (często sprzecznymi) poglądami.
koniec mojej dyskusji z tej strony, jeżeli nastąpią dalsze komplikacje w porozumieniu - odsyłam do słownika języka polskiego.
Miłego dnia
Narzekanie na lepszy ranking aktora po smierci jest tak samo częste jak i polepszanie tego rankingu.:) Tez zauwazylam te tendencje mnie ona jednak nie przeszkadza. Szczerze to do tej pory nie moge uwierzyc ze on naprawde nie zyje i to w taki sposob o ironio. :((( Nikt nie zasluzyl na taka smierc jeszcze w tym wieku :(((Czasem jak czytam inne komentarze tutaj (nie twoje )to nie moge uwierzyc ze ludzie tak latwo drwia sobie z czyjejs smierci. :(
No tak ale wczoraj cały facebook był zawalony zdjęciami tego aktora od małych dziewczynek które nawet nie wiedziały że on istnieje.
No tak działa facebook niestety ,. Szczegolnie u dziewczynek moda taka ze jak u kogos cos jest to i u nich wypada udostepnic zeby było i tak leci:((
Mnie najbardziej dobija to jak czytam komentarze ludzi którzy w dzień śmierci i dzień po z wielkim bólem dupy pie** o jakimś filmwebowym rankingu...
A ty nie czytaj rankingów, szczególnie filmwebowych które są najważniejsze w całej kinematografii - ironia.
A kto ci powiedział że czytam. Po prostu wiadomo że jak jakiś aktor umiera to ludzie którzy usłyszeli o nim dopiero po jego śmierci hurtowo dają mu same 10. Więc bez czytania rankingu można się takiego czegoś domyśleć.
i tu nie masz 100 % racji ja z nim filmy dawno nie oglądałem ale w tedy oceniłem ale samego aktora nie oceniałem dopiero go oceniłem w niedziele
Jeśli nie czytasz to poco cię to interesuje ? to chyba logiczne.
No i co ? tak jak wzrosła tak i spadnie, jezu a tego kogo nie obchodzi ranking na fw ten niema pretensji, że ktoś tam dał ocenę 10...
Zgadzam sie, ja nigdy nie wiem o co chodzi z tym krzykiem o te ocene. No i co ze daja po 10 wszyscy po smierci. To ich glos i niech se daja ile chca. To i tak sie wyrówna z czasem. Ludzi strasznie to bulwersuje ja sie zajmuje tylko swoimi ocenami. Niech kazdy ocenia jak lubi.
Był na 85 miejscu a teraz jest na 120 a wszyscy narobili takiego szumu jak by nie wiadomo co się stało.
No wlasnie byl i juz z czasem wszystko wraca do normy. Ludzie pewnie mysleli ze bedzie za chwile na pierwszym (zreszta nawet gdyby to co).
Taa, taka Jennifer Lawrence po filmie "Igdzyska smierci" była w pierwszej 20 przed Cate Blanchet i Miechelle Pfeiffer i jakoś nikt nie robił takiej afery.
To jest przecież najważniejsze, nie rozumiem czemu niektórzy mają taki ból dupy o te rankingi. Chciałabym żeby one zniknęły, zaoszczędziłoby to kilkudziesięciu debilnych tematów:/
Też nie rozumiem....
Dokładnie, rankingi powinny zniknąć jeśli użytkownicy nie umieją podchodzić do nich z dystansem.
Też nie mogę uwierzyć. :( Był naprawdę wspaniałym aktorem jak dla mnie i nie mówię tutaj tylko o serii F&F.
dobry był ale w dobrym filmie go nie widziałem, szkoda że już w takowym nie zagra.
za bardzo sobie wziął do serca odgrywane role i ... był za szybki.
Warto zauważyć, że w rankingu nie są brane pod uwagę tylko oceny użytkowników, ale także zapewne liczba wyświetleń profilu danego aktora (a tych o czasu tragicznego wypadku przybyło zapewne o kilka rzędów wielkości).
swoja drogą boję się, co będzie kiedy umrze Johnny Depp albo Brad Pitt. Jakaś totalna medialna i internetowa masakra