Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

dlaczego tak wiele tematów jest tutaj blokowanych? może ktoś wie?

kasiek09876

Dlatego, że to zazwyczaj chamskie tematy, nic nie wnoszące.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kasiek09876

za chamstwo na forum

wort801

no własnie jakiś czas temu został dodany temat i zanim go zablokowali zdążyłam przeczytać i nie było tam nic chamskiego.
Ktoś wyraził tylko swoją opinię na jego temat, że aktorem był kiepskim i wszystko bez wulgaryzmów oczywiście. Trochę dziwne....

kasiek09876

dalej czytałaś ??? lepiej nie uwierz mi ja czytałem tam wypowiedzi wiec bym powód

wort801

był :)

wort801

ja zdążyłam przeczytać tylko jeden temat który nie miał jeszcze odpowiedzi żadnych . A w tym temacie jak już wcześniej napisałam nie było w sumie nic złego.
Jak dla mnie był on świetnym aktorem i dzisiaj pewnie obejrzę sobie z nim jakiś film , ale oczywiście nie musi być przez wszystkich lubiany . Mam takie wrażenie że kasowane są wszystkie treści w których pisze się źle o nim .

kasiek09876

ja widziałem te tematy wiec był prawdziwy powód to chamstwo a filmweb pewnie chciał szybko kasować i przez przypadek ten też usunął

wort801

Pewnie tak . Bo ludzie potrafią być chamscy :( Można nawet już przeczytać że był na prochach i po alkoholu. Masaaakra :(

kasiek09876

No to masz złe wrażenie.

GodFella

Może:) nie twierdzę że mam rację

kasiek09876

A to tego nie widziałam, większość, które miałam okazje zobaczyć to tylko wyzwiska, nic więcej.

kasiek09876

wiec lepiej że tak się stało

kasiek09876

Dużo trolli się tutaj zebrało. Nie zdziwiłbym się jakby to była akcja jakiegoś gimbofanpage'a na gównobooku w którym admin nawołuje swoich fanów do prowokacji.

Gibon1991

no właśnie zdążyłam zauważyć że aż roi się od trolli

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kasiek09876

no niestety