no własnie jakiś czas temu został dodany temat i zanim go zablokowali zdążyłam przeczytać i nie było tam nic chamskiego.
Ktoś wyraził tylko swoją opinię na jego temat, że aktorem był kiepskim i wszystko bez wulgaryzmów oczywiście. Trochę dziwne....
ja zdążyłam przeczytać tylko jeden temat który nie miał jeszcze odpowiedzi żadnych . A w tym temacie jak już wcześniej napisałam nie było w sumie nic złego.
Jak dla mnie był on świetnym aktorem i dzisiaj pewnie obejrzę sobie z nim jakiś film , ale oczywiście nie musi być przez wszystkich lubiany . Mam takie wrażenie że kasowane są wszystkie treści w których pisze się źle o nim .
ja widziałem te tematy wiec był prawdziwy powód to chamstwo a filmweb pewnie chciał szybko kasować i przez przypadek ten też usunął
Pewnie tak . Bo ludzie potrafią być chamscy :( Można nawet już przeczytać że był na prochach i po alkoholu. Masaaakra :(
Dużo trolli się tutaj zebrało. Nie zdziwiłbym się jakby to była akcja jakiegoś gimbofanpage'a na gównobooku w którym admin nawołuje swoich fanów do prowokacji.