Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

ludzie...opanowanie

użytkownik usunięty

Dziewczyny, nie możecie lubić Paula tylko dzięki jego urody. Owszem jest on przystojny, nie można tego ominąć, ale fanki lubią go za to...że dobrze gra w filmach, jest można nawet powiedzieć "profesjonalistą", jest on inteligentny, skonczył on studia biologiczne (badanie morz). A więc dziewczyny (fanki) zanim coś o nim napiszecie to się zastanówcie co macie zamiar nabazgrolić. Wiem jakie jest jego zachowanie otórz dostałam film na DVD Za szybcy, za wściekli. Są tam dodatki. Weszłam na śmieszne sceny, Paul ma tyle poczucia humoru w sobie ze az po nocy mi sie jego zachowanie śniło. Humor dopisuje mu non stop. Owszem czasem jakis dystans do czegos trzeba miec ale najlepiej byc zabanym i smieszny, dzieki tym dodatkom stałam sie jego wierna fanka mam jego ok 300 zdjec na komputerze film na dvd 2 fast 2 furious ( kate zle napisałas furious!!!!!!) i mam jego zdjecia z gazet. jest on szalony. i tyle (troche to długie nie...?) Te dziewczyny ktore chciałaby ze mna pogadac na jego temat zapraszam.

użytkownik usunięty

dlaczego do ciebie mamy pisac zeby dowiedziec sie czegos o nim?

użytkownik usunięty

wcale nie skonczyl studiow tylko je zaczal ale nie skonczyl, poza tym fakt, ze opierasz swoja opinie na dodatkach do jednego filmu krytykujac opinie innych fanek jest smieszne, bo nie wystarczy zobaczyc 2 minut dodatku do filmy zeby moc cos o kims powiedziec (wiem bo ogladalam wszystkie filmy i dodatki tez i wywiady w tv i jeszcze czytalam wszystkie wywiady w gazetach) poza tym sama opierasz sie chyba tylko wylacznie na jego wygladzie skoro masz same zdjecia na kompie

Hey!! A dlaczego nie mozna pisac o wygladzie??? Ja go nie znam osobisice i moge napisac tyle ze jest przystojny i ma ta;ent. Nie gadałam z nim nigdy nie wiem czy ma poczucie humory nie interesuje sie jakie skonczyl szkoly. A zaprzeczasz sama sobie bo opierasz swoją notke na 300 zdjęciach i 5 minutach dodatku do filmu.

jesl;i tyle o nim wiesz, to napisz kim jest ta laska z ktora ma corke Meadow ?? chodzi mi o imie i nazwisko :)

osobiście uważam, że nawet po 10 minutach wywiadu i po iluś ujęciach kulis kręcenia filmu nie można powiedzieć o kimś jaki jest naprawdę ani go na serio poznać. wiadomo przecież że nawet udziejając wywiadu czy będąc na planie zachowuje się inaczej niż nacodzień(razem czy osobno??)także nie denerwuj się po każdy lubi aktorów za to co chce a nie za to co powienien....dziewczyny mają rację, że Ty tez opierasz sie tylko na 1 filmie...

użytkownik usunięty
majeczka_4

Weźcie wogóle ludzie!! Przeciez chyba każdy wiuzi ze on jest boski :P:P:] ja tesh zauważyłam, na kilku wywiadach itp, że jest dowcipny i wogóle :D i uważam ze nawet po 2 minutowych kulisach tesh mozna chociaz troche wywnioskowac :] Ja wogóle mam bzika na jego punkcie, ale co tam ..:P:P Najbardziej mnie tylko wkurza ze nie wiedomo w kim ma córkę... I naprawde nie ma sensu sie sprzeczac o to czy ktoś ma 300 fociek czy 500 i czy sugeruje się wyglądem czy nie, bo iutak wszyscu powinni wg. mnie wiedziec ze itak jest SUPICZEK :]

majeczka_4

na co dzień - oddzielnie.

Pzdr.

SIYE doom's girl

Oj kobity, kobity kiedy wy zmądrzejcie czytam i wszędzie widze jest zabawny jest przystojny jest uroczy ale ani słowa o jego talencie aktorskim. Być może panie zapomniały to ja przypomną to jest aktor, a nie model on nie ma się podobać tylko umieć grać!