Paul WesleyII

Paul Thomas Wasilewski

8,4
6 620 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Wesley

Bardzo przystojny. Świetnie gra w Pamiętnikach wampirów.
No i teoretycznie jest Polakiem :)
10 zasluzona

olka19_19

Jako aktor jest dobry. Ale osobiscie go nie lubie bo go nie znam i nie chciałabym poznać.

asiabolly

jak można nie lubić kogoś tylko dlatego, że się go nie zna?
a to czy chciałabyś czy nie to twoja sprawa i nie musisz o niej pisać
popieram autorkę tematu ;)
bardzo lubię jego postać w VD

olka19_19

Ja uważam że 10 to za dużo ; )

Vikiii

masz racje z tą 10
niewielu zasługuje na tyle ;)
ale zależy w jakim kontekście się ocenia
nas zwolenniczek Stefana jest niewiele ;)

anna83

Oj Zdziwiłabyś się ile jest . Stefan rządzi :D

zozol_3

hahaha! Dzisiaj wiele rzeczy mnie rozbawia.. ale chyba to przebija wszystko.. xD Stefan jest ohydny, jego twarz kojarzy mi się z... no nie powiem, bo jeszcze kogoś urażę..xD anna83- masz rację.. jego zwolenniczek jest baaaardzo niewiele.xd

nighthunter_

Bez przesady, Paul jest przystojny facet mimo wszystko.
A klatę to ma 10 razy lepsza od Iana, heXD

nighthunter_

a szkoda bo Stef nie jest ohydny
wręcz przeciwnie ;)
a ja lubię być w mniejszości ;p

nighthunter_

Oj kłóciłabym się z tym "niewiele" :)

anulka88

Chyba ma za dużą żuchwę w stosunku do szczęki. - taki mały żarcik.
BTW. aktor z niego marniutki, zbyt podobny do Pattisona, który jednak aktorem jest znacznie lepszym, a wystawiać 10 tylko dlatego, że jest polakiem? Chyba lekka przesada...

Kerakk

"zbyt podobny do Pattisona, który jednak aktorem jest znacznie lepszym" - to jest część dalsza żarciku, prawda?? :]

anulka88

To, że jest zbyt podobny to tak, jednakże, że aktorem jest gorszym to nie.
Ale nie widziałem go nigdzie indziej, niż w PW, może jest lepszy w dalszych odcinkach(jestem w pierwszym sezonie).

Kerakk

To polecam dokończyć pierwszy sezon, zacząć i skończyć drugi + sięgnąć po jakiś film/serial :)
Ja póki co tylko "Pamiętniki Wampirów", "W głębinach" (można zobaczyć) i "Córka Russellów" (polecam!) widziałam, dlatego jeszcze oceny nie wystawiam ;p

anulka88

Lubie mniejszości! Paul jest bardzo przystojnyi na dodatek ma swietne poczucie humoru, na wywiadach widac to. ;)

olka19_19

Postać Stefana wydaje mi się strasznie nijaka, mdła, i mam wrażenie, że to nie tylko wina scenarzystów, ale i gry aktora. Jest taka jednolita i ociężała. Miewa lepsze momenty, ale moim zdaniem bynajmniej nie należy do najlepszych. W tym serialu Wesley tym słabiej wypada, im więcej scen pokazujących kontrast z Ianem Somerhalderem, którego mimika, gestykulacja i spojrzenia są bardzo sugestywne, co więcej, chyba znalazł rolę dla siebie, bo w innych produkcjach, w których go widziałam, też nie powalał na kolana. Jako wampir tylko Damon jest przekonujący, demoniczny, ostry, zwinny, trochę mroczny, jego brat przypomina raczej antytezę wampira i potrzebuje najbardziej drastycznych ujęć, by można było uwierzyć, że faktycznie ma kły.

Jeśli chodzi o wygląd, to już rzecz gustu. Mnie osobiście jego wielka szczęka jakoś odrzuca, a często zastygnięty wyraz twarzy sprawia, że nawet gdyby nie kształt twarzy, nie mógłby być dla mnie atrakcyjniejszy od manekina.

Morgana_filmweb

Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią. Wyjęłaś mi to z ust. :)

olka19_19

Nie "teoretycznie". Paul jest Polakiem.
I nie jest zbyt podobny do Pattisona, bo w przeciwieństwie do niego, Paul się myje i wygląda porządnie. :D
Kurczę, brałabym go.

Mishku

to ze Pattison czasem wygladal jak nieogarniety facet nie znaczy ze sie nie mył ;/ i weździe juz dajcie sobie spokoj z takimi gadkami bo mnie szlak trafia ..

olka19_19

Sam sobie zasłużył na takie gadki, trzeba było o siebie dbać. I teraz ma opinię taką, a nie inną. Cóż. :)
Ale to forum o naszym Pawle Wasilewskim, nie Robercie.

użytkownik usunięty
Mishku

No i racja.. Bo to wkońcu forum i temat o Paulu a nie Robercie.. :) Podoba mi się jego gra i rola w " Pamiętnikach wampirów.." ;) Szkoda tylko że ma tak mało filmów w swoim dorobku... Ale mam nadzieje że wkrótce zobaczymy go w jakiejś nowej, ciekawej produkcji... ;)

olka19_19

ja bym dała zasłużoną 6 a 10 zachowam dla lepszych aktorów ^^

olka19_19

Paul jest dobrym aktorem nawet lepszym od Pattinsona. A ci co oglądali go tylko w TVD to nie obejrzą go w innych serialach lub filmach to zobaczyie. A pozatym Paul jest znany nie tylko z TVD tylko tez z innych filmow i seriali, a Patinson jest znany tylko ze "zmierzchu" i z niczego więcej.

darek1_filmaniak

no akurat tu sie mylisz. bo Patinson jest owszem GŁÓWNIE znany ze Zmierzchu, ale także gł. role zagrał w filmie "remember me" czy tez teraz w niedawno powstalym filmie "woda dla sloni"
;]

olka19_19

no też z tych filmów jest troche znany ale gdyby nie zmierzch to wcale jego karriera nie była by aż taka dobra