Paul WesleyII

Paul Thomas Wasilewski

8,4
6 620 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Wesley

Otóż chcę wysłać Pawłowi list, ale nie jestem zbyt dobra z angielskiego więc chciałabym, żeby ktoś by mi go przetłumaczył i ewentualnie doradził co mozna w nim zmienić/usunąć...

Oto treść listu po polsku:

Drogi Paulu,
Nazywam się Klaudia P*, jestem z Polski, dokładniej z Warszawy, mam 13 lat, obok zamieściłam moje zdjęcie... :) Piszę po angielsku, choć wiem, że pochodzisz z Polski i z tego co słyszałam na youtube świetnie idzie ci mówienie po Polsku, ale jednak na wszelki wypadek wolę napisać po angielsku... :) Ale do rzeczy. Otóż, od jakiego czasu oglądam "Pamiętniki Wampirów" (swoją droga nie mogę się już doczekać 2 sezonu) i uważam, że twoja rola jest wspaniała! Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli. W ogóle uważam, że jesteś świetnym aktorem i zaliczam cię do grona moich ulubionych (a uwierz mi, nie jest ono duże) :)
Zbaczając z tematu... Chciałabym cię zapytać, poprosić o radę... Bo widzisz, od dawna interesuje się aktorstwem, chyba od dziecka, w szkole występuję w różnych przedstawieniach jeśli nadarzy się taka okazja, ale chce iść z tym dalej, nie chce stać w miejscu, gdyż czuję, że jestem w tym na prawdę dobra i chcę się rozwijać! A ciebie chcę się po prostu zapytać czy mógłbyś mi jakoś doradzić? Co mam zrobić? Chcę iść w tym kierunku, a nie do końca wiem jak... Pomóż! :)
Ah, byłabym zapomniała. Pragnę cie także prosić, byś pozdrowił ode mnie całą ekipę tworzącą ,,Pamiętniki Wampirów" i przekazał, że tworzycie razem wspaniały serial, coś niesamowitego!
No dobra, będę już kończyć, bo pewnie cię tym wszystkim tylko zanudzam...
Aczkolwiek na odwrocie kartki zostawiam mój adres i maila, w razie czego też kopertę ze znaczkiem zwrotnym w razie gdybyś jednak chciał odpisać.
Pozdrawiam,
Klaudia

diamentowaa

Dear Paul ,

My name is Klaudia P , I’m from Poland – I live in Warsaw. I’m 13 years old. I attached my photo... :) I use English in this letter , although I know that you orignate from Poland and I saw on youtube how wonderful you can speak Polish , but I thought that you will understand more if I write this letter on English.. :) But this is not important.

So , I decided to write this letter because I am watching “The Vampire Diares” ( I can’t wait to see second season !) and I think your character is amazing !! To be honest I can’t imagine different actor in this role. I also think that you are great actor and you are in group of my favorite actors ( belive me , this group is not big) :) I would like to ask you for help …. You see, I am interested in acting from long time – I guess even from my childhood . At school , I have acted in many shows , but I want to do something more with my acting . In my opinion I am really good at this and I want to develop! So , I would like to ask you to give me advice . What I ‘m supposed to do? I am dreaming about actress career but I don’t know exactly how to start… Help! :)

Oh , I almost forget to ask you to greet all the people , who create “The Vampire Diares” and tell them that this serial is incredible , fantastic job !
Ok , I think is everything I want to tell you . I hope I wasn’t bored you.
I attached my address , my e-mail and reply-paid envelope if you would like to answer.

Klaudia

Ostrzegam , że mogą być błędy więc dobrze by było gdyby ktoś ci to jeszcze sprawdził. Mam nadzieję , że pomogłam. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

jaggXD

jest pare znaczących błędów, mogę poprawić jeśli jeszcze potrzebny jest Ci ten list ?:) Czekam na odpowiedź :)

diamentowaa

napisz do niego po polsku, powinien zrozumieć w końcu całkiem nieźle mówi po polsku

evangelinaa

No mówi biegle po polsku. Jego rodzice jeśli się nie mylę są Polakami. Do 16 roku życia spędzał on każde wakacje w Polsce.

evangelinaa

super mówi po Polsku, wystarczy włączyć na you tube. kaczi nie mylisz się jego rodzice są polakami i nazywają się Agnieszka i Tomasz :)

diamentowaa

ej mam takie pytanie. odpisał Ci? a jak tak to można wiedzieć co?

Ananana

tak, tak, tak, popieram propozycję Ananana ;p
powiedz czy odpisał ;)

diamentowaa

a na jakiego emaila wysłałaś ?