Paweł Deląg

6,5
9 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Deląg

Co tu dużo mówić. Paweł Deląg jest aktorem wystruganym z drewna pierwszego gatunku. W dodatku wielce zarozumiały, uważający się za niewiadomo jakie bożyszcze i jeszcze się go na siłę wpycha w takie łechtające ego role. Niemniej jednak dobrze się sprawuje w takich rolach jak Jarosław Psikutas z "Chłopaki nie płaczą". Co jak co, ale role cwaniaczków mu wychodzą nadwyraz dobrze.

Elizeusz

haha no trudno się nie zgodzic :D

Elizeusz

No nie wiem, czy jest wielce zarozumiały - bo nie zakładam, że jak ktoś ładny to zarozumiały :)
Zauważyłam natomiast, że czas zaczyna go nadgryzać. Ciekawe co to będzie dalej: czy, tak jak Strasburgerowi tylko wyjdą mu włosy, czy też brak ról amantów sprawi, że facet zacznie być interesującym aktorem charakterystycznym. Takie cuda się zdarzają.

Jorjan

Nie wiem czemu, ale ostatnio mam wątpliwą przyjemność spotykać go w centrach handlowych, jak stał ze mną w kolejce w jakimś sklepie, to dało się słyszeć jego pogawędki lub stosunek do persnolu. Poza tym, nawet wystarczy poczytać prasę i są wypowiedzi ludzi z branży filmowej, którzy mu jadą :D

Elizeusz

Sodówka... uwierzył biedak że może zostać polskim Delonem;D