Paweł Krucz

6,1
604 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Krucz

Polubiłam go w roli Błażeja w "Pierwszej miłości". :) Facet jest utalentowany i przystojny, a poza tym ma świetny głos - taka barwa głosu u mężczyzn nie jest częsta, więc niech to wykorzysta (może dubbing? ;)). :) Mam nadzieję, że będzie grał w większej ilości filmów. :) Oby polski showbiznes nie spieprzył mu kariery, tak jak już to zrobił niejednemu aktorowi.. Trzymam kciuki. :)

Lootka

Zgadzam się, jest naturalny i ma fajny głos :)

Lootka

Oh yeeah!
Fajnie byłoby zagrać u jego boku ;)

Izzz

Ja też lubie tego aktora :P wydaje się sympatyczny i tyle , BTW zdziwiło mnie że ma 180 wzrostu... w serialu wygląda na dużo wyższego.

mistczNINJA

Może dlatego, że aktorka grająca jego siostrę jest taka niska :))

Izzz

Rozumiem że może się podobać damskiej publiczności ale żeby od razu dawać mu dziesiątkę jeśli według ciebie on zasługuje na dziesiątkę to na jaką ocenę zasługuje np. Tom Hanks chyba na setkę Za mało zagrał ról pan krucz aby móc powiedzieć że jest aktorem który zasługuje na 10* Dobra rola w syberiadzie ale nic poza tym

Lootka

Poznałam go dzisiaj osobiście w Teatrze Polskim w Warszawie - grał Wacława w przedstawieniu "Zemsta".
Bardzo utalentowany aktor. Wydaje mi się, że to jeden z nielicznych aktorów, który "nie gwiazdorzy" - dobrze się go ogląda,a jeszcze lepiej rozmawia! Usmiechnięty i te niebieskie oczy *.*
Co do wzrostu to wydaje się niższy, ale w rzeczywistości nawet więcej niż 180 cm :)

ok_vi

W rzeczywistości ma więcej niż 180? Nie sądzę.

Lootka

a moim zdaniem jest irytujący xDDd zwłaszcza w tym pseudoserialu pierwsza miłosc