Paweł Kukiz

Paweł Piotr Kukiz

5,8
1 015 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Kukiz

ale w polityce się zamotał i to zupełnie niepotrzebnie

Koper_Zielona

Jeśli chodzi o śpiewanie o politykach wolę Kazika Staszewskiego ale Kukiza też lubię. Szkoda tylko że Kukiz stał się moherem.

Marik1234

i to takim jakimś bezmyślnym. nawija wciąż to samo o jakichś okręgach jednomandatowych, jakby to było lekarstwo na wszystko. coś go pogięło , może kryzys wieku średniego albo coś w tym stylu

użytkownik usunięty
Koper_Zielona

Paweł Kukiz bardzo angażuje się w grę aktorską i bardzo dobrze mu to wychodzi, Bolec też był świetny.

Bolec był super, świetny naturszczyk do takich ról, podobnie jak PK. Na tym się Kukiz powinien skoncentrować a nie na okręgach jednomandatowych

użytkownik usunięty
Koper_Zielona

Wiesz, powiem Ci, że to prawda, Bolec zagrał tam rewelacyjnie, nie wiedziałem, że był naturszczykiem. Myślałem, że po szkole aktorskiej. Zagrał bardzo dobrze. Podobnie w filmie ,,Wtorek'' i ,,Sezona na leszcza''. Paweł Kukiz angażuje się teraz w politykę, nie gra nic teraz, wiem, że zagrał ,,S@motnośc w sieci'', ale co on tam robi w poltyce to nie wiem i nie specjalnie mnie to interesuje, wolę także podobnie jak Ty, aby grał w filmach.

To lepiej nie sprawdzaj co on w tej polityce robi bo się załamiesz - ja niestety jeszcze do niedawna to oglądałem, ale dałem sobie spokój bo kłócą się od lat, a życie toczy się swoim torem i tylko się człowiek niepotrzebnie denerwuje i traci się szacunek choćby właśnie do Kukiza. Nawet z kapelą własną się pokłócił, coś go walnęło, nie wiem co, czy jakiś kryzys wieku średniego ale gada czasem takie pierdoły, że się wierzyć nie chce. A Bolec pomimo braku szkoły pozamiatał niejednego aktora z dyplomem, fajnie się go oglądało, miał facet wrodzony talent, szkoda, że jakaś deprecha go dopadła i się zabił

użytkownik usunięty
Koper_Zielona

Nie wiedziałem, że się zabił - myślałem, że umarł od narkotyków.

Teraz leciał Wtorek niedawno - fajnie było znowu na Bolca popatrzeć, aż mi się nie chce wierzyć, że już go nie ma....

Koper_Zielona

Nic dodać, nic ująć