Paweł Kukiz

Paweł Piotr Kukiz

5,8
1 015 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Kukiz

Zmieleni.pl to nazwa pochodząca od osób które niegdys podpisały się pod projektem ustawy o jednomandatowych okręgach wyborczych, która z pewnoscią zdetronizowałaby 90 % naszej klasy politycznej.Do parlamentu dostaliby sie ludzie z autentycznym poparciem, obdarzeni autorytetem.Marszałek sejmu z partii która w nazwie mieni sie "obywatelkską" :DDDDDD???,albo schował ów projekt do wiecznej zamrażarki, albo po prostu zmielił, co sarkastycznie podkresla Kukiz.Akcja zbierania podpisów pod nowym projektem ustawy trwa...na ww stronie.

Anusiak

Ja lubię Kukiza dałem mu 8/10. Jedynie co mi się nie podoba w nim to to że stał się moherem. Aczkolwiek chylę czoła za to że pojechał po Wojewódzkim w tym śmiesznym programie który był dobry jak był w Polsacie.

Marik1234

Ja jestem moherem i daje 10/10 za ostatni album!!! Powala na kolana. Polecam.

pon_voytace

Chętnie usłyszę i potem ocenię.

pon_voytace

Podpisuję się, można powiedzieć, iż owym jestem :) Album też mocno mocny :) Niestety wiele osób go nie usłyszy bo wiele osób nie będzie o nim wiedziała. Żadne radio nie chce go promować ponieważ album jest "ZA MAŁO MUZYCZNY" czy jakoś tak-hahaha. Polecam Obławę w wykonaniu p. Kukiza, również Boa czy Heil Sztajnbach.

mroziu1978

album jest dostępny na youtube o czym Kukiz mówił otwarcie

Marik1234

śpiewając patriotyczne pieśni z automatu staje się moherem? watpie zeby mohery go poparly za ZCHN.

użytkownik usunięty
camakal

Kukiz to oszust w 2007 glosowal na Tuska i PO a teraz udaje Greka w 2011 sie motal i niewiadomo na kogo zaglosowal .?
O takich jak Pan Kukiz mówił kiedyś towarzysz Lenin - pożyteczny idiota. Najpierw odwalił robotę dla PO teraz popiera lewaka Dudę.
To jest czlowiek chragiewk na wietrze popiera tego ktory mu moze zapewnic popularnosc teraz przyloczyl sie do Dudy .

To jest szowmen celebryta marny piosenkarz i aktor alkoholik ktoremu wodka zniszcyla szare komurki.

Wszyscy politycy zwiazkowcy piosenkarze aktorzy celebryci urzednicy policjanci lekarze to pasorzyty to oszusci im chodzi o rozglos medialny(kasa misiu kasa) a nie o zmiane neoliberalnego modelu godpodarkiktory zaserwowanego nam prze komuniste Belcerowicza(tak prosze panstwa on byl w PZPR)

W tym kraj nic sie nie zmieni bez krwawej rewolucji(solidaruchy i komunisci neoliberalowe esbecy ubecy do odstrzalu)

W Islandi obalili rzad w Bulgari tez na co my czekamy

Panstwo polskie dziala jak mafia i zaden kukiz Duda Tusk Kaczynski Niesiolowski Palikow Piechocinski miller kwasniewski walesa sawicki i inny cwaniacy nic nie zmienia

Trzeba wysadzic sejm i wszystkie urzedy panstwoe w powietrze i zniszcy ludzi ktorzy ten bajzel zrobili

lolz, dla mnie Kukiz wcale nie jest marnym piosękarzem. Jego album z Janem Bo jest zajebisty. Przynajmniej dla mnie.

camakal

A szykuje się kolejny album z Borysewiczem:)

camakal

ludzie nie kaleczcie pięknego polskiego języka..... piosękarzem to jakiś dramat jest

Anusiak

Sam nic nie zrobi, więc żeby nie być sam, będzie się musiał otoczyć jakimiś ludźmi, a nikt nie zagwarantuje mi, że ci ludzie będą cudownie uczciwi, większość będzie wałki kręcić tak, jak to się dzieje w innych partiach... czym tu się podniecać? Nic nie zmieni, bo świat jest jaki jest