PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
197 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Peja

co tu duzo gadac Rap = Ryszard Andrzejewski Peja

fyee

gdyby nie peja rap w polsce byłby na bardzo niskim poziomie

fyee

100Procent Poparcia !

użytkownik usunięty
fyee

Ja myślę że bez nich byłby na beznadziejnym poziomie :O.S.T.R.,Eldo,Fokus,Rahim,L.U.C,Słoń,Abradab,Joka,Pezet,Fisz,Pih.Za to peja niestety się już skończył do tego nie tylko ona zaczynał robić rap ale również kaliber44 i paktofonika:)

fyee

"jest jedna rzecz dla której warto zyc HIP HOOOOOOP i nie zmienia sie nic "-heheheheeh co za głupota

egzekutor5

Gdyby nie Peja, to rap w Polsce stałby na tym samym poziomie, na którym stoi. Może trochę mniej hipokryzji by w nim było.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
.Xristo.

Powiedział fan Czarliego i Piły. Więcej komentarzy nie potrzeba. Ale tak już na marginesie... Maciek z "Klanu" jest brunetem, MŁOCIE! ;-)

użytkownik usunięty
Witeczek

Peja to dobry raper, ale jego fani to rzeczywiście kupa drechów z JP w avatarach.

użytkownik usunięty
Witeczek

"A popatrz choćby na Tedego czy Peję, oni od wielu lat budują tą scenę nie tylko kawałkami. Promują młodych, organizują akcje, imprezy, starają się rozszerzyć tą kulturę."
To chyba Twój tekst, nie?
Skoro raz piszesz, że Peja buduje polską scenę, a potem piszesz ,że gdyby nie on rap stałby na takim samym poziomie to Ty jesteś hipokrytą.

Nie pamiętam, czy to mój tekst, więc na razie nie chcę ripostować - podeślij link do niego ;-)

użytkownik usunięty
Witeczek

http://www.filmweb.pl/person/Tede-284848/discussion/Peja+vs+Tede+najwi%C4%99kszy +beef+w+histori+polskiego+rapu+sie+zacz%C4%85%C5%82-1224158