Tylko Peja,Zawsze będę,byłem i pozostanę z ESELU.Tede,Mezo,Liber,Grupa Operacyjna i inne beztalenica niech się chowają przed prawdziwym rapem,a prawdziwy rap robią Peja,Hemp Gru,WSP,Pokój w widokiem na wojnę(Juras,Sokół,Pono,Zipera),Brygada RR,trzeci Wymiar,OSTR i robił świętej pamięci Magik na zawsze w naszych sercach
Zgadzam się. Peja jest prawdziwym raperem i nic tego nie zmieni. Żaden nie dorasta Peji do pięt. Peja tworzy taką twórczość, że naprawdę można się zachwycać. A te beztalencia: Tede to cipka a nie raper, Grupa Operacyjna sprzedajne cioty, Mezo Liber kiedyś byli nieźli ale teraz to żenada. OSTR'ego i Magika po prostu nie lubię, bo oni nie za bardzo kojarzą mi się z prawdziwym rapem. Ale każdy ma inne gusta.
Z ludzmi z rocznika 95 sie nie dogadasz fani SLU itp zenujace dzieciaki powinny zamiast sluchac peji uczyc sie ortografi, kozaki za monitorem nie majacy pojecia o polskim rapie (wzgorze yapa3, k44,paktofonika,trzyha).
dla niektórych dzieciaków peja jest najlepszy bo jest jedynym raperem jakiego znaja ,niektórzy jeszcze eminema
Nie słucham gatunki muzyki zwanego "Hiv-Hopolo" ją tworzy Eminem,pede,mezo,liber,mrozu i inne śćierwa.
"ponad życie" heheh a to ci heca a myślałem, że nic nie jest ważniejsze od życia a jednak jest dla niektórych aaaaaaahahah