PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
194 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Peja

PEJA

użytkownik usunięty

Tylko Peja,Zawsze będę,byłem i pozostanę z ESELU.Tede,Mezo,Liber,Grupa Operacyjna i inne beztalenica niech się chowają przed prawdziwym rapem,a prawdziwy rap robią Peja,Hemp Gru,WSP,Pokój w widokiem na wojnę(Juras,Sokół,Pono,Zipera),Brygada RR,trzeci Wymiar,OSTR i robił świętej pamięci Magik na zawsze w naszych sercach

Zgadzam się. Peja jest prawdziwym raperem i nic tego nie zmieni. Żaden nie dorasta Peji do pięt. Peja tworzy taką twórczość, że naprawdę można się zachwycać. A te beztalencia: Tede to cipka a nie raper, Grupa Operacyjna sprzedajne cioty, Mezo Liber kiedyś byli nieźli ale teraz to żenada. OSTR'ego i Magika po prostu nie lubię, bo oni nie za bardzo kojarzą mi się z prawdziwym rapem. Ale każdy ma inne gusta.

PMIziom95

co to jest "prawdziwy rap "?

Knaga

rap to jest coś nie dla zjebów, takich jak ty.

PMIziom95

czyli co "nie-zjebie "?

Knaga

"Peja tworzy taką twórczość..."

Przestałem czytać w tym momencie.

PMIziom95

Z ludzmi z rocznika 95 sie nie dogadasz fani SLU itp zenujace dzieciaki powinny zamiast sluchac peji uczyc sie ortografi, kozaki za monitorem nie majacy pojecia o polskim rapie (wzgorze yapa3, k44,paktofonika,trzyha).

Vinrael

dla niektórych dzieciaków peja jest najlepszy bo jest jedynym raperem jakiego znaja ,niektórzy jeszcze eminema

fellini1990

Nie słucham gatunki muzyki zwanego "Hiv-Hopolo" ją tworzy Eminem,pede,mezo,liber,mrozu i inne śćierwa.

użytkownik usunięty
.Xristo.

co ty wiesz.. zasłyszałeś gdzieś kiedys coś, źle zrozumiałes i udajesz znawce

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
.Xristo.

Psujecie tylko opinie o fanach Peji.

Popieram Cie
SLU Ponad Życie

Amoros

"ponad życie" heheh a to ci heca a myślałem, że nic nie jest ważniejsze od życia a jednak jest dla niektórych aaaaaaahahah

800dpi

SLU przebiło życie! hahha

bonecrusher22

SLU GANG POW POW POW SLUUU GANG!!

Amoros

Warszawski styl, Rysiu, pucio pucio

fellini1990

Parias to porażka roku, samobójcy...

Reynald

Parias to polska płyta roku

fellini1990

Chyba w twoim subiektywnym rankingu