Peter Dinklage

Peter Hayden Dinklage

8,7
50 521 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Dinklage

Tak wyglądałby House gdyby urodził się karłem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ivoposhit

Nie ruszają mnie takie żałosne teksty Postaraj się lepiej TROLLU !!!

tomucho77

Twoją starą ruszają. Ale jak wiadomo Troll z Trolicą zawsze dobrze się dogadują :*

ivoposhit

Niezły suchar. Pewnie masz na osiedlu ksywę "toster". A tak poważnie, to trochę nędznie riposujesz, niczym wkurzony gimnazjalista, gdy ktoś zablokuje go na gadu gadu.

rapi_aga

Tak mam ksywkę "Toster" ale nie na osiedlu, bo ja mieszkam na wsi i jestem wieśniakiem.
Patrząc na twoje zdjęcie profilowe mniemam, że ty masz ksywkę "otwieracz do konserw".
Nie bardzo wiedziałem jak inaczej zripostować posta o treści "A ty kretynie kim się urodziłeś ? (podpowiem urodziłeś się debilem !)" niż jak to się wyraziłaś "nędznie". Okey idę poklikać z kolegą z gimnazjum zanim ten mnie zablokuje i będę wkurzony

ivoposhit

To również było do przewidzenia, albowiem, gdy gimbus nie ma argumentów - zawsze czepia się wyglądu.
By the way, usilnie starasz się grać beztroskiego gościa, którego nic nie rusza, ale uroczo przy tym dramatyzujesz.
Powinieneś być teraz w rajtuzach i trzymać w ręku czaszkę, o ile jesteś w stanie pojąć, do czego zmierzam ;-)
Wybacz, że nie pokładam nadziei ;-)

Dziękuję za odpowiedź. Jak na pracę jedną ręką, poradziłeś sobie całkiem nieźle ;-)

ivoposhit

"Nie bardzo wiedziałem jak inaczej zripostować posta o treści "A ty kretynie kim się urodziłeś ? (podpowiem urodziłeś się debilem !)"

- Wyżalił się autor słów: "Twoją starą ruszają. Ale jak wiadomo Troll z Trolicą zawsze dobrze się dogadują :*"

Ambitnie. Podziękuj jeszcze Akademii. Nagroda przyjdzie wkrótce.

rapi_aga

Czyli innymi słowy zgadzasz się z moim postem i jak ustosunkujesz się do słów "czyli tak jak twoja stara którą lofciam :*" ?

tomucho77

Bez obaw. Nic do Twoich wypowiedzi nie mam. Moim zdaniem zareagowałeś normalnie, bo każdy, kto daje tak debilny post, nie zasługuje na miano człowieka inteligentnego. Nazywając go debilem, wyrządziłeś mu nie lada przysługę.
Porównując: debile to już "rasa" wyższa... ;-))

rapi_aga

Ulżyło mi :) myślałem że kolejny raz nie zgadzamy się. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za moje dawne chamskie zachowanie :)

tomucho77

Obaj jesteście siebie warci. A w zasadzie, to wszyscy troje.

Trias

Dziękuję. Pewnie nobilituje Cię fakt, iż pisząc to, właśnie dołączyłeś do tej gromadki. ;-)

rapi_aga

Do gromadki radośnie obrzucającej się błotkiem? Nie sądzę.

Trias

Cóż, jeśli ktoś nie ma sensownych argumentów, to tylko "rzucanie wyzwiskami" mu pozostaje. Nie sądzę, aby wszystkie powyższe komentarze przypominały wiadro pomyj, nie licząc żenującego tematu oraz tekstów, typu: "twoja stara". Z pretensjami kieruj się więc do założyciela tegoż tematu. Ponoć z głupim się nie konwersuje, więc naszym jedynym błędem było to, że raczyliśmy mu odpisać, ale przecież od tego jest forum. Nieprawdaż? Nie lubię chamstwa. Mam na to niesłychaną awersję.

Mea culpa.

Trias

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie przyklepuję chamskich ironii skierowanych w stronę tego świetnego aktora. Głupotę, TROLLOWANIE i chamstwo powinno się zwalczać w każdy sposób !

Trias

Czyli jest nas czworo :)