Peter Facinelli

7,4
7 431 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Facinelli

ten człowiek w rankingu przed Eastwoodem, Hanksem, Spaceyem i wieloma z nieporównywalnie większymi osiągami? Wiem, że te głupie rankingi są zupełnie niemiarodajne, ale trochę przykro się na to patrzy

namuzowywanie

wydaje mi się, że to jakiś niesmaczny żart, ale i tak wolę jego na tym 7 miejscu niż jakąś inną 'gwiazdę' Zmierzchu.

m111

Chcę skromnie zauważyć, że on nie grał tylko w zmierzchu i 7 miejsca na pewno nie ma tylko ze względu na tę rolę. Prawdę mówiąc mam poważne wątpliwości, co do tego, by ktokolwiek oglądając zmierzch zwrócił uwagę na postać Carlisle'a Cullena. Większość dziewczyn (a w 70% są to nastolatki)zachwyca się Pattisonem. Dlaczego więc on jest tak nisko?

Ann777

Nie mogę tego przeboleć. Kto mu wystawia takie oceny?! Okay, jest zajebiście przystojny, gra zajebiście ale, do cholery, 7 msc. to już przesada! Mój/moja przedmówczyni ma wątpliwości, co do tego, by ktokolwiek oglądając "Zmierzch" zwrócił na niego uwagę - ja jestem osobą,
która zwróciła nie niego uwagę, jednak do tej pory nie mogę zrozumieć, dlaczego na filmwebie zaczęła panować zasada "im przystojniejszy/im ładniejsza tym wyższa ocena"... Nie będę pisać nic więcej, bo szkoda czasu.

alissa

No dobrze....... pomyliłam się. Są takie osoby co zwracają na niego uwagę w zmierzchu, jest ich bardzo mało, ja osobiście takich nie znam. Zgadzam się, że nie zasłużył na to 7 miejsce, mimo że bardzo go lubię, jako aktora i nie ze względu na wygląd, tylko na grę. Jednak jest wiele lepszych aktorów, z większym doświadczeniem, bardziej znanych. Facinelli na razie ma mało głosów, jak będzie miał więcej, to pewnie spadnie. Mimo że jest świetnym aktorem, nie powinien być tak wysoko.