Peter Stormare

Rolf Peter Ingvar Storm

7,7
25 623 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Stormare

Peterek... jeszcze w górę!! ^^
W pierwszej 20 przynajmniej ^^

użytkownik usunięty
Revenga

Jemu to sie nalezy miejsce w pierwszej 5 przynajmniej :D:D:D:D:D:D:D:D:D!!Taki aktor dobry, ale chyba za malo doceniany..;\

Kurde... spadł. Dlaczego?
Ech... poczekajmy na jakiś jego koleny obraz z GŁÓWNĄ ROLĄ =)

użytkownik usunięty
Revenga

No wlasnie.. Dlaczego?/I to na 233 miejsce(czy cos kolo tego..)..Ehh, zalosne...;/

Ale popatrz na to z innej strony. Gdyby był powiedzmy na 1. miejscu zaraz jacyś maniacy wchodziliby tutaj i pisali "Kto to?" "Co GWIAZDKA SERIALU (heh =/) robi na tak wysokim miejscu?" "To beztalencie przecież nie moze się równać z rewelacyjnym X czy Y." itd.... Także może lepiej nie cierpieć krytyki na jego temat. Poza tym mało czasu mam aby nawracać wszystkich, ze on jest wspaniały.
Więc... siedzmy sobie tutaj we 2 (zauwazyłas? xD) i podziwiajmy go, a moze akurat kiedyś tu wejdzie i zechce nas poznać ;]

użytkownik usunięty
Revenga

Haaa, no wlasnie- jakos ostatnio to tylko my 2 tu siedzimy xD. No cos w tym jest co napisalas :P. Tyle, ze ja bym sie chyba wkurzyla jakby ktos napisal GWIAZDKA SERIALU ...;/ nie znajac jego innych osiagniec.. No, ale kit :P

Ja też bym sie wkurzyła. Ale taki komentarz na pewno pokazałby sie. Zawsze tak piszą =)
A prawde mowiąc... mi obojętne kto jest na którym miejscu w TOP100, ja mam własną TOP100, ta na filmwebie jest zakłamana... Jeszcze co do jakis 10 pierwszych miejsc sie zgodzę, ale potem robi się na prawdę fajnie powiedzmy: Keira Knightley przed Brucem Willisem, Bradem Pittem czy Jimem Carreyem... A Sean Penn czy Alan Rickman 20 pozycji za nią... ech =/

Albo Geoffery Rush na 94 miejscu, a Bloom na 100...
Albo jak wielu wspaniałych aktorów, juz pomijajac Petera, np. F. Murray Abraham - powinnien byc na szczycie TOP100 koło Hopkinsa i reszty, a ma niecałe 300 głosów...

użytkownik usunięty
Revenga

Taa, tak to czasem jest..Ze ludzie glosuja na kogos, kto jest modny w danym sezonie(czyt. gra w popularnym filmie), a osoby naprawde zdolne, ale nie az tak bardzo znane sa niedoceniane..=/

Właśnie chodziłam sobie po filmwebie, wchodzę na Olivera Jamesa patrzę - a tam 91 miejsce na TOP100. Gdybym sie przejmowała ta listą mój mkonitor leżałby na śmietniku - 3 MIEJSCA PRZED GEOFFREY'IEM! Już nawet nie wspominajac o Peterku, czy Abrahamie...

A o Blooma tak dla sprostowania, bo niekórzy mogliby pomysleć że go lubię, chodziło o to, że jeżeli poprzeczka jest tak wysoko, że - jak sie już tego Rusha przyczepiłam to będe się go trzymać - Rush jest na 94 miejscu, to z jakiej paki Bloom wylądował na 100?

Albo jak sobie juz tak szczerze rozmawiamy na temat filmwebu denerwuje mnie zgraja tych panienek które skaczą od aktora do aktora (w zależności kto ejst na topie) i wypisują jaki on jest piekny, jak go koffają!! Ach... jaki powiedzmy Johnny jest boooski!! Za miesiąc wchodzi coś nowego te same towarzyszki są juz na innym forum i piszą tam to samo.

Ale i tak najbardziej wkurzają mnie ludzie, którzy uważają się za dyktatorów gustu, znawców kina, Bóg wie kogo jeszcze i wszystkich obrazają, wyśmiewają etc. Wypowiesz się niepochlebnie o kimś lub o jakimś filmie, a oni zamiast np. dyskuować, poznać czemu komuś się coś nie podobało, popatrzeć na coś z 2 stron naskakują na ciebie i "wracaj do swoich głupiutkich komedyjek, to na twoim poziomie" lub "jak patzre że ktoś krytykuje (np.) Meryl Streep a w ulubionych ma Vina Diesla to mi sie żygać chce" itd. itp. Ludzie, troche kultury, wyrozumiałości i tolerancji, a przede wszystkim pzrestańcie wyładowywać swoje flustracje na innych, bo nawet anonimowo, przez literki można kogoś skrzywdzić. Ogólnie podchodzę do wszystkich z sympatią, tak ostatnio po głębszej refleksji doszłam do wniosku, ze nie ma człowieka, którego bym nienawidziała, oczywiście jest pare których nie lubię, ale do nikogo nie żywię urazy i staram się być miła - dlatego nie rozumiem takiego zachowania...

Dobra koncze ;]

użytkownik usunięty
Revenga

Peter poszedl w gore !! xD Jest na 167 miejscu- moze i niewielkie podniesienie, ale zawsze cos..:P

Co on tak cały czas skacze? xD
Ale teraz zaczęłam się bać tego 1. miejsca....

użytkownik usunięty
Revenga

Moze lubi skakac xD ! A teraz znowu w dool- 176 .. Ehh, zero stabilizaji xD

Hahaha.. Skaczący Peterek... słodko by wygladał. To jest piękne - http://www.youtube.com/watch?v=Td9osuQPEvU tylko, żeby ten facet to był Peterek =)
Ale i tak uwielbiam tego gościa co tam skacze, ma ktoś jakieś namiary na niego? jest booski... i ta urocza piosenka :D

Revenga

A teraz jest 94 :P Ciekawe kiedy spadnie =/

Revenga

Peter awansował :) 87 pozycja :D mam nadzieję, że kiedyś dobije do pierwszej dziesiątki...

blumenkohl

Ja tez, ja tez. A jak to sie liczy? Wie ktos moze?

Black_Falcon

Kurcze... <szok> co za szaleństwo tutaj sie dzieje! 87 miejsce! Rekord!
Jak to się liczy? Tam gdzieś jest regulamin... chyba na TOP100 czytałam to kiedys ale nie pamietam tak żeby opisać.

A co do pierwszej 10. Fajnie by było, ale jak wyżej z Madzią pisałysmy - czy to byłoby tak dobrze? Zaraz przychodzili by tu 'wielcy znawcy' i wypisywaliby różne brzydkie rzeczy na jego temat... Itd. Nie chciałabym tego czytać, bo by mnie tutaj coś chyba trafiło.

Revenga

Może dlatego tak nagle podskoczył, bo wczoraj był z nim film (Bad Company) i pokazał się na te parę sekund. Mimo wszystko już te parę sekund wystarczyło do stworzenia kolejnej charakterystycznej i wyrazistej postaci c: Zdaje mi się też że w najbliższym czasie znów podskoczy bo w tv kolejny sezon PB się szykuje.

akvarko

No niby tak, ale tam jest tylko przez 4 pierwsze odcinki :P

Revenga

Ale spadl okropnie...Ale na szczescie dzis jest "Jurrassic Park", w niedziele "Bad Boys 2", a niedlugo "8 milimetrow"!!!!

Black_Falcon

On to dopiero zalicza wzloty i upadki ^^

Black_Falcon

No, duzo ostatnio Petera w tv, niedawno 'Czekolada' też była. A kiedy będzie '8mm', ja do tej pory nie oglądałam tego filmu ;p

A 'Bad Boys 2' dzisiaj, tez czekam bardzo, tym bardziej że komedia jest wyśmienita c;

akvarko

I znowu leci w gorke! A jak chcesz wiedziec, kiedy jest co, to masz po prawej stronie napisane:

15 września, Sobota
22:30 Osiem milimetrów Polsat