Philip Seymour Hoffman

8,1
37 788 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Philip Seymour Hoffman

50 torebek heroiny znaleźli w jego melinie,pytanie po co mu tyle?.Gdzie była policja przy takim dużym dilu?.Wogóle co robi policja.Gdzie był kartel.W polsce w ostatnich latach wogóle się nie zatrzymuje za narco.

piotrskora90

i tak nikogo to nie rusza że zmarł. typowe

piotrskora90

Gdzie byli rodzice heroiny?

duraq

Gdzie była heroina policji?

hybrid_stigmata

Gdzie była policja heroiny?

piotrskora90

Przedwczoraj facet zajmował 1029 miejsce, czy jakoś tak, specjalnie patrzyłem, dzisiaj jest na 150, żałosne. Ja rozumiem, że ludzie o nim usłyszeli i ocenili go, ale to tak samo jak z Jacksonem, gdy umarł nagle przybyło mu drugie tle fanów. A na filmwebie też nie widziałem wielu recenzji jego gry i co? Nagle wybitny aktor, a dla mnie grał na 8/10. Meryl Streep, to jest wybitne aktorstwo. Rozumiem, że teraz posypią się wyzwiska w moją stronę?

kacpertyczynski

Nie posypią się. Pomyliłeś wątki. Żalenie się na super miarodajne top100 i naprędce kreowane gusta filmwebowiczów jest piętro niżej : ). A sam Hoffam wyśmienity aktor (osobiście wolę go od Meryl)

duraq

No nie wiem, nie mówię, że był beznadziejny, ale nie zgadzam się z opinią, że był wybitny. Grał z dziwną manierą.

kacpertyczynski

Powiem krótko i banalnie: rzecz gustu, bo jak inaczej oceniać aktorów?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
piotrskora90

zacznij ćpać może staniesz się bardziej elokwentny bo na razie to jesteś debilem

piotrskora90

Nie zatrzymuje za narkotyki? Haha chyba nie wiesz co mówisz. Właśnie prawo dotyczące narkotyków w Polsce jest jednym z najgorszych w Europie, wielcy policjanci codziennie zatrzymują dzieciaków za grama marihuany a potem sąd wrzuca ich do jednej celi razem z mordercami i gwałcicielami. Nie trafiłeś z tym stwierdzeniem ani trochę

Maliniak333

człowieku własnie o to chodzi że większych graczy się nie zatrzymuje

piotrskora90

Tak, z tym się zgadzam. Powinni właśnie łapać dilerów z prawdziwego zdarzenia a nie dzieciaków z maryśką