Philip Seymour Hoffman

8,1
37 534 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman

użytkownik usunięty

Stwierdzam, że Philip Seymour Hoffman od dwóch czy trzech lat jest chyba najbardziej równym aktorem jeśli chodzi o grę. Jest to od jakiegoś czasu gigant współczesnego kina co potwierdzają takie filmy jak Capote, Wątpliwość czy Wojna Charliego Wilsona. Ma talent i to nieprzeciętny. 9/10

użytkownik usunięty

Zgadzam sie w 100%.. jego role w wiekszosci sa bardzo dobre i co dobre nie pcha sie w jakies beznadziejne produkcje byle dla kasy i rozglosu

Trudno się z tym nie zgodzić. Hoffman jest z pewnością aktorskim geniuszem - nie ma takiej roli, której by nie zagrał. Te wszystkie wymuskane osiłki i inne ładne, gładkie chłopaszki nie są godni tego, żeby temu panu buty czyścić.

użytkownik usunięty

Nom, to jest takie bardziej współczesne wydanie Nicholsona, Denira i Pacina ;)

koniec bicia piany, rozejsc sie do filmow.

artsutaraz

on Day Lewis i Sean Penn to najlepsi obecnie aktorzy chociaż ja mam nadzieje na wielki powrót De Niro do stawki;)

zgadzam się! gościu jest tak autentyczny, że to się w pale nie mieści. Nie uprawia jakiegoś teatralnego efekciarstwa, ale zawsze wzbudza jakieś odczucia. Mi najbardziej pasuje do ról bogatych i nadętych skurwisynków (coś jak w "Utalentowanym Panu Ripleyu")