Niesamowicie utalentowany aktor wręcz wybitny. Polecam każdemu kto nie widział jego rolę w filmie "Mistrz".
Naprawdę wielka szkoda, że nie zobaczymy go już więcej na ekranach, a o tym co przeżywa jego rodzina to chyba nie muszę wspominać.
Tak na marginesie dodam, że nigdy bym się nie spodziewał, że taka osoba jak PSH miała jakiekolwiek problemy z narkotykami...
Wielka strata i dalej jestem w szoku.
RIP Philip Seymour Hoffman
Kolego, bez przesady! Wybitny to on na pewno nigdy nie był i już nie będzie.
A to: "e taka osoba jak PSH miała jakiekolwiek problemy z narkotykami" - nie wiem czy naprawdę jesteś tak naiwny, czy udajesz. 99% celebrytów to narkomani, a jak wychodzi na jaw to naiwni fani - Oh, nie! To niemożliwe!
Oceniłeś go na 10?! To zabrakło ci już skali dla naprawdę wybitnych aktorów. Zadałem sobie trud by obliczyć średnią ocen filmów z jego udziałem i nie wypadła zbyt imponująco: 7,06 - czyli nieco ponad przeciętność i to by się zgadzało.
Oczywiście, że dałem mu 10 już parę miesięcy temu. Widziałeś np. film Mistrz? Poza tym nie pouczaj mnie kto bierze, a kto nie. Mnie jedynie zdziwiło branie na taką skale, że doszło do przedawkowania (choć jak wiadomo to indywidualny czynnik) i ogólnie ta cała walka z nałogiem.
aha i uwierz mi, że oceniam obiektywnie filmy i trochę mniej aktorów, ale ocena dla PSH nie jest przypadkowa i każdy kto ma odrobinę pojęcia i widział go w akcji wie o czym mowa PIG F*CK
http://www.youtube.com/watch?v=YEyXcrSH_Vg