Philip Seymour Hoffman

8,1
37 788 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Philip Seymour Hoffman

Wierzyć się nie chce...

użytkownik usunięty

Niesamowicie utalentowany aktor wręcz wybitny. Polecam każdemu kto nie widział jego rolę w filmie "Mistrz".
Naprawdę wielka szkoda, że nie zobaczymy go już więcej na ekranach, a o tym co przeżywa jego rodzina to chyba nie muszę wspominać.

Tak na marginesie dodam, że nigdy bym się nie spodziewał, że taka osoba jak PSH miała jakiekolwiek problemy z narkotykami...

Wielka strata i dalej jestem w szoku.

RIP Philip Seymour Hoffman

:(((

Kolego, bez przesady! Wybitny to on na pewno nigdy nie był i już nie będzie.

A to: "e taka osoba jak PSH miała jakiekolwiek problemy z narkotykami" - nie wiem czy naprawdę jesteś tak naiwny, czy udajesz. 99% celebrytów to narkomani, a jak wychodzi na jaw to naiwni fani - Oh, nie! To niemożliwe!

Oceniłeś go na 10?! To zabrakło ci już skali dla naprawdę wybitnych aktorów. Zadałem sobie trud by obliczyć średnią ocen filmów z jego udziałem i nie wypadła zbyt imponująco: 7,06 - czyli nieco ponad przeciętność i to by się zgadzało.

użytkownik usunięty
cyfrowy_baron

Oczywiście, że dałem mu 10 już parę miesięcy temu. Widziałeś np. film Mistrz? Poza tym nie pouczaj mnie kto bierze, a kto nie. Mnie jedynie zdziwiło branie na taką skale, że doszło do przedawkowania (choć jak wiadomo to indywidualny czynnik) i ogólnie ta cała walka z nałogiem.

aha i uwierz mi, że oceniam obiektywnie filmy i trochę mniej aktorów, ale ocena dla PSH nie jest przypadkowa i każdy kto ma odrobinę pojęcia i widział go w akcji wie o czym mowa PIG F*CK
http://www.youtube.com/watch?v=YEyXcrSH_Vg