Phoebe Tonkin

Phoebe Jane Elizabeth Tonkin

7,9
5 387 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Phoebe Tonkin

SŁYSZELIŚCIE JEJ GŁOS I W ANGIELSKIEJ I W POLSKIEJ WERSJI MA GŁUPI GŁOS GORSZY W ANGLI. A JEJ ŚPIEW TO DOPIERO HAŃBA.
I oNA JEST GŁUPIA I NIC NIE KAPUJE TOTALNA IDIOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anik81

Dziecko tak mi Ciebie żal...
Dlaczego wy (dzieci neo, czatów, internetu, neostrady - są w ogóle takie?) oceniacie postać, którą gra aktor (w tym wypadku chodzi o Cleo) zamiast aktora??
A zresztą... i tak nie zrozumiesz ;/

LadyCzikita

ona ma dopiero 11 lat...

Phoebe123

To cos w kazdym poscie, w kazdym temacie nie wazne na jaki temat krytykuje Phoebe, a Ona jest ZAJEBISTA!

nikhatlak

Ja też ją widze często... tą Anie? jest wszędzie... i zawsze pisze o tej samej osobie, którą krytykuje za wygląd ;/ poczekaj aż dorośniesz...

Phoebe123

Na filmweb powinny być jakieś ograniczenia wiekowe... od 16 lat?
I co z tego, że ma 11 lat. To nie jest tak mało... chodzi do szkoły... a może nie chodzi?
Pomyślałaby co pisze, spytała się mamy, taty, babci, ciotki, wujka... da się? da się... trzeba tylko chcieć

LadyCzikita

Sadzac po ortografi do szkoly nie chodzi, a ja mam 15 lat:P

nikhatlak

Napisałam od 16 gdyż sama mam tyle mam ;>

LadyCzikita

Przejdzmy do ofensywy! Zwyzywajmy w kazdym temacie dzieci z downem z opowiesci z narani!:)

nikhatlak

zajebista aktorka ladna, ladny glos i poprostu zajebista

nikhatlak

A jak ;pp
Ale nie tak PRYMITYWNIE jak one? ;>

Jakoś wielką fanką tej aktorki nie jestem, ale podoba mi się jak gra w H2O ;] Co do głosu - nie będe się wypowiadać, gdyż słyszałam tylko dubbing ( który uważam, że jest całkiem niezły ) ... i nie uważam, że jest brzydka, ma bardzo ładną karnacje... cieni pod oczami jak dotąd nie zauwazyłam. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale żeby aż tak obrzucać błotem??
Pozdrawiam ^^

LadyCzikita

Dokladnie, kazdy ma swoje zdanie, ale trzeba je wypowiadac z kultura a nie bluzgac z mnostwem bledow ort.

LadyCzikita

wiesz co nie lubie Cleo ona mnie denerwuje ja ją krytykuje a ty mnie, czemu może nie lubie Cleo i Pheobe, a ty mnie za to osądzasz jako rozbydzone dziecko, a niby sama lepsza co? Nie lubisz mnie a ja ciebie, Cleotki i Pheobe. I co zabijesz mnie. Zastanów się co chceż napisać tylko żeby było pouczające, mądre i żeby miało cel a nie czysta krytyka osoby wyrazajacej swoje zdanie. Nie cierpie Cleotki i Pheobska.

LadyCzikita

Rozumiem doskonale ale nie lubie i cleotki i pheobe obydwie są takie jak w moich wszystkich wypowiedzi na jej temat!!!

Anik81

Jeszcze co do śpiewu... jak widze NIE ZROZUMIAŁAŚ odcinka z śpiewem Cleo ( nie wiem jaki tytuł, chodzi mi o syreni śpiew )... Nie wiadomo jak śpiewa Phoebe gdyż w tym odcinku miała GRAĆ, że nie umie śpiewać... i jak widać po twojej wypowiedzi wyszło jej to znakomicie.

Anik81

rotfl2

nosferatu_chan

czytając odpowiedź tego osobnika (anik18) doznałam szoku... chociaż nie wiem, czy to dobrze zrozumiałam, bo nie operuje aż tak wysokim zakresem słów...!

Phoebe123

A ty znowu o słownictwie i pisowni nie widzisz, że to 11 latka ona nie umie tak pisać, a ja jej sie nie dziwie ona sie spieszy i poco pisać starannie skoro czytają to takie głupir osoby jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olka_xD

"ona"? próbujesz się ukryć? oj, nie wychodzi, nie wychodzi...:) każdy wie, że to Ty lub "rodzeństwo":):):).
do normalnych użytkowników: teraz czek nas najtrudniejsze zadanie: uchronić Polskę przed rodem pokemonów!!!:P

Phoebe123

Ona jest brzydka???

http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ0MTY1MzEsNjQ3NzE0&f=111.jpg

dziecko ty masz jakieś kompleksy chyba...;\

'żal dupe ściska'

Dark_Angel17

no właśnie ja też nie dostrzegam jej "brzydoty"... ale to proste: bo jej nie ma!!!

Phoebe123

Ona raczej nie może być brzydka,ponieważ to w końcu modelka jest:)

Nina_Undomiel

no właśnie, a modelki to ładne muszą być:) pierwszej lepszej spod latarni to nie wezmą przecież:)!

Phoebe123

Wcale nie muszą... Muszą mieć tylko odpowiednie wymiary... a reszte zdziałają makijażyści, fryzjerzy itp. Czyli w sumie każdy jest ładny... tylko u wszystkich to widać. A uroda Tonkin według gustu...

LadyCzikita

Ups... powtórzyłam się... Co do mojej wypowiedzi POPRAWKA: "tylko u wszystkich tego NIE widać" ;>

Phoebe123

Wcale nie... Liczą się tylko wymiary, a reszta należy do makijażystów, fryzjerów itp.

LadyCzikita

oczywiście na każdym forum sprzeciwiają się tylko inteligentne ''anik81'' oraz ''selena_demi'' , nie radzę Wam się kłócić z tymi dziećmi , widać , że jest bardzo ładna Phoebe Tonkin , a jest modelką , a nie aktorką , a jak aktorkę od kastingu i tak dobrze gra :) tak więc niech te dzieci sie pobawią na forum seleny , semi i tych innych pustych gwiazdek disneya :P
pozdrawiam wszystkich normalnych,
a anik81 i selene_demi pozdrawiam, ale środkowym palcem :)

http://images2.fanpop.com/images/photos/3000000/Cariba-Heine-and-Phoebe-Tonkin-c ariba-heine-and-phoebe-tonkin-3029839-396-594.jpg
śliczna jest , to widać :)

Anik81

Ja też sądzę, że to dziecko ''Anik81'' do szkoły nie chodzi! Szczerze mówiąc to ja nie wiem co ona pisze, ponieważ takiego języka to ja nie znam. Szukałam w necie w słowniku google tłumaczenia, ale niestety nie dysponują takim tłumaczeniem.

Poprostu ta ortografia niektórych osobników mnie dobija.

Anik81

Głos Phoebe Tonkin w polskiej wersji.??
Ciekawe jakim cudem ty to uslyszalas.?
A wgl skad wiesz, jaka jest ta Phoebe Tonkin.?
Po czym ty ja oceniasz, po postawie Cleo??

rozumiem, ze mozesz uwielbiac ten serial, ale bez przesady... konczy sie odcinek i powinnas wracac na ziemie.!.

Anik81

To dobre: "a jej śpiew to totalna hańba". A słyszałaś jak śpiewa w realu (nie, nie Madryt)?

użytkownik usunięty
squeeze2

ŁaaaaaaAAaAaAahahahahah!
EEj! Ja po prostu kocham jak Wy wszyscy się tutaj 'przemawiacie'.
HAhah, czytając to normalnie leże ze śmiechu na ziemi 8D

Anik81

Co z tego że ma 11 lat,znam osoby które mają tyle lat i jakoś wypowiadają się jakby miała po 18,nie którzy są bardziej rozwinięci,po prostu xD
zresztą jak na taką niezdarną Cleo dobrze gra xD

sharrabera

Nie, no wiek jednak gra rolę, i to bardzo dużą.
Widziałaś jedenastolatkę, która wypowiadałaby swe kwestie w sposób normalny? Ja nie, ponieważ wszystkie są zwykłymi pokemonami...

Phoebe123

Hmmm,no cóż.
Nie które piszą bardzo poprawnie.

sharrabera

Sorry jezeli sie powtarzam ale nie czytalam postow - tylko ten od Anik .
Sluchaj gowniaro nie lubie tej waszej Cleo-Phoebe i tego serialu alee mhhym ty wiesz co to jest scenariusz? Wlasnie tego ucza sie aktorzy a raczej tego co jest w srodku i ona gra tak jak jest tam napisane taka ma role . Anik wiem masz 12 lat i mozesz wielu rzeczy nie wiedziec ale to juz przekracza wszelakie granice ... a i tak sadze ze jest duzo ladniejsza od ciebie ; P . ii idz na forum twojej .. slicznej slodkiej naturalnej Cariby i tam zakladaj tematy jaka ona nie jest boska .. a tu sie zatkaj papierem toaletowym i nie odzywaj .. Paaa ; }

Isabel_Evans

Ja nie znoszę Phoebe Tonkin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selena007

Możesz jej nie lubić,po prostu nie przypadła ci do gustu.

Anik81

Hańbą jest przyszłość polskiej młodzieży. Oczywiście jeżeli więszkość owej grupy zachowuje się jak Ty, droga Anik.