Za serię do bólu wkur... reklam banku wskakuje na szczyt mojej list najbardziej znienawidzonych
aktorów...
Niestety muszę się zgodzić. Nic do niego nie miałem dopóki nie zaczął grać w tych durnych reklamach, wiem człowiek musi zarabiać, jednak to śpiewanie "będę brał cię..." po prostu mnie wytrąca z równowagi!
Tym bardziej że to jeden z aktywnych aktorów który raczej nie musi robić z siebie debila w reklamach.
pewnie, zamiast zrobionej reklamy dla jaj lepiej sluchac, polecam, artur zmijewski, albo inne gowna
sam za adamczykiem nie przepadam(delikatnie mowiac), ale akurat ta reklama jeszcze ujdzie na tle innych 'produkcji' w przerwach programow
Mam tak samo. Nie cierpię całej jego osoby, a już ta ostatnia reklama w telewizji całkowicie przekreśliła go w moich oczach. Ma denerwującą mimikę twarzy. Wcześniej tego nie widziałam, ale po obejrzeniu kilku filmów z jego udziałem dostrzega się to i owo. Dla mnie jest kompletną pomyłką jako aktor.
Przykro oglądać głupie i wkurzające reklamy, w których niezły aktor robi z siebie błazna. Poza tym wiem na pewno, że nigdy nie będę klientem tego banku,nie po takich reklamach.
Te reklamowane banki są dla plebsu. Ten kto ma pieniądzę wie gdzie je trzymać. Pozdrawiam,kumatych i tych mniej ogarniętych.
To chyba masz jakiś problem,bo nie widzę w tym nic denerwującego. To nie jest reklama jak te głupie w stylu Majewskiego...na te idiotyzmy to dopiero patrzeć nie można a te,w których występuje Adamczyk są śmieszne i większość ludzi odbiera to w ten sposób.
Gość. jest spoko. Tu oceniamy grę aktorską. Podobają mi się filmy z jego udziałem a guzik mnie obchodzą jakieś reklamy - zresztą jest baaaardzo dużo reklam zdecydowanie gorszych i bardziej wk.rwiających np.jakieś głupie bachory reklamujące żelki ...
Tak z innej beczki, żadne dziecko nie jest bachorem. To baaardzo obraźliwe określenie. A tak w ogóle to wolę już oglądać te słodkie, naturalne dzieci niż jakichś świrów, których niestety w reklamach jest coraz więcej...
Sęk w tym, że to nie są słodkie dzieci a tym bardziej naturalne. To są żałosne podróby dzieciaków które drażnią tych, którzy mają nieprzyjemność je oglądać. Te ( jak to ujęłaś) świry mają promować pewne rzeczy co im wychodzi, czego dowodem jest ta dyskusja. :)
Wychodzi im świrowanie, to prawda, ale to właśnie przez nich przełączam kanał na inny. Dzieciaki są słodsze i bardziej naturalne, ze względu na to, ze jeszcze nie do końca rozumieją o co chodzi w marketingu :)