Piotr Rubik

6,0
96 ocen muzyki
powrót do forum osoby Piotr Rubik

A JEŻELI MIAŁABYM PRZYZNAĆ PIERWSZE MIEJSCE W TOP 100 LUDZIE JAKIEMUś KOMPOZYTOROWI TO RACZEJ WYBRAŁABYM PANU J.KACZMARKOWI)..............

POZDRO

someone_

no wlasnie wyrosl jak filip z konopii i teraz sie wszedzie pojawia....

Anulla

Wcale nie jak "Filip z Konopi" tylko ty się może wcześniej nie interesowałaś odpowiednimi tematami - zakładam że na pewno znasz przynajmniej jeden jego utwór a nawet o tym nie wiesz

Anulla

Wcale nie jak "Filip z Konopii tylko ty się może wcześniej nie interesowałaś odpowiednimi tematami - zakładam że na pewno znasz przynajmniej jeden jego utwór a nawet o tym nie wiesz

Edwarda_C__de_Marco

tak znam pare jego utworow i mam oratorium golgote swietokrzyska
ale chodzilo mi o to ze pojawil sie nagle z nikad i narobil wokol siebie szumu jak nie wiem kto , poza tym odrazu wpadl na 1 miejsce ludzi kina a on nigdzie jeszcze nie gral i tak pojawil sie jak filip z konopii....a duzo ludzi jesszzce go nie zna wiec jest to dla nich zaskoczenie
. moze nie wiesz co to znaczy urwac sie jak filip z konopii

Anulla

Hmmm..Wcześniej już komponował i wbił się na szczyt swoją ciężką pracą.Psałterz wrześniowy jest lepszy

JULA_5

A ja myślałam że muzyczką pod śmierć papieża. Bo to kilka dni po transmisjach "live" z Rzymu, zaczęło być o Rubiku głośno. Chyba, że moja pamięć mnie zawodzi.
Wcześniej może i tam był w napisach po "Dzienniku", ale kto to czyta :)

someone_

czy ktokolwiek z was przeczytał posta, na którego odpowiada?! mowa jest o kaczmarku.
faktycznie, facet ma klasę, ale ja osobiście bardziej sobie cenię preisnera i komedę.
pozdrawiam.