Ej jak mozesz kogos krytykowac absolutnie go nie znajac!!!??? Nie wiesz jaki jest na prawde wiec wyzwiska sa tu zupelnie nie na miejscu! Pan Piotr na szczescie nie zwraca uwagi na takie bezmyslne bluzgi wiec sie nie musisz wysilac... I przyznaje Mu racje" że im większy sukces ktos odniesie tym bardziej sie beda go czepiać".... Niestety straszna prawda...
wiesz ja go poznalam i jakos nie bylam tak zachwycona tak jak ty jestes w tej chwili. wyzej tylko wyrazilam swoje zdanie i chyba po to jest ta strona zeby poczytac o osobach filmach i wypowiedziec sie .
moze i odniosl sukces ale ja go oceniam po tym zjakiej strony go poznalam co do muzyki to tez jest subiektywna ocena wiec nie wiem czemu sie tak burzysz . ty masz inne zdanie ja to szanuje ale mam prawo sie tu wypowiadac negatywnie na jego temat
Nie no, ok. Rozumiem że każdy może mieć własne zdanie i ja też niektórych osób po prostu "nie trawię", ale krytykować też można kulturalnie. Nie odrazu trzeba rzucać wyzwiskami. Nie zniżajmy się do poziomu parapetów!