Piotr Rubik

6,0
95 ocen muzyki
powrót do forum osoby Piotr Rubik

Ten facet wygląda jak farbowany laluś. Jego muzyka to totalna szmira!!!!!!!!!!!!!!!!!

martax91

A Ty wyglądasz lepiej?! I tworzysz lepszą muzykę?!
Jeżeli to wszystko co masz do powiedzenia, to powiem, że twój temat niczego nie wznosi. Twoja opinia jest za krótka, jeżeli chcesz przekonać innych, że masz rację to się trochę postaraj. Nie mam nic, przeciwko krytyce, bo nie wszyscy muszą lubić to co inni.

Aludra

Każdy ma inny gust i każdy może się wypowiadać jak chce na każdy temat i jeśli uważam tego faceta za lalusia i kompletne beztalencie to jest mój komentarz a nie twój więc się nie wtrącaj i sobie słuchaj tych jakże pięknych piosenek tego pięknego pana (disco polo). Znam o wiele lepszych artystów od niego wykonującą lepszą muzykę i nie mówię tu o polskich artystach. Ludzie słuchający tego pana to osoby które nie mają wcale gustu muzycznego a osoby te to stare babcie i jakieś głupie nastolatki ( o Boże jaki on piękny) podniecające się starym dziadem.

martax91

Rozumiem Cię. Nie mam nic przeciwko twojemu komentarzowi. Chodziło mi tylko, żebyś napisała normalny powód, a nie od razu "beznadzieja" czy "farbowany laluś". Większość pisze taką krytykę nie uzasadniając jej nawet. Zgodzę się z tym że nastolatki szaleją za takim artystą jak Rubik. Mnie to też czasami denerwuje (szczególnie na jego forum), ale Jego muzyka podoba mi się (niektóre utwory). Z polskich wykonawców to tylko Jego muzykę lubię (nie szaleję za nim), nikogo więcej z tego kraju. W większości słucham muzyki zagranicznej. Ostatni jego teledysk tj. "Psalm kochania" wyszedł nie udany. A skoro nie chcesz to nie będę się wtrącać.
Pozdrawiam :)

Aludra

Żałosny jest ... Tzn... Pan R U B I K <o LOL>

kapeczka94

martax91 podpisuje się.
Nie wiem co ludzie w nim widzą --- bo według mnie to muzyke ma do dupy ...