Piotr Zaryk

Piotr Makowski

3,0
1 ocena scenariuszy
powrót do forum osoby Piotr Zaryk

Musze powiedziec ze obserwuje rozwój Piotra juz od jakiegos czasu i widze duze postępy. Jako jego bardzo dobry znajomy i kompan sceniczny wiem jak Piotr zaczynał jak sie rozwijał i jakimi metodami pracuje on nad postaciami ktorze gra.
Piotr jest bardzo utalentowany, dokładny czasami moze az zdyt:)
Czesto gdy pracuje nad jakims tekstem to zmienia zdanie co 5 sekund, a to ze myślał tak a to ze puzniej zdał sobie sprawe ze czuł inaczej ten moment itd...bywa to czesto upierdliwe na próbach ale aktorstwo to przecież nie taśmowa produkcja jakiegos urządzenia czy innej rzeczy...to wymaga czasu i poświecenia przedewszystkim poświecenia...no ale nie o tym teraz:)

Piotr "produkuje" rownież wspaniałą muzyke której ejstem oddanym fanem:)

Ps. Nie podobał mi sie ostatnio komentarz jakiejs osoby co do roli Piotra w nowym filmie AWFN KYRTAPS "Czas Przerwany"...osoba ta uznała ze grał on troche zbyt teatralnie...Na Boga!!Co to za "tekst"?:)

denton8

Och, zgadzam się całym sercem. Dla mnie Piotr to drugi Mateusz Damięcki. Jeszcze u nikogo nie widziałam tyle ekspresji, energii i miłości do tego, co dopiero w nim rozkwita. Jestem pod absolutnym wrażeniem. Piotrku, trzymam za ciebie kciuki i życzę ci wiele postępów i sukcesów scenicznych, zarówno w dziedzinie muzyki, jak i aktorstwa. Nie przejmuj się niemiłymi komentarzami, bo najwidoczniej niektórzy nie doceniają tak teatru, jak bardzo ubóstwiają kino. Powodzenia!