Zachwycił mnie od pierwszego filmu, w którym go zobaczyłam ("Mirchi"), po czym intensywnie zgłębiałam jego filmografię. Niesamowity z niego aktor - idealny bohater kina indyjskiego. Jest bardzo wiarygodny, ma genialną mimikę, co można podziwiać w komediowych rolach , świetnie się bije (sceny walk z jego udziałem są realistyczne - jak na Tolly ;), wspaniale tańczy, a do tego jest wysoki i przystojny, czyli posiada wszystkie cechy "prawdziwego faceta". ;)
Poza tym Prabhas jest jak kameleon - do każdego filmu zmienia image, fryzurę, zawsze wygląda inaczej - a to nie częste u indyjskich aktorów. Nie wspomnę już o jego poświęceniu do roli w "Bahubali".
Powinien jednak bardziej starannie dobierać filmy, w których gra. W bardziej ambitnych produkcjach mógłby w pełni wykorzystać swój talent i możliwości. Mam nadzieję, że odpowiednio wykorzysta ogromny sukces "Bahubali" i będzie można go podziwiać w równie dobrych produkcjach.
zgadzam się z koleżanką w 100%, genialny aktor i do tego jaki przystojny i totalnie przeuroczy, z tego co pamiętam też wyłowiłam go w Mirchi ale dopiero teraz po obejrzeniu paru jego innych filmów pojawił się zachwyt :D
aż dziwne że od razu nie zostałam jego fanką...no ale potrzeba czasu by docenić prawdziwe dzieło :) <3
fakt należy docenić jego rolę w Baahubali, gdyby to było Hollywood mógłby być nominowany do Oscara ;)
człowiek stworzony do takich ról, mam nadzieję że teraz po sukcesie tego filmu będziemy go mogli zobaczyć w wielu dobrych produkcjach, gdzie - również uważam - będzie mógł wykorzystać swój talent aktorski... <3
a nie jakieś mało ambitne telugi robić... :\ lubię telugi - żeby nie było - ale Prabhas raczej niebardzo może rozwinąć talent grając wciąż podobne role herosów
dlatego bardzo cieszy mnie jego najnowszy bolly film :D
Prabhas i mnie zauroczył! :D Chociaż też nie nastąpiło to od razu. Zaczęłam od złych filmów :P Po "Mirchi" już się nie mogłam od niego uwolnić i tak się to ciągnie już dłuższy czas - absolutnie nie narzekam ;D
Darling decydowanie ma coś w sobie, przyciąga jak magnez i prędko nie da o sobie zapomnieć. Genialny z niego aktor! Potrafi świetnie wcielić się w postać, a do tego wszystko robi z taką lekkością, że nie można oderwać od niego wzroku na ekranie. Do tego bosko tańczy i jeszcze lepiej się bije! Film z Prabhasem = dobrze wykorzystany czas :D Z jednej strony w takich jego charyzmatycznych rolach się zakochałam, bo w nich najwięcej uroku Prabhasa się uwalnia :D Ale z drugiej strony, grając coś ambitniejszego mógłby w pełni pokazać swój talent. Po "Bahubali" chyba już nikt nie wątpi że takowy posiada ;)
Zgodzę się z @_Summer_ , że bardzo angażuje się w swoje role, co widać właśnie po tych zmianach wyglądu. W "Bahubali" był nie do poznania! I coś czuję, że w "Sahoo" też pokaże nowe oblicze :)
Niestety szybko tego nie zobaczymy - właśnie przeczytałam, że premiera "Saaho" będzie opóźniona, prawdopodobnie film wejdzie do kin dopiero na początku przyszłego roku. :(