Rachel Bilson

Rachel Sarah Bilson

7,5
2 905 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel Bilson

Moim zdaniem Rachel jest świetną i utalentowaną aktorką!!!!Powinna grać większej ilości filmów!!!Przez z nią grane postacie są znakomite.Poprostu jest niesamowitą AKTORKĄ która zasługuje na wiecej i lepsze filmy.Więc mam nadzieje że stanie sie tak ze bedzie dostawala duzo propozycji!!! pozdro

Kaja88

zgadzam się :) i w top 100 powinna byc!!

Kaja88

1. "Rachel jest świetną i utalentowaną aktorką!!!" - Ona w ogóle nie jest aktorką
2. "Powinna grać większej ilości filmów!!!" - Ooooo nie... :D:D <bez komentarza>
3. "Przez z nią grane postacie są znakomite." - Ciekawe ile tych postaci było... Powinna dostać oskara!!!
4. "Poprostu jest niesamowitą AKTORKĄ (...)" - (powtarzam:D)Ona nie jest aktorką:) To, że zagrała jakąś rolę w serialu i w kilku filmach, które można wyliczyć na palcach jednej ręki, aktorką jej nie czyni. xD
5. "Więc mam nadzieje że bedzie dostawala duzo propozycji!!!" No cóż... Ja mam nadzieję, że skończy studia i zajmie się czymś, co potrafi robić:)

kasiasosna

Rachel jest zajebista... A Ci co ją krytykują po prostu jej zazdroszczą urody, talentu itp. Jak tylko komuś się coś udaje to od razu trzeba go zjechac , skopać i zmieszać z błotem od tak - tacy własnie są Polacy. Ja uważam, że Rachel jest super i trzymam mocno za nią kciuki :) Mam nadzieję, że częściej będe mogła oglądac ją na ekranie, także tym dużym :)

paatrycja

Twierdzisz, że 'zjechałam' ją, bo coś jej się udało? Niektórzy wyrażają po prostu własne zdanie - właśnie po to jest forum. Nie będę udawać, że ją podziwiam za urodę i 'talent', bo tak nie jest.
Masz prawo uważać, że jest najcudowniejsza na świecie, kibicować jej itd., ale nie podważaj opinii innych tylko dlatego, że są sprzeczne z Twoimi:\

kasiasosna

zgadzam się z kasiasosna. Najgorsze są sceny, gdy udaje wzruszenie, dramat... aż nazbyt naturalna.. wychodzi to jak scena z jakiegoś mdłego melodramatu... a z niej jest poprostu kiepska aktorka, do tego zdaje sie być głupawa (przeczytałam pare jej wypowiedzi)

klaudyyynka11

Dziękuję;)

za krotki............................................