Tak oni naprawdę są parą. Notabene ostatnio zajęli chyba 8 miejsce w rankingu na ulubione pary amerykańskiego showbiznesu. Wg. mnie fajnie razem wyglądają. POZDRO
Bo ja wiem czy lepiej?? A co bedzie jak sie rozstaną tak jak Sophia Bush i Chad Michael Murray i będą musieli nadal grać zakochanych?? To wcale nie jest takie fajne rozwiazanie, ale ogólnie fajnie, że śa ze sobą, bo razem wyglądają świetnie.
A czy ktos z Was może wie, czy Rachel i Adam byli parą zanim zaczęto kręcić the O.C. czy właśnie zakochali się na planie serialu?
mnie tez bardzo podobaja sie jako para:) Mysle ze dobrze im sie gra TERAZ, ale kiedy Summer byla z Zachem? to chyba nie bylo fajne:/ Bynajmniej dla Adama...
Pff... Wiele jest aktorów, którzy są razem, a niejednokrotnie grają oddzielnie albo zakochanych. To wcale nie oznacza, że RACHEL, NIE Summer na prawdę była z MICHAELEM Cassidy, NIE Zachem. Nie myl fikcji z prawdą, dziecko.
no nie wiem Adam aniołkiem takim nie ejst ostatnio został zfotografowany jak totalnie zalany po imprezie prowadził auto , gratuluje pomysłu !