Rachel Bilson

Rachel Sarah Bilson

7,5
2 905 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel Bilson

Słyszałam, że naprawdę sa parą. To prawda?

Madziafaka

Sorka, że nei uściśliłam. Rachel + Adam Brody z O.C. :d

Madziafaka

Tak oni naprawdę są parą. Notabene ostatnio zajęli chyba 8 miejsce w rankingu na ulubione pary amerykańskiego showbiznesu. Wg. mnie fajnie razem wyglądają. POZDRO

Coraline_Jones

dziękuję za odpowiedź :D Ale super :P Pasują własnie do siebie :D

Madziafaka

Wow.Nie wiedziałam,że naprawdę są parą!Wow!

Coraline_Jones

Oni BYLI parą. Kilka miesięcy temu się rozstali... :/ (The O.C. od piątku na TVN).

Madziafaka

sa ekstra para.. ich fotki sa slodkie:P i jest im latwiej w serialu grac, bo nie musza udawac:D

___Dark_Phoenix___

Bo ja wiem czy lepiej?? A co bedzie jak sie rozstaną tak jak Sophia Bush i Chad Michael Murray i będą musieli nadal grać zakochanych?? To wcale nie jest takie fajne rozwiazanie, ale ogólnie fajnie, że śa ze sobą, bo razem wyglądają świetnie.

Madziafaka

A czy ktos z Was może wie, czy Rachel i Adam byli parą zanim zaczęto kręcić the O.C. czy właśnie zakochali się na planie serialu?

Madziafaka

mnie tez bardzo podobaja sie jako para:) Mysle ze dobrze im sie gra TERAZ, ale kiedy Summer byla z Zachem? to chyba nie bylo fajne:/ Bynajmniej dla Adama...

no_one_3

Poznali się na planie serialu. I sa parą. I fajnie razem wyglądą. I to ma ulubiona para ;)

no_one_3

Pff... Wiele jest aktorów, którzy są razem, a niejednokrotnie grają oddzielnie albo zakochanych. To wcale nie oznacza, że RACHEL, NIE Summer na prawdę była z MICHAELEM Cassidy, NIE Zachem. Nie myl fikcji z prawdą, dziecko.

MadMatt

już nie sa razem :( szkoda fajna z nich para była

Bene

A skad wiesz,ze sie rozstali?Kurcze,naprawde szkoda:(((

_Mia_

niestety to prawda. słyszałam. podobno ona sie znudziła Adamem.

Madziafaka

no nie wiem Adam aniołkiem takim nie ejst ostatnio został zfotografowany jak totalnie zalany po imprezie prowadził auto , gratuluje pomysłu !

Madziafaka

Ha! Już nie są ! i dobrze ;>