ah własnie mialam pisac, że jest beznadziejna aktorka a w Jumper zagrała do d***. No ale ładna jest, fakt.
Ciekawe czy ty zagrałaby lepiej opierając się tylko na dialogu który masz powiedzieć wytworzyć postać, jej charakter i wszystko co nie bądź innego ? Moim zdaniem zagrała fantastycznie.
Ja nie jestem "aktorka" wiec to nie ma znaczenia czy bym zagrała (swoja droga moze i zagrałabym lepiej) oceniam co widziałam, a nie widzialam nic ciekawego ... Taka jest wlasnie rola aktorów: opierając się tylko na dialogu który ma powiedzieć powinien wytworzyć postać, jej charakter i wszystko :]
zgadzam sie, poza tym, na serio nie było w jumperze wg mnie żadnych rewelacji, a z jej str. to już w ogóle, ot ładna dziewczyna dla uatrakcyjnienia filmu;/
dokładnie, moim zdaniem zagrała sztucznie. Ładna jest, ale widziałam ładniejsze, ale to już rzecz gustu :)
ps. o to chodzi w roli aktora - wykreować postać nawet z jedynie kilku dialogów - zgadzam się z milk_shake :)
a_nika :)
i ja tez niestety muszę z przykrością stwierdzić,że Rachel nie popisała sie w tej roli-tyle czasu na ekranie i właściwie mało co o jej bohaterce wiadomo...i nie wydaje mi się,ze to jedynie kwestia słabo zarysowanej postaci w scenariuszu...
dokładnie dla uatrakcyjnienia filmu...bo sam film był tak bezsensowny, ze opisać się nie da...był pomysł, ale zrealizowany bez jakby żadnego planu...tragedia, co do samej Rachel Bilson myślę, ze jest dobra w tym co robi, tylko szkoda, że tak rzadko można ją oglądać...interesującą rolę miała w O.C, fajnie by było zobaczyć ją w ciekawej produkcji na dużym ekranie..