Rachel Bilson

Rachel Sarah Bilson

7,5
2 905 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel Bilson

ona jest cudowna!!!a w ''jumper'' byla zajebista...

pawelec0905

ah własnie mialam pisac, że jest beznadziejna aktorka a w Jumper zagrała do d***. No ale ładna jest, fakt.

milk_shake

Ciekawe czy ty zagrałaby lepiej opierając się tylko na dialogu który masz powiedzieć wytworzyć postać, jej charakter i wszystko co nie bądź innego ? Moim zdaniem zagrała fantastycznie.

Mikaela

Ja nie jestem "aktorka" wiec to nie ma znaczenia czy bym zagrała (swoja droga moze i zagrałabym lepiej) oceniam co widziałam, a nie widzialam nic ciekawego ... Taka jest wlasnie rola aktorów: opierając się tylko na dialogu który ma powiedzieć powinien wytworzyć postać, jej charakter i wszystko :]

milk_shake

zgadzam sie, poza tym, na serio nie było w jumperze wg mnie żadnych rewelacji, a z jej str. to już w ogóle, ot ładna dziewczyna dla uatrakcyjnienia filmu;/

stigma

dokładnie, moim zdaniem zagrała sztucznie. Ładna jest, ale widziałam ładniejsze, ale to już rzecz gustu :)
ps. o to chodzi w roli aktora - wykreować postać nawet z jedynie kilku dialogów - zgadzam się z milk_shake :)
a_nika :)

a_nika

i ja tez niestety muszę z przykrością stwierdzić,że Rachel nie popisała sie w tej roli-tyle czasu na ekranie i właściwie mało co o jej bohaterce wiadomo...i nie wydaje mi się,ze to jedynie kwestia słabo zarysowanej postaci w scenariuszu...

stigma

dokładnie dla uatrakcyjnienia filmu...bo sam film był tak bezsensowny, ze opisać się nie da...był pomysł, ale zrealizowany bez jakby żadnego planu...tragedia, co do samej Rachel Bilson myślę, ze jest dobra w tym co robi, tylko szkoda, że tak rzadko można ją oglądać...interesującą rolę miała w O.C, fajnie by było zobaczyć ją w ciekawej produkcji na dużym ekranie..

pawelec0905

noo ladna jest w "jumper" no fajnie wygladala:D