aktorka bez warsztatu,grajaca w wiekszosci tak slabo i infantylnie ze powinna zgarniac same Maliny a jest na czolowych miejsach w rankingu(ktorego nigdy niezrozumiem) nie rozumiem takze zachwytow nad jej rola w Pamietniku(wiekszosc pisze ze to jej najlepsza rola) gdzie jakims cudem nie zepsula tego jako tako nawet niezlego filmu, a ona jest 16 w rankingu filmwebu gdzie wiele aktorek ktore ta osobe zjadaja na sniadanie zeby nie byc goloslownym np: Naomi Watts,Uma Thurman czy Michelle Williams daleko daleko za tym drewnem..chociaz jezeli patrzec na jej urode to jest ladna ale licza sie zdolnosci gry a tych ona z pewnoscia nie posiada
Masz prawo tak sądzić...jednak zupełnie się z tobą nie zgadzam...jeżeli już to że jest jak diament,może nie do końca oszlifowany ale praktyka czyni cuda.Mam nadzieję że wielkie role przed nią... :)
Myślę, że to kwestia doboru ról - przynajmniej ja ją znam w większości z jakichś filmów o miłości. A co do rankingu tutaj to rządzi się on swoimi prawami.
Szkoda żeby dała się zaszufladkować w romantycznych komediach... :-< Nigdy nie kieruje się rankingiem,po prostu wciskam swoje trzy albo i jeden grosz :)
ranking - kobiecy na dodatek, ma jedno prawo, wiadomo jakie, osobiście nie ma co się sugerować takimi bzdurami jak miejsce w jakimś głupim zestawieniu - i o czym to niby ma świadczyć, o umiejętnościach? Te, oceniam jak oglądam film do tego dochodzi jak odbieram daną osobę i składa się na pewien obraz całości w mojej głowie, to jedyny "ranking" jakim się sugeruję.
Pozdrawiam.
Twoja opinia, ok. Jednak nie zgadzam się z ostatnim fragmentem: "liczą się zdolności gry, a tych ona z pewnością nie posiada". Moim zdaniem Rachel to dobra aktorka i zasługuje na tę 16. pozycję w rankingu. Nie będę się rozpisywać. Tyle ode mnie ;)
Także się nie zgadzam. Sprawia wrażenie ciepłej i miłej osoby, a w "Pamiętniku" i "I że cię nie opuszczę" zagrała według mnie FENOMENALNIE. Tyle w temacie :)
po części masz rację, aktorka jednego typu filmów, troche to nudzi, tym bardziej że jej dziewczęcy urok przemija, pytanie co dalej ?
Czego jak czego, ale talentu jej nie można odmówić. Oglądałam ją w wielu filmach, całkowicie różnych od siebie i zawsze wypadała bardzo przekonująco, więc nie mam jej czego zarzucić. Szanuję Twoje zdanie, ale ja mam zupełnie odmienne.
hahaha coz za konstruktywny komentarz (powinien byc dawno juz ban za to), mam prawo do swojego zdania ktore uargumentowalem, a Ty masz prawo sie z moja opinia nie zgadzac i na tym powinno sie poprzestac no ale niestety potwierdza sie teza ,ze czlowiek moze wyjsc ze wsi ale wies z czlowieka to juz nie koniecznie..
Dla Ciebie powinien byc ban dozywotni za avatar z pilkarzami farsenalu najbardziej frajerskiego klubu swiata...