Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
68 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

aktorka bez warsztatu,grajaca w wiekszosci tak slabo i infantylnie ze powinna zgarniac same Maliny a jest na czolowych miejsach w rankingu(ktorego nigdy niezrozumiem) nie rozumiem takze zachwytow nad jej rola w Pamietniku(wiekszosc pisze ze to jej najlepsza rola) gdzie jakims cudem nie zepsula tego jako tako nawet niezlego filmu, a ona jest 16 w rankingu filmwebu gdzie wiele aktorek ktore ta osobe zjadaja na sniadanie zeby nie byc goloslownym np: Naomi Watts,Uma Thurman czy Michelle Williams daleko daleko za tym drewnem..chociaz jezeli patrzec na jej urode to jest ladna ale licza sie zdolnosci gry a tych ona z pewnoscia nie posiada

sokkerowiec1

Masz prawo tak sądzić...jednak zupełnie się z tobą nie zgadzam...jeżeli już to że jest jak diament,może nie do końca oszlifowany ale praktyka czyni cuda.Mam nadzieję że wielkie role przed nią... :)

Tamilina

Myślę, że to kwestia doboru ról - przynajmniej ja ją znam w większości z jakichś filmów o miłości. A co do rankingu tutaj to rządzi się on swoimi prawami.

MeMarie

Szkoda żeby dała się zaszufladkować w romantycznych komediach... :-< Nigdy nie kieruje się rankingiem,po prostu wciskam swoje trzy albo i jeden grosz :)

MeMarie

ranking - kobiecy na dodatek, ma jedno prawo, wiadomo jakie, osobiście nie ma co się sugerować takimi bzdurami jak miejsce w jakimś głupim zestawieniu - i o czym to niby ma świadczyć, o umiejętnościach? Te, oceniam jak oglądam film do tego dochodzi jak odbieram daną osobę i składa się na pewien obraz całości w mojej głowie, to jedyny "ranking" jakim się sugeruję.

Pozdrawiam.

sokkerowiec1

Twoja opinia, ok. Jednak nie zgadzam się z ostatnim fragmentem: "liczą się zdolności gry, a tych ona z pewnością nie posiada". Moim zdaniem Rachel to dobra aktorka i zasługuje na tę 16. pozycję w rankingu. Nie będę się rozpisywać. Tyle ode mnie ;)

użytkownik usunięty
sokkerowiec1

Także się nie zgadzam. Sprawia wrażenie ciepłej i miłej osoby, a w "Pamiętniku" i "I że cię nie opuszczę" zagrała według mnie FENOMENALNIE. Tyle w temacie :)

A co dopiero w filmie "Czas na miłość" :D. Tam również była świetna :)

sokkerowiec1

po części masz rację, aktorka jednego typu filmów, troche to nudzi, tym bardziej że jej dziewczęcy urok przemija, pytanie co dalej ?

sokkerowiec1

Czego jak czego, ale talentu jej nie można odmówić. Oglądałam ją w wielu filmach, całkowicie różnych od siebie i zawsze wypadała bardzo przekonująco, więc nie mam jej czego zarzucić. Szanuję Twoje zdanie, ale ja mam zupełnie odmienne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mativandamme

hahaha coz za konstruktywny komentarz (powinien byc dawno juz ban za to), mam prawo do swojego zdania ktore uargumentowalem, a Ty masz prawo sie z moja opinia nie zgadzac i na tym powinno sie poprzestac no ale niestety potwierdza sie teza ,ze czlowiek moze wyjsc ze wsi ale wies z czlowieka to juz nie koniecznie..

sokkerowiec1

Dla Ciebie powinien byc ban dozywotni za avatar z pilkarzami farsenalu najbardziej frajerskiego klubu swiata...

buserson

Ban to ma Wenger na transfery

sokkerowiec1

Jest ładna - to fakt. Są gorsze aktorki - to fakt. Ale lepszych jest więcej niż 15.