Rachel NicholsI

Rachel Emily Nichols

6,9
3 000 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel Nichols

PIĘKNA!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
IOOI

Ładna buzia, ale pozytywny efekt niszczą chamskie silikony... ("Poziom 2", scena przy "wigilijnym stole")

eternal_champion

A skąd wiesz że to są silikony ? Byłeś przy operacji, widziałeś szwy ?

tomucho77

Lata pracy w szpitalu przy podobnych upgrade'ach i wystarczy rzut oka.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

Grzeczniej fagas, bo naskarże twej mamusi, że synka nie wychowała.
Skoro wierzysz w bozię, to możesz też wierzyć w naturalność cycków swojej nimfy. Dynda mi to.

eternal_champion

Grzeczniej leszczu ja nie zalatuję do twojej matki leszczu !

eternal_champion

No pacz jedzie po tobie a prawda jest taka że to są silikonowe cycki :-)

borsuk96

A jak to się do aktorstwa ?

eternal_champion

masz wybujałą wyobraźnie twierdząc że jesteś chirurgiem zajmującym się piersiami.

użytkownik usunięty
eternal_champion

http://fanmovie.cz/wp-content/uploads/p221.jpg

chodzi Ci o tą scenę? Na moje oko jej biust wygląda naturalnie. Jedyne co ja widzę to ewentualne niedopasowanie sukienki do rozmiaru biustu. Rachel ma miseczkę C, więc wystarczy, że założy sukienkę/stanik B i wizualnie biust będzie większy niż jest.
Przecież ubierał ją "zbok/psychopata", więc w jego interesie było podkreślenie jej wdzięków nawet jeśli to oznaczałoby założenie jej sukienki, w której biust się nie mieści i sprawia wrażenie większego niż jest :-)

IOOI

nienajbrzydsza ale gra non stop z tym samym ryjem, zero talentu

Vaylander

Zero kultury non stop chamskie słówka w stylu ryj, bawi cię to ?

tomucho77

O co Ci chodzi człowieku? Wszędzie szukasz ze mną jakiejś sprzeczki, zaczepiasz, prowokujesz. Nie masz co robić?
Piszę jak piszę, zastąp 'ryj' słówkiem 'mina' i masz już swoją kulturę, której tu tak ściśle przestrzegasz, a w innych tematach wyzywasz 'moją starą' i życzysz jej śmierci. Czep się swojej hipokryzji.

Vaylander

O to mi chodzi że człowiek ma twarz, buzię, a ryj to ma świnia i ewentualnie ty. I na drugi raz uważaj z takimi tekstami że twojej mamie życzę to czy tamto.

Vaylander

zabawne, znów widzę użytkownika tomucho77 który się z kimś kłóci. a co do aktorki, to jest śliczna, ale co do gry, to nie wiem, widziałam tylko Continuum i zagrała całkiem dobrze.

Kyoyo

Dlatego się kłócę z panem Vaylanderem czołowym TROLLEM na FW, bo ubliża wszystkim i wszystkiemu.

tomucho77

lecz się

tomucho77

dla niego już nie ma lekarstwa...silikonowy móźdżek

tomucho77

tomucho to psychiczny człowiek, który tylko zaczepki szuka.

Aryhil

A dlaczego nie ustosukujesz się do chamstwa jakie prezentuje osoba którą bronisz ?

tomucho77

To, że Vaylander wypowiada się w sposób naganny, co reprezentuje jego poziom IQ jak mniemam, wszyscy widzą, więc nie ma co pisać.

Vaylander

A co, ma sobie twarz wymieniać? :-D

IOOI

Zgadzam się! A na obecnym zdjęciu głównym wygląda szczególnie pięknie!