Renée Zellweger

Renée Kathleen Zellweger

8,2
26 628 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Renée Zellweger

Przepraszam jezeli tym komentarzem kogos uraze ale po prostu czuje, ze musze wyrazic swoja opinie.
Renee podobala mi sie jedynie w Bridget i Jerry Maguire. W Chicago i Empire Records zagrala nawet niezle ale...
Jest w niej cos takiego czego po prostu nie trawie, jej tragiczny glosik no i ta wychudzona figura! Plus buzka jak u chomika.
No to chyba na tyle.

użytkownik usunięty
Sway

Przyjmuję twoje przeprosiny. Jej głos jest urzekający, jej gesty są słodkie jest piękna i świetnie gra.

Sway

Ja widzę te same cechy w zupełnie innym świetle;) Widziałam wszsytkie jej filmy i uważam, że ma wielki talent;) Jej cukierkowy głosik jest prześliczny, a buzię ma taką słodką , że nawet Nicole Kidman nazywa ją 'Tweet' ( Ptaszeczek z bajek Warner Bross'a). Pozatym jej wypowiedzi sprawiają wrażenie, że jest naprawdę sympatyczną i zupełnie "normalną' osobą, a nie jakąś udawaną paniusią, której oczy przesłoniła sława;p

P.S. Nie masz za co przepraszać, o gustach się nie dyskutuje, a Ty wyraziłeś(aś?) opinię w bardzo delikatny sposób;) Pozdro

Lady_Marmalade

P.S. Za to co do figury to masz trochę racji. Myślę, że przesadziła ze zrzucaniem wagi Bridget, bo wygląda na bardzo wychudzoną i wymęczoną;( Niestety to Hollywood wyprawia z ludźmi... Ale teraz Renee bierze sobie rok wolnego, więc może wróci do formy;)