Richard Armitage I jest rewelacyjnym aktorem zagrał w hobbicie rewelacyjnie jako
Thorin
Dębowa Tarcza obejrzycie sobie hobbita niezwykła to sami zobaczycie pozdrawiam cię
Richard Armitage I serdecznie napewno obejrzę 2 następne części hobbita ;)
powiedział, że też Cię pozdrawia i cieszy się z Twoich ciepłych słów o nim i jest mu bardzo miło.
dziękuję również Richard jesteś najlepszy i dziękuję ci ze zagrałeś w hobbicie niezwykła podróż i ciesze się że zagrasz w kolejnych częściach hobbita jesteś rewelacyjny i cieszę się że reżyserem jest Peter Jackson zrobił najlepszy film jaki oglądałem w tym filmie jesteś najlepszy tak jak inni aktorzy też dobrze dobrani na krasnoludy pozdrawiam cię jeszcze raz widziałem też zdjęcia premierowe hobbita niezwykłą podróż na stronie IMDb wraz z innymi aktorami i reżyserem Peterem Jacksonem ładnie były tez zdjęcia zrobione i zespół też był też fantastyczny z tom gitarą ;) cenie cię i to bardzo Richard ;););)
jestem bardzo wzruszony Twoją wypowiedzią, dziękuję twoje słowa są bardzo krzepiące ;D
To ja się zruszyłem przy filmie hobbit była scena jak walczyłeś z białym orkiem przywódcą orków myślałem że umrzesz w pierwszej cześci ale będziesz i się cieszę już nie mogę się doczekać kolejnej części jak będziecie walczyć i podróżować dalej ;)
Tak, dokładnie walka była bardzo ciężka, ale nie poddałem się, wzniosłem miecz i ruszyłem na tego gigantycznego orka, gdyż krasnoludy to bardzo dumna rasa. Na szczęście, jeszcze w drugej części będę żył i zobaczysz mnóstwo moich przygód , które mam nadzieję, że Ci się spodobają i będziesz tak samo wzruszony jak przy scenach w pierwszym filmie.
ależ pytaj złociuchna o co tylko chcesz, uwielbiam swoje fanki, jeśli będziesz chciała , byłbym skłonny podarować Ci zdjęcie z autografem :>
coś innego a co dokładniej ?!, dla najbardziej wytrwałych i wiernych fanów, mogę zrobić wszystko ! ;-)
nie obiecuj ;P a tak serio... gdzie mogę obejrzeć seriale z jego udziałem tzn: Kontra: Operacja Świt, Robin Hood, Tajniacy ??
seriale z moimi rolami są np dostępne tutaj http:/ /www.kinomaniak .tv/ aktorzy/ Richard-Armitage/5050
pozdrawiam gorąco wszystkich fanów! ależ obiecuję złotko, za jeden uśmiech dałbym Ci wszystko co byś chciała
Jackson zakazał mi mówić co się ze mną stanie w ostatniej części, dlatego proszę nie pytajcie mnie o to, bo tego zdradzić niestety nie mogę :(
;D
Przed takimi rozmowami trzeba uprzedzać.
Niektórzy mogli jeść albo pić, a teraz trzeba czyścić monitor. ;P