Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Richard Armitage I jest rewelacyjnym aktorem zagrał w hobbicie rewelacyjnie jako
Thorin
Dębowa Tarcza obejrzycie sobie hobbita niezwykła to sami zobaczycie pozdrawiam cię
Richard Armitage I serdecznie napewno obejrzę 2 następne części hobbita ;)

użytkownik usunięty
egipsianin

powiedział, że też Cię pozdrawia i cieszy się z Twoich ciepłych słów o nim i jest mu bardzo miło.

dziękuję również Richard jesteś najlepszy i dziękuję ci ze zagrałeś w hobbicie niezwykła podróż i ciesze się że zagrasz w kolejnych częściach hobbita jesteś rewelacyjny i cieszę się że reżyserem jest Peter Jackson zrobił najlepszy film jaki oglądałem w tym filmie jesteś najlepszy tak jak inni aktorzy też dobrze dobrani na krasnoludy pozdrawiam cię jeszcze raz widziałem też zdjęcia premierowe hobbita niezwykłą podróż na stronie IMDb wraz z innymi aktorami i reżyserem Peterem Jacksonem ładnie były tez zdjęcia zrobione i zespół też był też fantastyczny z tom gitarą ;) cenie cię i to bardzo Richard ;););)

użytkownik usunięty
egipsianin

jestem bardzo wzruszony Twoją wypowiedzią, dziękuję twoje słowa są bardzo krzepiące ;D

To ja się zruszyłem przy filmie hobbit była scena jak walczyłeś z białym orkiem przywódcą orków myślałem że umrzesz w pierwszej cześci ale będziesz i się cieszę już nie mogę się doczekać kolejnej części jak będziecie walczyć i podróżować dalej ;)

użytkownik usunięty
egipsianin

Tak, dokładnie walka była bardzo ciężka, ale nie poddałem się, wzniosłem miecz i ruszyłem na tego gigantycznego orka, gdyż krasnoludy to bardzo dumna rasa. Na szczęście, jeszcze w drugej części będę żył i zobaczysz mnóstwo moich przygód , które mam nadzieję, że Ci się spodobają i będziesz tak samo wzruszony jak przy scenach w pierwszym filmie.

zaraz spadne z krzesła ze śmiechu :D

użytkownik usunięty
nunax4

nie dziwię się ;D

nie wiem czy się śmiać czy płakać...

użytkownik usunięty
diana6echo

nie ma nad czym płakać. ;D poczekaj aż się rozmowa bardziej rozkręci...

nie mam pytań....

użytkownik usunięty
more_than_a_woman

autor tematu być może jeszcze będzie miał jakieś, więc poczekajmy...

strach się bać, ale gdybym też wzięła Cię za Richarda też bym miała duuużo pytań :P

użytkownik usunięty
more_than_a_woman

ależ pytaj złociuchna o co tylko chcesz, uwielbiam swoje fanki, jeśli będziesz chciała , byłbym skłonny podarować Ci zdjęcie z autografem :>

wolałabym coś innego ; P

użytkownik usunięty
more_than_a_woman

coś innego a co dokładniej ?!, dla najbardziej wytrwałych i wiernych fanów, mogę zrobić wszystko ! ;-)

nie obiecuj ;P a tak serio... gdzie mogę obejrzeć seriale z jego udziałem tzn: Kontra: Operacja Świt, Robin Hood, Tajniacy ??

użytkownik usunięty
more_than_a_woman

seriale z moimi rolami są np dostępne tutaj http:/ /www.kinomaniak .tv/ aktorzy/ Richard-Armitage/5050

pozdrawiam gorąco wszystkich fanów! ależ obiecuję złotko, za jeden uśmiech dałbym Ci wszystko co byś chciała

zatem nie umieraj w 3 części Hobbita ;p

użytkownik usunięty
more_than_a_woman

Jackson zakazał mi mówić co się ze mną stanie w ostatniej części, dlatego proszę nie pytajcie mnie o to, bo tego zdradzić niestety nie mogę :(

chyba się śmiać a nie płakać ;)

użytkownik usunięty
egipsianin

zgadzam się. :D

;D
Przed takimi rozmowami trzeba uprzedzać.
Niektórzy mogli jeść albo pić, a teraz trzeba czyścić monitor. ;P

użytkownik usunięty
Ciri94

przynajmniej czysty będzie monitor.

Prawda, wszystko ma swoje dobre strony.

użytkownik usunięty
Ciri94

Trzeba starać sie dostrzegać pozytywy ;]

użytkownik usunięty
egipsianin

up bo śmieszny temat.

użytkownik usunięty