Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Oczywiście zgadam się z większością, że Richard rewelacyjnie zagrał w Hobbicie, ale nie
zapominajmy, że ma na swoim koncie i inne ciekawe pozycje. Może nie aż tak sławne jak
Hobbit, ale jeżeli uważamy wszystkie ekranizacje Tolkiena z cuda ( o takie są ) i tylko
rewelacyjnych aktorów, którzy w nich grają to aktorstwo nie miało by racji bytu :D
Zagrał też rewelacyjnie w Spooks, nie mówiąc już o Północ południe. Mam głęboką
nadzieję, że hobbit pomoże mu się wybić do szerszego grona odbiorców. Bo jest dobry i
może stać się jeszcze lepszy.

spqr17

Zgadzam się z Tobą. Ja pierwszy raz zobaczyłam go w Kontrze, a potem przeżyłam miłe zaskoczenie jak zobaczyłam, że zagra w Hobbicie. :)

spqr17

O RA usłyszałam, kiedy paszki na "Hobbita" nie śpiewały, przy okazji seriali brytyjskich, które oglądam namiętnie. "Północ - Południe" mnie oczarowało, facetem jest tam z prawdziwego zdarzenia. No i ten jego głos, i akcent. Potem widziałam go w "Robin Hoodzie" i mnie rozwalił - w ogóle świetna postać (i ma super stylówę - czarne gothic fatałaszki), ale ktoś przeciętny mógłby ją położyć na łopatki, a tak średniawy serial obejrzałam 2 razy z przyjemnością. "Kontra" - to już porządna produkcja i zostałam przy niej nawet, kiedy RA odszedł z obsady. Po prostu nadaje się na facetów z charakterem i już. "Hobbita" widziałam dziś i chyba wybiorę się ponownie. RA i Martin Freeman rządzą ;)

spqr17

Ja nadrabiam zaległości, co według mnie nie jest złe, bo dzięki temu, mam nadzieję, poszerzę swoje horyzonty, znajdę jakąś ciekawą produkcję, może zwrócę uwagę też na innych aktorów. Możliwości jest wiele :)

diana6echo

Polecam serial" Kontra:operacja świt". Dobry.

pozytywna_2009

Mam już, ale najpierw wykończę Robina :)

diana6echo

Ja właśnie zaczęłam przerabiać Kontrę. Niestety Nie mogę dorwać Robina, a oglądałam go dawno.Słyszałam też że był niezły w Spooks, ale też nie posiadam.

pozytywna_2009

fw sie wywiesiło i nie moge dodać normalnego komentarza :/

diana6echo

http://img109.imageshack.us/img109/1796/cudnefw1.jpg

pozytywna_2009

w spooks był naprawdę dobry. Choć zauważyłam, że często gra taką postać co początkowo może się wydawać zła, mroczna ale po głębszym poznaniu zyskuje :D np Północ -Południe, które jest moim ulubionym filmem!!

spqr17

Zgadzam się z Twoją opinią i oby dostawał coraz lepsze propozycje.