Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Moglibyście podać mi dobre filmy i seriale, w których Richard na końcu NIE umiera ? :)

Asia_S_

Według mnie najlepszy miniserial to Północ-Południe . A film w którym nie umiera to Epicentrum ,ale nie wiem czy można to nazwać dobrym filmem. W prawdzie z takim aktorem każdy film jest dobry :)

Marta0699

Północ-Południe mam zamiar obejrzeć. Będzie w poniedziałek o 20:00 na FilmBox :) Epicentrum oglądałam. Film nie najgorszy, ale Richard wypadł w nim dość słabo jak na niego. Dziękuję za opinię :)

Asia_S_

Polecam jeszcze pierwszy sezon Kontry -Strike Back , też dobrze się ogląda :)

Marta0699

Miałam zamiar obejrzeć, ale gdzieś przeczytałam, że Richard na końcu umiera :/ Ale chyba i tak obejrzę :D

Asia_S_

Niestety umiera ale ta scena jest w 1 odcinku 2 sezonu. Pierwszy sezon możesz obejrzeć bez obaw.

Marta0699

Dzięki :D Choć obawiam się, że się nie powstrzymam i obejrzę początek 2 sezonu :)

Marta0699

ha, parę miesięcy temu planowałam zabrać się za ten serial ale ostatecznie nie zaczęłam oglądać... teraz mam dodatkową motywację :D

Asia_S_

Bezapelacyjnie jak dla mnie "Północ-Południe" :D

amopeliculas86

Mam zamiar obejrzeć w poniedziałek :) Dziękuję za opinię :)

Asia_S_

Bezapelacyjnie "Północ Południe". I hm, skoro kryterium jest, żeby nie umierał.... to niewielki wybór. "Dom na wrzosowisku" jest fajny, choć jego rola drugoplanowa. Bardzo fajne są 2 ostatnie odcinki serialu "Vicar of Dibley" pt. "Handsome stranger".

wildrose84

Dzięki :)