Jestem fanka rivera chociaz musze sie przyznac ze ogladalam tylko 2 jego filmy.podovbalo mi sie bardzo DogFihgt naprawde jest to dobry film.poruszyla mnie bardzo historia jego zycia historia jego smierci i to ze tak naprawde byl skryty i niesmialy.zamiescilam ten temat bo chcialabym sie dowiedziec to czego nie mozna sie dowiedziec o riverze ogladajac filmy. moze jakies linki fora wywiady cokolwiek co przyblizyloby mi postac rivera ktory swoja dobrocia zaskakiwal i przycmiewal wielu innych aktorow, chcialabym sie tez dowiedziec dlaczego obwiniano keanu reevsa za smierc rivera
moze to dlatego ze to przez mailbigfile.com idzie nic sprubuje wiec na yousendit.com i zobaczymy czy wszystko pujdzie dobrze......chyba ze znasz jakies strony z ktorych dobrze dochodza duże pliki??
no wlasnie sciagnac nie moge:(chyba cos zle zrobiles bo zawsze zatrzymuje sie na 28% naprawde nie wiem co sie dzieje wyskakuje error acount i dupa:)
jezeli chodzi o to torrenty to jerstem w szoku ze ich nie znasz kazdy je zna:)
to jest najlepszy sposob sciagania filmow!!!!
musisz sciagnac potrzebny do tego program jest ich pare ale ja mam BitComet i jestem z niego bardzo zadowolona:) wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarce "BitComet download" a wyskocza ci stronki z ktorych mozesz sobie go sciagnac.
nastepnie zglaszasz sie do mnie jak juz sobie sciagniesz:)podam ci stronki z torrentami z ktorych bedziesz mogl sobie sciagnac muzyke filmy teledyski i plyty naprawde uwierz mi kazza to przezytek juz nikt teraz nie sciaga kazza:P
zobaczysz ile filmow z riverem tam znajdziesz i jak wiele innych:D
naprawde bardzo polecam jezeli bedziesz chcial to napiosze to dalej pomoge:)
acha i chgodzi w tych torrentrach o to ze wpisujesz w wyszukiwarce nazwe danego filmu (miedzy innymi) i wyskakuja ci wszystkie filmy jakie sa zamieszczone na danej stronce i sobie wybierasz czy chcesz TS TC czy DVDRip czy z lektorem czy bez itd. bardzo wiele opcji:)
oj juz weszlismy na druga strone nawet nie zauwazylam:)
wiesz sprobuje jeszcze mopi poszukac na torrentach moze tam cos znajde wiec narazie sie wstrzymaj moze nie bedziesz sie musial z tym meczyc dam znac pozniej czy cos znalazlam:)
ha ah ah i teraz wlasnie jest na to swietny dowod ze kazopodobne trogramy to jednak nie pzrezytek bo ja sobie idaho w 1 dzien sciagnolem za pomoca edonkeya ;) a stand by me w 5 dni shareaza ;)
ok wstrzymam sie jeszce z zamieszczaniem tego filmu...wydaje mi sei ze oze dlatego ze za duzy byl pozatym pierwszy raz zamiescilem cos na mailbigfile.com...niechcialo mi sie bawic w zamieszczanie tych 6 zcesci oddzielnie na yousentit.com i mam za swoje......
jakie filmy riva są na tonerach/??kurcze ze ja o tym nie wiem :)
ok ide sciagac sobie ten program ...mam nadzieje ze niejest zbyt skaplikowany i klopotow z nim nie ma ....
ok mam tego twojego bitcomenta i co teraz mam z tym robić?/
gdzie jest szykaj?/
ale jestem do kazzowatych przyzwyczjony :)
ok napisz mi jak sie szuka plikow w tym programie :) pisz łopatologicznie bo tu nic niejest oczywiste :)
ten program jest banalny dlatego taki zajebisty:)
chodzi mi wlansie o to ze tam jest duzy wybor filmow wiec napewno znajdziesz pare filmow z rivem tylko DogFight nie ma:(co mnie bardzo zdziwilo:(
mopi sobie poszukam a ty mi lepiej wyslij DogFight na jakis server:P
no i znalazlam sobie mopi bez problemu na torrentach:P
sciaga mi sie ladnie szkoda tylko ze bez lektora wiec pozostaje sie tylko zajac DogFight:)
ok juz wiem jak sie szuka i sobie little nikita sciagam :)
mam pytanko co bedzie z torentem jak wylazce kompa o juz mialem takie pzrypadki w dc++ ze jak wylaczlem to niemoglem wrucic do sciagania pliku
co dzieje sie z torentem jak np. nieoczekiwanie sie zrestartuje komp ? mam nadzieje ze go nie trace??
ciesz sie ze bez lektora ...ja nienawidze lektorow....uwielbiam slyszek glosy aktorow grajacych wtedy mozna cenic czy dobzre graja....wyobraz sobie ze np. ktos ci zaglusza hoffmana w capote...jak ta rola opierala sie glownie na lego sposobie mowienia :)
hehehe nie nie nie zle szukasz:) masz tutaj linka
http://www.forum.pobieralnia.pl/viewtopic.php?t=1593 [www.forum.pobieralnia.p ...]
tu sa w sumie wszystkie najlepsze strony z torrentami i tam dajesz na ikonke szukaj i ci szuka to co sobie wpisales wpisz teraz cokolwiek jaki chcesz film i kliknij na niego wyskoczy ci "czy zapisac ten plik" a ty nie dajesz "zapisz" tylko dajesz "otworz" w ten sposob ten program zapisuje sie w bitComecie i sie sciaga
no capote wlansie nie widzialam ale zamierzam:P
ale widfze ze nie jeste staki dobry w sciaganie jak sioe znasz na filmach:)
jezeli chodzi o DC++ to tez nie tracisz pliku na tym prgramie po prostu trzeba potrafic sciagasz od danego momentu a mianowicie dajesz prawym przyciskiem myszy na plik ktorego nie dokonczyles i dajesz "search for artelnates" czy cos takiego i wyskakuje ci wszystkie pliki jakie mozesz sciagac klikasz na jakis i juz sciaga sie od momentu kiedy zaczelo jest tylko jeden warunek nie wiem czemu ale musisz miec zainstalowanego FlashGeta zeby zapamietywal pliki w jakich skonczylo sie sciagac
ufff ale sie rozpisalam:)
dobra a teraz o BitComecie:)
w torrentach pliki zapisuja sie automatycznie zawsze sciagas zod danego moemtu nigdy nie travisz pliku wiec spokojnie nie musisz sie bac jak ci sie komp zresetuje po prostu klikasz na ikonke wlaczasz program i hula dalej:)
przy sciaganiu pliku patrz zawszew ile ma peerow(czyli plikow w calosci) i seedow (czyli czesci plikow ktore udostepniaja inni uzytkownicy i sam gosciu ktory wrzucil dany plik) jezeli bedzie 0 peerow i 0 seedow to nawet nie zawracaj sobie glowy.
i pamietaj im wiecej seedow tym wieksza predkosc sciagania:)
acha i jeszcze jedna uwaga nie ustawiaj sobie BitCometa zeby sie wlaczal od razu przy wlaczeniu komputera bo on zamula system dosc mocno prawie tak jak norton antywirus czy kaspersky wiec lepiej zebys go sobie mogl wlaczac recznie:)
moim sposobem z zapisywaniem i potem otwieraniem torentu tez idzie - maly nikita sie juz sciaga ;)
a wogule to jakie filmy riva sa jeszce - bo mnie interesuje:
-the thing called love (tego jeszcze nie widzialem ;)
-mosquito coast
-running on empty
-no i sneakers :)
a wogule to wpadaj do mnie na bloga bo mam fajny mopi tribute vid od znajomej (sama robiła) - swietnie uchwycila klimat filmu i wogule zachecający by jeszce raz sobie obejzec mopi.....:)- ja widzialem juz chyba ponad 20 razu...ale kto by tam liczył :)))))))))))))
co do dogfight to poprosze moja znajoma ona ma wtyki w river goupach i forach inter. wiec zna sporo ludzi z usa i australi, moze ktos z nich zamiesci dogfight w kawalkach na necie :)spytam sie jej ....ciekawe czy kto by sie pokusił....wydaje mi sie ze tak, bo przeciez nie tylko my polacy mamy takie zapendy do piractwa internetowego :)
ok aktualnie sciagam sneakersa i nikite :)))))))))) - szyyyybko idzie - jestem pod wrazeniem, mialem tez restarta i torentow niegubi wiec jestem zadowolony ;))))))))))
dzieki za pomoc
p.s. jakie masz filmy z rivem ?? pytam sie o te na plytkach a nie na vhs ;)
a tu jest dogfight - niestety po niemiecku wiec ci niepolecam - okropne dubingi tam mają:
http://www.meganova.org/search.html?search=&sugo=dogfight [www.meganova.org/search ...]
hehehhe no widzisz:) ciesze sie bardzo ze moglam pomoc chociaz raz ja tobie:D
jezeli chodzi o plytki z rivem to ja naprawde jestem baaaardzo poczatkujaca wrecz baaardzo widzialam pare jego filmow ale w telewizji sciagnelam ostatnio "stand by me" i teraz sciaga mi sie "my own private idaho" wiec podzielic moge sie tylko tymi dwoma filmami:)
a z tego DogFight z niemieckim dubingiem nie skorzystam muysisz mi wybaczyc nienawidze sluchac gadania szwabow;/
te filmiki mam - bo to podstava jesli chodzi o riva ;)
no a ja bede zamieszczal i love you to death w necie wiec bedzies miala 3 film no tylko tymrazem zamieszce w 6 czesiach na yousendit.com i nebedzie problemow tak jak z tymi 3 czesciami mopi ;)
teraz sciagam malego nikite i sneakers - wiem ze nie az tak ekscytujace filmy no mam kolekcjonerskie zapedy :)
co do dogfight to madra decyzja.....niepolecam niemieckich dubingow - chyba gorsze sa tylko włoskie :) no ale jak sie nic nieuda zalatwic to z braku laku dobre i to........
pozatym kiedy lecial dogfight na tvn bo chyba pzregapilem (jak wiekszosc filmow z rivem w tv:) bo wiem ze na tvn7 to czasami puszzcaja.........no a w pzryszlym tygodiu nic w tv niema z rivem....:)ani polskiej ani niemieckiej
barzdo polecam stand by me......... bo jest na podstawie opowieadania stephena kinga - wiec dosc ciekawe....no i pozatym riv swietnie zagral
gigantyczne dzieki za wyjasnienie tajemnicy torentow.........
a jakie filmy z nim widzialas jesli moge zapytac......??bo z moich obliczen wynika ze conajmniej 3 :)
ok juz sie nie czepiam......:)
od tego calego gadania zachcialo mi sei obejzec dogfight - chyba wrzuce kasete na vida i umile sobie wieczor ;)
hehehe no wiec tak za torrenty nie ma za co dziekowac ja mam dobre seruszko i zawsze pomagam nieuswiadomionym:P
sam przyznasz ze ten program jest bardzo zajebisty:)
jezeli chodzi o filmy riva to widzialam ich dokladnie 3a mianowicie I love you to death DogFight oraz maly nikita:) napalilam sie troszke na ten film mopi i juz czeka na mnie na dysku stand by me:D
bardzo ciekawa jhestem wlansie tego mopi.
widze ze naprawde masz mala obsesyjke na punkcie riva ale polecam ci obejrzec pare innych dobrych filmow nie tylko z rivem:)
ja ogladam duzo dobrych filmow - i mam wielu aktorow ktorych lubie.....ale niema mocniejszedo nad ediego nortiego (czyli edwarda nortona) no i oczywiscie riva......
pozatym bardzo cenie johnniego deppa, deniro, malkovicha, philipa seymoura hoffmana, i wielu wielu innych (ale rzyby dostac sie na moj aktorski olimp to trzeba zasluzyc) zreszta oblukaj moje ulubione a zobaczysz ze mam zaledwie kilka nazwisk....
a jesli chodzi o obsesje to raczej niema ale musze przyznac ze uwielbiam mopi, biografie riva no i jego talent.....podobnie zreszta jak nortona (stymze on niema tak buzliwej biografii - ale ogromny talent ) zreszta polecam ci film fightclub jesli jeszzce niewidzialas....gosciu poprostu jest genialny.....
ale jesli mas jeszzce jakies namiary na dobre filmy to dawaj chetnie poszerze horyzonty.....
a wogule jaki jest twoj ulubiony film, aktor itp. (oprocz riva i jego dogfught ;) ??
heh moj ulubiony aktor......................chy ba collin fahrell strasznie mi sie podobal S.W.A.T. i rekrut:) telefon byl troszke niedopracowany:P
poza tym juaquin phenix jest spoko widziales ladder 49?:) spacer po linie nie jest najgorszy zawsze bardzo go lubilam w sumie wczesniej znalam riva niz jego ale uwazam ze ostatnio sie wyrobiol wczesniej nie gral tak dobrze
ze starszym aktorow to oczywiscie klasyka DeNiro:) jest mistrzen:)
no a tak z babskiego kina to ostatnio widzialam duma i uprzedzenie i jezeli sie tego filmu nie oglada uwaznie to sie nikomu nie podoba.trzeba myslec co czuja ci ludzie i patrrzec na twarze mimike twedy nie wydaje sie on nudny:D
jezelio chodzi o film to "crush" widziales?strasznie mi sie podobal.......normalnie zadko takie dobre filmy ogladam:)
a twoj film z nortonem obejrzalam do polowy i wylaczylam bo mi sie nie podobal:P
joaq jako akor mi podchodzi - badzo dobrze zagral w gladiatorze (jedyny godny uwagi aktor w tym filmie) genialnie w zatrotym piorze no i "to die for" gusa van santa (tego samego co nakrecil mopi :) poprostu swietnie....a w walk the line naprawde mnie zaskoczyl bo poprosu doskonale wcielil sie w casha....identyko ledder49 - niewidzialem.....ale zamierzam zamierzam :).......pisalas ze wzcesniej niebarzdo grał....chodzi ci o filmy z dziecinstwa czy o jakies inne??
crush widzialem fragmenty - naprawde mi sie podobalo...najciekawszy z oscarowych filmow
najlepszym aktorem byl oczvywiscie - hoffmant bo jego capote powalil mnie na kolana....ale film niejest najlepszy
sneakers mi sie sciagneło - :) - jeszce raz gigantyczne dzieki za torenty
p.s. zlamalas mi serce ale fakt sa ludzi ktorym sie fightclub niepodobał......coprawda to wyjatki - ale zawsze:) - nieskreslaj nortiego i daj mu szanse......gosciu jest jak kameleon....widzialaz moze american history x, ablo lęk pierwotny......on gral tak roznorodne postacie ze wydaje sie ze ten gosciu to musi miec jakies powazne rozdwojenie jazi bo w kazdej roli wypada tak pzrekonywujaco ze jestes gotow uwiezyc ze on gra siebie...;)
no a z mlodego pokolenia polecam ryana goslinga i michaela pitta - naprawde zdolni - zobaczymy co osiagna ;)
p.s. co myslisz o brokeback moutain ??
heh no wiec jezeli chodzi o nortona to widzialam americam history x i bardzo mi sier podobalo po prostu to ze fight club mi sie nie podobal wynika ze stylu filmu lubie takie w stylu redemption:)
co do mlodych aktprow to ja klade nadzieje w keirze khnittley jako w babskim narodzie:)
brockback mountain...................hmm m ogladalam ten film z chlopakiem ja wpatrzona bylam w niego i sie wczuwalam ze to tak nazwe a on mi wyklinal ze nie moze na to patrzec ze to sa nudy ze oni tylko sie ruchaja i tylko to pokazuja i ze zgieci.
ja natomiast uwazam ze przeslaniem tego filmu bylo to ze tacy ludzie nie potrafia nie dosc ze prztyznac sie przez soba ze sa gejami (w tym przypadku heath ledger), ale przede wszystkim nie potrafia przyznac sie przed swiatem do tego kim naprawde sa. skrzywdzili przez to bardzo wielu ludzi.ten film pokazal do czego moze doprowadzic nietoleranja.tak mi sie wydaje .i chociaz wiedzialam ze tamten gosciu zginie(nie pamietam nazwiska) to ogladalam caly film do konca i bardzo mi sie podobal.czesciuowo tez dlatego ze nie byl o tym o czym sa wszystkie filmy teraz.
i bardzo podziwiam aktorow ktorzy zdecydowali sie zagrac takie role:)
a ty co myslisz o tym filmie?jestem bardzo ciekawa bo jak do tej pory ze strony zadnego chlopaka nie spotkalam sie z pozytywna opinia na jego temat
acha i bardzo radze zobacz crush zajebisty:)
hmmm juaq w sumie jak byl mlodszy to gral w paru filmach takich w ktorych moze nie to ze nie poytrafil grac ale nie mial zbyt ambitnych rol uwazam tez ze nie do konca dobrze zagral w znakach chopcuiaz caly film byl strasznie zamulajacy aczkolwiek doceniam puente ze sie tak inteligentnie wyraze:)
acha nie zrozumialam to widzialaes to ledder49??jak nie to strasnzie duzo straciles!piekny film!
nie ledder49 niewidzialem, znakow tez bo sluszalem ze zamulają..... ale widzialem to die for, zatrute pioro, walk the line i dardzo go cenie za te filmy.....widzialem tez osade - ale akurat w tym sie niewykazal.....:)
co do bokebackmoutain - to wszystkie dziewczyny sie tym filmem zachwycaja, na fw tez .....zreszta recenzje napisalem u siebie ale ci straszcze,
ja na ten film zcekalem, bo myslalem ze to bedzie rezurekcja mopi....a wogule jak zobaczylem scene przy ognistu w trailerach to juz bylem tego powien - ale strasznie sie zawiodlem, bo moim zdaniem to mopi do piet nidorasta (choc zgadzam sie z toba o tym ze swietnie pokazali to ze heath niechce sie pzryznac do tego kim jest i ten motyw z koszula tez poruszający).a dlaczego - dlatego ze za duzo pokazali....te sxeney to byly naprawde mrozace krew w zylech - i ja poprostu zaslanialem oczy....downo na zadnym horrorze sie tak niebalem :) dla dziewczyn to lJCIK ALE DLA NAS ODLADAIE DWUCH CALUJACYCH SIE FACETOW TO WYCZYN NA MIARE KSIEGI DINESA!!!!!
choc ja znam facetow ktorzy maja o tym filmie dobre zdanie (i sa hetero :)
i jak widzialas juz mopi??raczej nie...jak obejzysz to napisz recenzje.....choc to jest dosyc sliski temat i na ten film trzeba miec faze...poprostu nic sie ponim nie spodziewaj i obejzyj z otwartym umyslem........wtedy ocenisz wlasciwie.....zreszta jesli widzialas juz jakis film gusa van santa to mnie wiecej wiesz czego sie mozna spodziewać :)
hehehheh nie wiem czemu wy mezczyzni tak sie boicie scen z meska miloscia hehe:)
no jezeli chodzi o mo
wownie mysl tak - nawet tak niemow - mopi lipne- oj uwazaj bo tu sie kreca fani rivera i fani gusa a tymbardziej fani mopi.....a ja jestem jak pasta do zembow - trzy w jednym (rivo-mopi-guso fan :)
mopi to niejest film rozrywkowy - mopi to stn umyslu ....uwielbiam ten film choc mi sei za pierwszym razem niebardzo podobal....ale jedno jest pewne -* nawet jesli ci sei niespodoba to niezapzreczysz ze riv zagral tam genialnie.....
co do wywiadu z wampirem" - to uwielbiam ten film...czytalem tez caly stary tryptyk kronik wampirow i kilka tomow nowych....oczywiscie najlepsza jest "wampir lestat" i lestat jest moja ulubiona postacia.......zreszta anne rice - autorka - chciala by role lestat zagral river, ale wytwornia wolala toma cruza.....no ale poszli na ustepstwa - zwlaszcza potym jak brad pitt powiedzial ze niezagra jak w filmie nie bedzie rivera i riv dostal role davida......(tez barzdo fajna...szzcegolnie w "krolowej potepionych" gdy david ostaje wampirem i "dzieckiem" armanda - czyli antonio banderasa)...no i riv bylby 10000000 razy lepszy w tej roli bo pokazalby glebie lestata a crus troche splycil...no ale i tak niezle wyszlo...szzcegolnie pitt - po postac lousa w ksiazce byla rozmemłana i miekka jak flaki z olejem a on dodal jej sporo sily....no ale najlepiej wypadla mala klaudia....swietnie dunst pokazala jej diaboliczna nature (w ksiazce niemiale jednak 11 tylko 5 lat :)
najbarzdiej jednak moim zdaniem zal mi tego ze niezagral w "calkowitym zacmieniu" i "przetrwac w NY" - obie te role zgarnol dicaprio i niezle sobie poradzil.......ale zabilbym rzeby zobaczyc jak river gra z malkovichem w "calkowitym zacmieniu", a w "przetrwac w NY" -rola chlopaka z katolickiej szkoly ktoremu dragi zniszczyly kariere koszykarza i zaprowadzily na ulice - poprosty moglaby byc autobiograficzna
niewiem czy widzialas te filmy - jak nie to zobacz - niebedzie to stracony zcas nawet jak ci sie niespodobaja
wownie mysl tak - nawet tak niemow - mopi lipne- oj uwazaj bo tu sie kreca fani rivera i fani gusa a tymbardziej fani mopi.....a ja jestem jak pasta do zembow - trzy w jednym (rivo-mopi-guso fan :)
mopi to niejest film rozrywkowy - mopi to stn umyslu ....uwielbiam ten film choc mi sei za pierwszym razem niebardzo podobal....ale jedno jest pewne -* nawet jesli ci sei niespodoba to niezapzreczysz ze riv zagral tam genialnie.....
co do wywiadu z wampirem" - to uwielbiam ten film...czytalem tez caly stary tryptyk kronik wampirow i kilka tomow nowych....oczywiscie najlepsza jest "wampir lestat" i lestat jest moja ulubiona postacia.......zreszta anne rice - autorka - chciala by role lestat zagral river, ale wytwornia wolala toma cruza.....no ale poszli na ustepstwa - zwlaszcza potym jak brad pitt powiedzial ze niezagra jak w filmie nie bedzie rivera i riv dostal role davida......(tez barzdo fajna...szzcegolnie w "krolowej potepionych" gdy david ostaje wampirem i "dzieckiem" armanda - czyli antonio banderasa)...no i riv bylby 10000000 razy lepszy w tej roli bo pokazalby glebie lestata a crus troche splycil...no ale i tak niezle wyszlo...szzcegolnie pitt - po postac lousa w ksiazce byla rozmemłana i miekka jak flaki z olejem a on dodal jej sporo sily....no ale najlepiej wypadla mala klaudia....swietnie dunst pokazala jej diaboliczna nature (w ksiazce niemiale jednak 11 tylko 5 lat :)
najbarzdiej jednak moim zdaniem zal mi tego ze niezagral w "calkowitym zacmieniu" i "przetrwac w NY" - obie te role zgarnol dicaprio i niezle sobie poradzil.......ale zabilbym rzeby zobaczyc jak river gra z malkovichem w "calkowitym zacmieniu", a w "przetrwac w NY" -rola chlopaka z katolickiej szkoly ktoremu dragi zniszczyly kariere koszykarza i zaprowadzily na ulice - poprosty moglaby byc autobiograficzna
niewiem czy widzialas te filmy - jak nie to zobacz - niebedzie to stracony zcas nawet jak ci sie niespodobaja
heheh no wiec krolowa poptepionych widzialam i fajny byl stuard thousand(jezelio dobrze napisalam nazwisko) fajny jest:D
hehe tamtych 2 filmow nie widzialam bede miala okazje to skorzystam:)
co do wywiadu z wampirem najlepszy byl pitt:) w sumie najbardziej mnie zdziwiles bo myslalam ze riv mial od poczatku byc tym dziennikarzem a nie tutaj grac jedne z najlepszych rol:):D:D:D:D uwazam ze by sie sprawdzil:D:D:D:D:D:D
a ty sie bierz i ogladaj crush bo to naprawde warto zobaczyc!!!!!
widze zreszta ze lubisz dostrzegac glebsze znaczenie w filmach wiec mimo ze jest nudny radze ci zobaczyc znaki nie zostana ci obojetne. ten film pokazuje ze nic w zyciu nie jest dzielem przypadku:)
wiesz te tytuly ktore ci wczesniej pisalem to sa tytuly ksiazek :)
wampir lestst i krolowa potepionych zostaly zekranizowane - a raczej zmasakrowane w filmie pt. "krolowa potepionych"
a riv by sobie z ta rola swietnie poradzil bo w pzreciwienstwie do crusa umial grac role dramatyczne....ale ty narazie nie widzialas mopi wiec niemozesz tego ocenic :P
ale ty rivera wogule niedoceinasz widzie :) - pozatym cos mi sei pzrypomnialo.......pisalas ze wiecej by ludzi uslyszalo o riverze......
tak sie sklada ze tylko w polsce niejest slawny bo z tego co wiem to w usa i uk i innych krajach jest.....i byl barzdo slawny za zycia.......na przelomie 80 /90 lat byl barzdo slawny - porownywalnie z dicaprio po titanicu....... ale niebyl tylko ladna buzka z plakatu - ale tez najzdolniejszym aktorem swojego pokolenia.....w ktorym wszyscy krytycy widzieli wielka nadzieje amerykanskeigo aktorstwa..... ale po smierci ma dosyc kultowy status nowego jamesa deana (james dean - jak niewiesz to taki barzdo znany i zdolny aktor amerykasnki ktory rozbil sie samochodem i zmarl w wieku 24 lat:)pozatym sama smierc wywolala taką burze....nobo opinia publiczna niewiedziala ze riv wogule bral narkotyki, on byl veganem, obronca praw zwierzat, ratowal lasy tropikalne i takie tam a 31.10.1993 tv podala ze zaslabl w nocy w klubie johnniego deppa i zmarł......jak zdrowy mlody slawny chlopak pzrekreca sie pod klubem innego mlodego i slawnego to budzi to kontrowersje....a jeszcze jak w tak niewyjasnionych okolicznosciach....napoczatku pisali ze to moze byc atak serca itp. ale po 2 tyg i sekcji okazalo sie ze to pzredawkowanie i wtedy sie zaczelo - temat numer 1.....i rozpoczelo to cala dyskusje na temat narkotykow i aktorow itd. - zreszta jego smierc poruszyla wszystkich, a dowodem nato moze byc 16 miejsce na 101 most shocking moments in entertament........w pierwszej 20 byla smierc ksieznej diany, kurta cobaina, elwisa, merlin monroe...wiec sobie mozna latwo uswiadomic jak popularny musial być.....
ok koniec wykladu na dzisiaj - a crash napewno zobacze - choc ten temat rasizmu jest troszke wyswiechtany i ten oskar byl lekko asekuracyjny ze strony akademi bo temat rasizmu w stanach jest powszechny i nikomu ne wadzi a homoseksualizm juz mniej......no ale i tak niebarzdo lubie brokeback mountain :)
------------------------------ ---
have a nice day
hehhe a ty wielki obronca rivera:))
no chodzi mi o to ze on w polsce przez osoby w naszym wieku nie jest z wiele znany a kazdy chyba widzial wywiad z wampirem, wiec mysle ze przynajmniej u nas w polsce by sie pare osob o nim dowdezialo. do do jeamsa deana to wiem kto to jest :P
lestata nie widziala krolowa potepionych fakt nie byla najlepszym filmem lecz ja ogladalam go juz ze 3 razy dla slicznego thousanta:)
mopi ma juz 75% wiec nie boj sie i na niego przyjdzie czas a crush wcale nie jest wyswiechtany mowisz tak bo niczego nie rozumiesz bo go nie widziales.
a co do rivera to bardzo doceniam jego talent ale gdybym nie interesowala sie aktorswem i filmami nigdy bym sie nie dowiedziala kto to jest i inne rzeczy jakie teraz wiem o ktorych z toba dyskutuje:P
mysle ze to ze pamietaja w Stanach Riva jest batrdzo wazne bo takich ludzi powinno sie pamietac. to jest wlasnie najlepsze w byciu w mediach - to ze wiecej ludzi cie zapamieta ze jak zapominasz to o tobie przypomina:)))
2 kwietnia, Niedziela - 23:10 - Wybrzeże Moskitów TVP 1
-film z riverem i harisonem fordem !!!!!!!!!!
a tu sa 3 pierwsze z szesciu czesci - i love you to death
http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=1D9KKVXTPDVTS21RFWQT6G3D95 [s8.yousendit.com/d.aspx ...]
http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=30SWP6VJD5GTD3UUCIYDCUJ06R [s53.yousendit.com/d.asp ...]
http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=07QFG35U4878Y15D5W2UO6V504 [s53.yousendit.com/d.asp ...]
i po raz setrny ci piosze ze juz widzialam I love you to death " nie czytasz co pisz chyba sie obraze:]
tak wiem ze po raz setny mi "pioszesz" ;) ze juz to widzialas ale zamiescilem dla rashidy wiec pomyslalem ze jak juz jest na necie to moze ktos bedzie mial ochote sobie sciagnać
aaaaaaaaaa a myslalam ze pomagasz tylko mi teraz to juz sie chyba na serio obraze:P:P:P:P:P:P:P:P
powiedz rashidzie o torrentach to nie bedziecie musieli oboje sie bawic ze wstawianiem pliku na stronki tylko bedzieciue szybciutko sciagac z torrentow to duzo wygodniejsze i chyba mniej skomplikowane:)
a tak a propo to podziele sie z toba pewna uwaga:) wlansie pol raz setny leci fala zbrodni i po raz 100 chyba ten sam odcinek!!!!oni chyba nie maja kasy na cos dobrego bo z tego co widze to tylko na tvn nie ma powtorek:)
w widzisz ja jestem dobra duszyczka i pomagam wszystkim :P
no a jesli chodzi o zamieszczanie pilmow w necie - to zamieszczamy tylko filmy ktorych na terentach niema :P niepzryszlo bi mi do glowy malego nikite albo sneakers zamieszczac - szkoda czasu.......
co do kondycji polskiej tv to sie zgadzam - powtorki powtorki i powtorki....no ale sa i dobre strony - powtarzaja mosquito coast ;)
a te torenty to mnie wkuzryly ...bo sciagam sobie film - i niby mialbyc po angielsku...a tu co slysze - włoski !!!!!!!!!!!!!!! dobrze ze ejst koniec miesiaca bo powoli sie do limitu zblizam....a jeszzce ta wpadka z wloskim dubbingiem......
---------------
a teraz zmienie temat na badziej intymny - mam do ciebie osobiste pytanie....troche juz ze soba klikamy wiec chyba mam prawo je zadać :)
skad ten nick - agae to twoja xywa ?? no i jeszzce jedno intrygujace nie pytanko - co pzredstawia zdjecie na twoim blogu?? - to twoja ulubiona aktorka czy co?? :))))))))))) - bo na keire to mi raczej niewyglada (zbyt ladna :)
hehe no wiec dlatego mowie sciagaj ze stron torrentow! kiedy wpiszesz w wyszuwkiwarce tytul filmu od razu wyskakuja ci wszystkie dostepne opcje np TS i TC tak zebys wiedzial to sa kinowki TS jest gorsza jakosciowo od TC na stronach z torrenatmi mozesz tez zobaczyc ostatnio dodane pliki a to jest bardzo dopbra opcja poniewaz mozna sobie sciagjnac naprawde fajner rzeczy a ten plik ktory dales rashidzie czy jakos tak to napewno jest na tyorrentach bo juz kiedy szukalam wszystkich filmow riva na necie i wszystkie byly oprocz niewielkich wyjatkow:)))
no wiec rzebys mogl sie o tym przekonac podaje ci tu po 3-4 stronki z torrebtami przekonasz sie ze to 100 razy lepsze niz wyszukiwanie przez BitCometa:)
no wiec zagraniczne:
http://www.torrentspy.com/
http://isohunt.com/
http://torrentreactor.net/
a teraz polskie torrenty
http://www.torrent.net.pl/
http://www.torrenty.org/
http://www.mininova.prv.pl/
http://thepiratebay.org/
to sa moje ulubione stronki z torrenatmi wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarce a z reguly wszysc tko jest:) tak dla twojej wiadomosci nie wiem czy wiesz czy nie ale pliki DVDRip sa najlepsze ze wzgledu na to ze mozna je odtworzyc w subedicie bez problemu a jakos obrazu maja DVD napradwe polecam jak jest film stary to mozesz tafic nawet na lektora:D zreszta nie zawsze jak jest stary:P
ok i tu masz jeszcze jednego torrenta z muzyka:
http://www.torrentbox.com/torrents-browse.php?news [www.torrentbox.com/torr ...]
http://www.torrentbox.com/torrents-browse.php?news [www.torrentbox.com/torr ...]
wogole to troche nie rozumiem jaki limit?przeciez w torrenatch nie zadnych limitow sciagas zile chces zjak chcesz i co chcesz limit jedynie jest na polishtrackerze ale ty nawet nie wiesz co to za strona wiecx nie rozumiem nie sciagaj tym sposobem jaki sobie obrazles bo z tego co widze sie nie sprawdza napisalam ci u gory stronki z jakich musisz korzystac qiec sprobuj zobaczysz ze nie pozalujesz:))
heheheh a co do moje osoby to pytanie nie bylo zbyt intymne wrecz wogole intymne nie bylo:P:P:P
dziewczyna na zdjeciu jest postacia z bajki(sama do niej nie wiem jakiej) po prostu spodobal mi sie obrazek a byl on miedzy moimi tapetami do teklefonu czyli mojego sony ericcsona t610 jakbys chcial kupioc do sie zglos niedlugo bowiem wy;aduje na aukcji allegro:)))) wiec jak widzisz to zadna aktorka tylko przypadkowy wybor bo chcialam wstawic cos ladnego a co keihry to jest ladniejsza od niej bo prawdziwe piekno sklada sie z niedoskobnalosci urody lidziej a nie z samych idealow:)))
co dpo mojego logina to po prostu powstal tak:)
mam na imie agnieszka i po prostu kazda stronka na jaka sie logowalam posiada tysiace agnieszek wiec skrot od moejhgo imienia to aga a ze tego tez bylo pewlno wiec dodalam sobie e wiec wyszlo agae teraz wszedzie sie tak loguje i nie ma zadnego problemu:))
rozumiesz wiec ze to nie jest intymne pytanie:)
mnie zas bardzo intryguje gdzie studiujesz a doklandie w jakim miescie bo kiedy pisales cos tam ze sie spieszysz na zajecia wogole to wywnioskowalam z tegop ze jestres w jakim s akademiku lub mieszkaniu swoim wiec po prostu jestem ciekawa w jakim miesci :)))
no i barsdzoi intymne pytania do ciebie jak masz na imie ty moj norton river:)))))))))))))))))))))))) ))))))))))
i love you to death wrzuce jutro - 4 czesc i mysle ze do poniedzialku wszystkie 6 bedzie w necie....specjalnie daje dzien po dniu bo wiem ze troche czsu zajmuje zanim sei sciagnie, a pliki sa tam tylko tydzien wiez zeby wszyscy zdarzyli zassac ;)
jezeli prawdziwe piekno sklada sie z niedoskobnalosci urody to moge jednoznacznie stwierdzic ze kiera jest piekna :P
odrazu powiem ze nieprzepadam za nią - za chuda......powinna przytyc
ale zato kocham eve green - zreszta o tym to chyba wszyscy wiedzą :)
------------------------------ --------------------
chcesz sie dowiedziec czegos o mnie no to sluchaj - to jest fragment postu na blogu kody wiec ci go poprostu wkleilem - oto moja historia - i mojego name
[...] Tak to prawda w sierocińcu nikt mnie nie lubił, całe dnie spędzałem na wałkowaniu dżdżownic po deszczu i rozmowach z moim najlepszym wtedy kompanem zabaw teddim (dodam tylko ze teddy to ogrodowy szlauch który co rano Pan Władek – dozorca podlewał trawnik przed sierocińcem)……:);. jednak pewnego dnia z samego rako wstało słonce i powiedziało wstawaj mały riverku…..trzyszedł twój nowy tatuś …pamiętam jakby to było wczoraj jego białą skure ciemne włosy cichy głos….i maską na tworzy……..miał na ime michael i powiedział ze zabierze m,nie do nowego domu gdzieś w nibylandii…a tam będę miał, karuzele i będę się kumplował z Macaulay Culkinem…(bardzo się ucieszyłem bo wtedy byłem szalonym fanem jego talentu – culkina oczywiście, po prostu wiedziałem ze zostanie wielkim aktorem!)
Niestety słonce zasłoniło chmury i mój nowy tatus zrezygnowal z adopcji a to dlatego ze jak usłyszałem jego obietnice to tak się ucieszyłem ze zaraz chiałem wskoczyć mu na ręce i podczas tego wyczynu niechcąco jedna z nich urwałem…….no i dalej byłem sierotą, ale wolałem to niż kalekiego, jednorękiego ojca…….
Wszyscy siali się z mojego imienia (river – rzeka) a to wszystko dlatego ze zakonnice znalazły mnie na brzegu rzeki dryfującego w koszyczku (jak Mojżesz  ….dodam tylko ze owe zakonnice niemiały weny do wymyślania imion…..i tak już zostałem riverkiem (dobrze ze nie mojżeszkiem…)
No aż pewnego dnia przyszedł traki jeden pan który chciał od sierocina kupić dom razem z rzeką która obok płynęła…..zeby jego przyszła adoptowana córka miała się gdzie bawić….ale siostrzyczki cioś zle zrozumiały i zamiast domu z rzeką sprzedały mu domek ze.mną……… :);…oczywiście on chciał reklamować…..”nie chciałem kupic dzieciaka tylko akwen wodny.itd”…a siostry na to twardo ze się umowy powinno czytac , ze biznes is biznes, niema zwrotów i takie tam…….. no i tak u niego zostałem
Chociaż teraz niejestem już małym chłopczykiem, ale sliczna dziewczynka….bo zmieniłem płeć
Tak tak szokujące prawda…..zrobiłem a raczej zrobiłam to zaraz po tym jak porwali mnie kosmici (ale to już zupełnie inna histori……) ale na rok przedtym jak spotkałem janesa Deana w hipermarkecie przy mrożonkach jak z edim robiliśmy przedświąteczne zakupy……….[. ..]
i oto cala tajemnica :))))))))))))))))))))))))))))) )
------------------------------ ---------------------
a teraz wracajac do meritu i juz na powaznie
niebede ci wyjasnial znaczenia mojego nicku bo nietrzeba byc rutkowskim zeby zlamac ten kod - a nazwalem siebie tak bo friend mi kiedys powiedzial ze pink floyd wzieli swoja nazwe od nazwist dwuch gitarzystow ktorych podziwiali.....(coprawda nieslucham pink floyd ale pomysl wydal mi sei dobry) - i tak postanowilem skonstruowac swoj nick - tylko dac nazwista aktorow...i tak pzrez jaks godzina zostalem phoenix norto....ale potem zmienilem na river bo brzmialo bardziej hippi :)
a naprawde mam na inie mateusz.....wszyscy to wiedza - ale i tak pisza w postach river wiec mateo albo matti nigdy sie nie pojawia :)
z ciebie to niezly komornik bylby - nic ci nie umknie - rzeczywiscie studuije marketing - wlasnie jestem na 3 roku wiec wybieram s
do agae
------)wyjasnienie do history of my life :)
a zapomnialem dodac do to z tekstu niewynika,....ze tym panem ktury kupuje dom od zakonnic jest edward norton....i tu jest wyjasnienie mojego "nazwiska"..................