Robert na 3 miejscu.swietny aktor ,ale do geniuszu mu daleko.w ogole ,jak patrze na ten top , to az mi dech zapiera.Najakiej podstawie wy oceniacie tych aktorow?
Wiem, ze o gustach się nie dyskutuje, ale zajrzałam do Twojego profilu i troche jednak boli że oceniasz Pattisona tak samo jak De Niro ,...
NIe tylko filmweb uznaje Roberta za genialnego aktora, w większości tego typu rankingów jest w ścisłej czołówce... zobacz sobie " Taksówkarza", "Wściekłego byka",' Przebudzenia', "Ojca chrzestnego II', "Dawno temu w Ameryce", "Chłopców z ferajny", "Gorączkę", "Misję", "Przylądek strachu", "Casyno", "Chłopięcy Świat" i kilka innych filmów ... De Niro zapracował sobię na miano genialnego aktora....podobnie jak Al Pacino, Jack Nicholson, Dustin Hoffman, Marlon Brando czy Anthony Hopkins - którzy są i będa w ścisłej czołówce kina, nie dlatego, że taka jest moda, ale dlatego że pokazali co potrafią na przestrzeni kilku dekad.
chyba slabo sprawdziles moj profil,sprowadzajac caly moj profil do jednostki Pattisona.pana tego ocenialam bowiem na podstawie wspanialego filmu,ktory z nim widzialam,a mianowicie-remember me.uwazam,ze zagral w nim bardzo dobrze.De Niro ocenilam na 7,gdyz szanuje go jako aktora,ale zwyczajnie nie przepadam za nim.jest to moja subiektywna ocena.nie wszyscy lubimy to samo i chyba mamy prawo do wlasnych upodoban.a przeciez napisalam w 1 poscie,ze swietny aktor,ale dla mnie niegenialny.
No nie mam wglądu w cały Twój profil, więc dokładnie nie mogłam sprawdzić. Jasne ze masz prawo do własnych upodobań i nie zamierzam posądzać Cię o brak rozeznania czy gustu. Tylko, ze spytałas na jakiej podstawie oceniamy aktorów z czołówki rankingu, no to w skrocie odpowiedziałam :)