Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
188 209 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Jak wszystkim wiadomo De Niro to jeden z najlepszych aktorów w historii całego kina. Ale jak też wiadomo nawet najlepsi aktorzy i aktorki grają w filmach, które są po prostu słabe albo jeszcze gorzej... Bywają też w chwile w karierze takich gwiazd jak De Niro, w których to oni są po prostu słabi a czasem nawet gorzej...
Proponuję więc ankietę na najgorszą rolę lub jak kto woli na najgorszy film De Niro.
Mój typ to Showtime.
PS. Uwielbiam Roberta De Niro (10/10)!

Humphrey_Bogart

mi niespecjalnie podobala sie jego gra w Roninie - jakos za czesto gebe wykrzywial w moim odczuciu , choc film z kolei niezly wiec moj typ:
Hide and seek/poznaj moich rodzicow.

a tak na marginesie to gdyby chodzilo o najbardziej niedoceniona role De Niro to bym powiedzial: "Fan" wg mnie tam byl perfect

PS: tez 10/10 moj ulubiony aktor :>

Humphrey_Bogart

Słabych filmów/ról De Niro ma strasznie mało, ale wg mnie są to Showtime i 15 minut. Do tego zaliczyłbym jeszcze Meet The Parents (Meet The Fockers nie widziałem, chociaż myślę, że efekt byłby ten sam, czyli syf ;), ale oprócz roli De Niro (niezła rola, jedyny plus tego filmu, właściwie to go obejrzałem tylko ze względu na niego).

PacMan

Można wymienić słabe filmy z De Niro a takich nie mało, ale nie ma filmów w których on jest słaby!

Etu

co do przedmówcy to się nie zgodzę, 15 minut to bardzo dobry film akcji a de niro był tam świetny, showtime jest słaby fakt ale kilka scen komediowych De Niro było dobrych. Meet My Parents to najlepsza rola komediowa De Niro,w meet the fockers grał z dystansem.

Etu

Jeśli chodzi o komediową rolę to bardziej mi się podobał w Midnight Run, ale fakt, w Meet My Parents też był dobry (jak już wspomniałem to JEDYNY plus tego filmu).

Humphrey_Bogart

EEE. Słabe role?? Facet to jest DeNiro. Co najwyżej słabe filmy, można podać.