Jak wszystkim wiadomo De Niro to jeden z najlepszych aktorów w historii całego kina. Ale jak też wiadomo nawet najlepsi aktorzy i aktorki grają w filmach, które są po prostu słabe albo jeszcze gorzej... Bywają też w chwile w karierze takich gwiazd jak De Niro, w których to oni są po prostu słabi a czasem nawet gorzej...
Proponuję więc ankietę na najgorszą rolę lub jak kto woli na najgorszy film De Niro.
Mój typ to Showtime.
PS. Uwielbiam Roberta De Niro (10/10)!
mi niespecjalnie podobala sie jego gra w Roninie - jakos za czesto gebe wykrzywial w moim odczuciu , choc film z kolei niezly wiec moj typ:
Hide and seek/poznaj moich rodzicow.
a tak na marginesie to gdyby chodzilo o najbardziej niedoceniona role De Niro to bym powiedzial: "Fan" wg mnie tam byl perfect
PS: tez 10/10 moj ulubiony aktor :>
Słabych filmów/ról De Niro ma strasznie mało, ale wg mnie są to Showtime i 15 minut. Do tego zaliczyłbym jeszcze Meet The Parents (Meet The Fockers nie widziałem, chociaż myślę, że efekt byłby ten sam, czyli syf ;), ale oprócz roli De Niro (niezła rola, jedyny plus tego filmu, właściwie to go obejrzałem tylko ze względu na niego).
co do przedmówcy to się nie zgodzę, 15 minut to bardzo dobry film akcji a de niro był tam świetny, showtime jest słaby fakt ale kilka scen komediowych De Niro było dobrych. Meet My Parents to najlepsza rola komediowa De Niro,w meet the fockers grał z dystansem.
Jeśli chodzi o komediową rolę to bardziej mi się podobał w Midnight Run, ale fakt, w Meet My Parents też był dobry (jak już wspomniałem to JEDYNY plus tego filmu).