Żal mi go. On ani ładny, ani grać nie potrafi a do Hollywood się ciśnie! Hmmm, dziwne <zdziwiony>
Wyrzuć sobie to gadu gadu, bo dziołcho robi ci wodę z mózgu:D
<drapie sie po brodzie>
no i tyllla
Robcio yz de best a ty śmierdzisz/
No widzisz, bo Kristen to narzeka na fanów a Pattinson chce ich po prostu odtrącić zapachem;) Jakiś czas temu widziałam w rozmowach w toku jak laska powiedziała, że to idealny sposób by facet z którym się nie chce być zerwał:):)
Hahahahahha!!!
Ciekawe czy on się w ogóle nie kąpie, czy tylko jak idzie na miasto, bo jeśli w ogóle to znaczy że Kristen byc może też bojkotuję prysznic i razem odurzają się zapachem...
Tak - to dobry ślad :-)
Phi, byłam kiedys z kolesiem co sie nie kąpał i ci powiem... Kristen by sie bojkotowała tylko spieprzała gdzie pieprz rośnie:P
gorzej graja od niego ups a raczej nie graja, sa znani z tego...hmm ze sa znani, wiec nie jest taki najgorszy, ta smierdzi, chodzi codziennie w tym samym, i miał robaczki we włosach dlatego sciał(sam tak powiedział) a Kristen w ktoryms wywiadzie powiedziala ze ma swoj specyficzny zapaszek, ludzie opanujcie sie
To były żarty...Ja nawet lubię Robcia a to co piszemy z platyną to pikuś w porównaniu z niektórymi postami ;-)
wiem ze to byl zart a z mojej strony ironia ale cos nie wyszlo:-) platyna wiem ze Ty to asiek:-) nie trudno sie domyslic heh przez pisownie i tem humor:-D
no nie wiem:-) akurat ja jak tylko sie pojawila platyna wiedzialam ze to Ty ale tak sobie mysle co bede pisac o tym moze chcesz sie uktyc czy cos:-) a natalka tez tu jest przynajmniej tak mi sie zdaje, ostatnimi czasy jakas laska pisze jaka ta Emiley Browning czy jakos tak jess cudna i nadaje sie na Belle i Sniezke heh
heh, teraz juz mi nie zależy na ukrywaniu się, tak było na początku tylko:) mi sie wydaje, ze japonka sie wycwaniła i teraz lepiej sie maskuje niż kiedyś... poza tym ja nadal czekam za tym zdjęciem co miała w lipcu dać:)
a mi sie wydaje ze jedank czai sie na forum o Krsisten ale moge sie mylic:-) tak niedoczekamy sie chyba, mialaisc z mama na sesje a w koncu sie zmyla z forum i zdjecia jak nie bylo tak nie ma, ale mozliwe ze to jednak ona byla na nk czyli widzialysmy ja,
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????
wtf?