Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Wiem,że to może dość radykalne posunięcie, ale mój kumpel porównał niedawno Roberta Pattinsona do Jamesa Deana i oberwał za to ode mnie w pysk-Oczywiśćie byłam po stronie Deana.

elena3

współczuję mu...

patrykDJ2009

Już ze sobą gadamy jakby co...

użytkownik usunięty
elena3

A bałem się że to ja mam tylko takie impulsywne reakcje :P od mnie ziomek zerwał krzesłem bo nabijał się z Kieślowskiego ;x Ale twoja reakcja PRAWIDŁOWA miedzy tymi dwoma panami, przepaść :P

Dziękuję.Przedwczoraj ten kumpel stwierdził to samo...(nareszcie!)

elena3

Nie jest on najlepszym aktorem... Nie mam nic do niego ale go nie lubię. Uważa się za najlepszego aktora a tak zdecydowanie nie jest. I jak dla mnie jest strasznie brzydki...

asiabolly

A skąd wiesz, że uważa się za najlepszego aktora ? No pewnie przecież w każdym wywiadzie mówi: "jestem najlepszym aktorem na świecie". Jakoś nie zauważyłam żeby sie wywyższał czy coś, normalny skromny chłopak. Jak chyba każdy wie nie zalicza się do najlepszych aktorów i też za takiego na pewno się nie uważa no bez przesady

gabi123

Słuchajcie,uznajmy,że są od niego gorsi i lepsi.Lepszy jest James Dean,a gorszy...Dopowiedzcie sobie sami(nie ma w tym ironii!)

elena3

Ale ja nie współczuję mu znajomej ;P

elena3

Hehe zuch dziewczyna:) Brawo dla Ciebie:)))
P.S. A z czego dostał? Z liścia , piąchy, łokietka czy z podkowy?

wojteksiwy757

Z półobrotu... Elenka to córcia Chucka, a on miał ich wiele rozsianych po swiecie...

platyna_2

To dobrze o niej świadczy, dziewucha z jajami! Z chęcią ją adoptuję!

wojteksiwy757

Z liścia...Musiało go boleć,bo aż widziałam w jego oczach łezki...Tak na marginesie-jestem córą Tadzika co na moim miejscu dałby mu w twarz łomem...

elena3

Aaaaa to wszystko wyjaśnia haha Tadzik się w tańcu nie opie*dala, jak tańczy to tańczy;)

wojteksiwy757

Wiadomo...Co do tej adopcji-sam rozumiesz,że mojego tatusia zastąpić się nie da...

elena3

Tak na marginesie-dałabym mu w pysk jeszcze mocniej, gdyby obraził Jacka Lemmona...

elena3

Tego zgryźliwego tetryka? też dałbym mu po ryju

wojteksiwy757

Foch...Sam zobacz jego super reakcję jak Liza Minnelli odczytała werdykt
http://www.youtube.com/watch?v=fMSGITS4wXQ
Jest uroczy,a że czasem nieco zgryźliwy...