Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

O BOŻE ALE RZYGI !!!! nie moge tego lalusia .
Robi miny jak srający kot na pustynie ;|

Annabeth _

I po to założyłaś osobny wątek? Zdaje się, że jest wiele tematów w tym stylu, do których mogłabyś się podczepić. Co do jego min to według mnie są przeurocze;] http://www.youtube.com/watch?v=RZwM3GvaTRM Ten filmik idealnie pokazuje te jego minki. Nie przyprawiają mnie o mdłości tylko o wybuchy śmiechu;] Reasumując miny Roberta Pattinsona to przepis na udany dzień.

platyna_2

tego typu tematy juz były, lalusiowaty to on nie jest... a filmik super:-)

platyna_2

To zalezy co kto lubi , ja raczej nie zmienie zdania na jego temat,a ten filmik wcale mnie jakos nie przekonuje . Jedyne co mi sie w nim podoba to fajny i pomyslowy montaż . No cóż każdy ma inne zdanie an ten temat prawa?

Annabeth _

Wszystko fajnie, ale "Rzygi..." to niezbyt konstruktywna opina na jakikolwiek temat. No chyba, że forum na temat wymiocin...

Annabeth _

Filmik nie miał cię przekonać do Pattinsona tylko do śmiania się z niego zamiast nienawiści. To pierwsze raczej jest zdrowsze.

platyna_2

nie ma po co kogokolwiek przekonywać, każdy ma swój rozum i swoje zdanie,

Annabeth _

a ty taka piękna tylko szkoda że masz na avatarze Hayley Williams . On przynajmniej coś osiągnął w życiu .

naomi122

Annabeth_ żal mi się robi jak czytam twoją wypowiedź dzieciaku .haha pewnie znasz Roberta tylko ze zmierzchu xd

zozol_3

Hahaha... A ty jeszcze z "Twój na zawsze"..xD?
Ale w sumie racja.. Żałosne dzieciaki, napisali w Bravo, że Robert się nie myje.. a połowa społeczeństwa już wypisuje na forach, ze rzyga na jego widok...Naprawdę... i te czadowe porównania.. po prostu poziom przedszkolaka..xd

nighthunter_

Nie czytam Bravo a też słyszałam, że się nie myje. Sam zażartował tak kiedyś w wywiadzie i ludzie wzięli to na serio.
Ej, jestem dziewicą w ciąży.
Rozpowiedzcie to po całym świecie;]

platyna_2

Super Ekspres już zajął się tą sprawą. Czekaj na telefon!

Annabeth _

Już chciałam obronić Roberta ,ale widzę ,że robota została wykonana :) Jak dla mnie to świetnie zapowiadający się młody aktor :)