O BOŻE ALE RZYGI !!!! nie moge tego lalusia .
Robi miny jak srający kot na pustynie ;|
I po to założyłaś osobny wątek? Zdaje się, że jest wiele tematów w tym stylu, do których mogłabyś się podczepić. Co do jego min to według mnie są przeurocze;] http://www.youtube.com/watch?v=RZwM3GvaTRM Ten filmik idealnie pokazuje te jego minki. Nie przyprawiają mnie o mdłości tylko o wybuchy śmiechu;] Reasumując miny Roberta Pattinsona to przepis na udany dzień.
To zalezy co kto lubi , ja raczej nie zmienie zdania na jego temat,a ten filmik wcale mnie jakos nie przekonuje . Jedyne co mi sie w nim podoba to fajny i pomyslowy montaż . No cóż każdy ma inne zdanie an ten temat prawa?
Wszystko fajnie, ale "Rzygi..." to niezbyt konstruktywna opina na jakikolwiek temat. No chyba, że forum na temat wymiocin...
Filmik nie miał cię przekonać do Pattinsona tylko do śmiania się z niego zamiast nienawiści. To pierwsze raczej jest zdrowsze.
a ty taka piękna tylko szkoda że masz na avatarze Hayley Williams . On przynajmniej coś osiągnął w życiu .
Annabeth_ żal mi się robi jak czytam twoją wypowiedź dzieciaku .haha pewnie znasz Roberta tylko ze zmierzchu xd
Hahaha... A ty jeszcze z "Twój na zawsze"..xD?
Ale w sumie racja.. Żałosne dzieciaki, napisali w Bravo, że Robert się nie myje.. a połowa społeczeństwa już wypisuje na forach, ze rzyga na jego widok...Naprawdę... i te czadowe porównania.. po prostu poziom przedszkolaka..xd
Nie czytam Bravo a też słyszałam, że się nie myje. Sam zażartował tak kiedyś w wywiadzie i ludzie wzięli to na serio.
Ej, jestem dziewicą w ciąży.
Rozpowiedzcie to po całym świecie;]