Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Za co właściwie on ma tę ocenę na FB? Bo chyba nie za grę aktorską. "Fani" Zmierzchu, który wzieli się za książke dopiero po obejrzeniu filmu. Robert wcale nie jest taki wspaniały, jak się wydaje, tak sądze.

foofighters

Tak serio, to były już wątki typu dlaczego ten pajac/kłoda/drewno etc. ma taką średnią. no i tematy o tym, że nie jest dobrym aktorem również.
A więc: ma taką średnią, ponieważ dziewczęta lubią jego słodką buźkę, a fanki Edwarda(tak, Edwarda) Cullena uważają że to ten sam gość. Gary Oldman na przykład jest dobrym aktorem, ale nie jest piękny i gładki dlatego jest niżej niż powinien. Zresztą te oceny i pozycje tak diametralnie się zmieniają, że za kilka dni Twój wątek będzie nieaktualny.
Nomen omen, ja lubię i buźkę Roberta i sposób jego gry, chociaż może i w Zmierzchu się nie popisał.
Aha, książkę przeczytałam wcześniej, niż wyszedł film ;]
Ten cały ranking to jakaś jedna wielka pomyłka, i nadal dziwię się, po co ktoś zwraca na niego uwagę. za niedługo będzie tu taka wojna, jak pomiędzy Dr.Housem a tym wojennym serialem. Gdzie fani jednego, dają 1 tym drugim i na odwrót. To kompletny bezsens. Nie wiem, czy ktoś ich uświadomił, ale pozycja na polskim filmwebie tym aktorom nie daje nic.
Zresztą średnia 8 nie jest chyba przerażająco wysoka, tak myślę.

avocado_

jakim wojennym serialem?

Shelby1603

"Kompania braci" nie mam pojęcia co to, ale na ich forum nie lubią house'a i vice versa :)

użytkownik usunięty
foofighters

Może nie jest wspaniały, ale jest dobrym aktorem. Chyba. Mi się podoba, jak gra. Jest wiarygodny...

a mi się podoba jak wygląda ;p

a tą 'Kompanią...' chyba się bliżej zainteresuje :>
w ramach marnowania cennego czasu.

Shelby1603

Avocado, dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że coś się zmieni i bedzie ten wątek nieaktualny. ;)) Mam taką szczerą nadzieję. I Intrygująca ta rzecz o serialach. ;> Zobaczę, zainteresuję się. ;]

foofighters

o, widzisz- już spada :p
a potem znowu wzrośnie, znowu spadnie i znowu i znowu.
takie już uroki tych głosowań na filmwebie :)