Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

... na potwierdzenie mojej tezy. Czym bardziej jakiś aktor/aktorka jest popularny, czym częściej o nim piszą, ludzie zaczynają się czepiać szczegółów, czasami takich, które nie istnieją. Oglądałam jego początki na tym formu... Wszysycy pisali, że jest utalentowany, przystojny, dobrze gra... Ale zagrał w Zmeirzchu i zrobiło się o nim głośno. I nagle większość go nie lubi. Zauważyłam to w znacznie wiecej przypadkach. Taylor Lautner, Zack Efron, Selena Gomez, Demi Lovato... Mogłabym tak wymieniać. Po prostu kiedy ktoś nam się przeje, wmawiamy sobie niektóre rzeczy...

aka13

Zgadzam się z Tobą w 100%. Jedna z niewielu mądrych wypowiedzi. ;)

JestemPolekxD

Dzięki, miło mi... xD
/za krótki <br/>/

aka13

Zack Efron, Selena Gomez, Demi Lovato... - nie ma co aktorzy z najwyższej półki. Brakuje chyba tylko Megan Fox.
Co do Patinsona to można to odkręcić o sto osiemdziesiąt stopni. Zanim zagrał w zmierzchu przecież istniał - nie wyskoczył jak diabeł z pudełka dorosły i nieogolony - i jakoś nie było szału na jego punkcie. A teraz ?
Szał, piski i ... niech sobie każdy sam dopowie tylko dlatego że pojawił się w filmie.

Sonny_Crockett

No cóż, uważam te osoby za utalentowane, np.: Selena Gomez jest świetną aktorką. A to ze grali w Disney'u u mnie tego nie zmienia.
Też zgadzam sie z tobą. Przdtem był popularny, ale nie aż tak. Kiedy pojaiwły się pierwsze doniesienai o "Zmierzchu" też raczej ludize go lubili. A potem stał się jednym z najpopularniejszych aktorów na świecie. Kotki, plotki, kozaczki... Po prostu było go zbyt dużo, i ludzie przestali go lubić.

aka13

Bo aktor ma grać a nie robić w show wokół siebie. Zawróciło mu się w głowie od sławy. Ale ludzie takich nie lubia. Zazdrość pewnie. Ja mam do niego skazę poprzez wszystkie "piski" dziewczyn jaki on jest śliczny i zachwyty. W Harrym Potterze zagrał dobrze.

kopytek1

Wiesz, on sam nie pisze o sobie artykułów. Rola w Zmierzchu zrobiła z niego wielką giwazdę wbrew jego woli. No i za swoje fanki też nie opowiada. Ale każdy ma prawo do własnego zdania

aka13

Nie no teraz to się po prostu ubawiłam. Od kiedy to gwiazdki Disneya (bo 3/4 z wymienionych przez ciebie osób pochodzi z tej wytwórni) są aktorami? Naprawdę sądzisz,że większość słów krytyki pochodzi tylko z powodu zwykłej nienawiści spowodowanej medialną nagonką? A może większość z tych osób po prostu słabo gra, a my jako ludzie mamy prawo do wyrażenia swojej opinii? Faktycznie, biedny Pattinson. Szkoda tylko, że jak ktoś decyduje się zagrać w filmie powinien brać pod uwagę, że stanie się po nim rozpoznawalny.

użytkownik usunięty
Suzarro

Taylor Lautner, Selena Gomez, Demi Lovato... proszę jak można nazwac ich aktorami? Ich "ambitne" role same świadczą o tym, iż są to tylko zabaweczkami Disney'a. (Oczywiście bez Lautnera, on nie należy z tej wytwórni, ale chce grać superbohaterów - pewnie jest niedowartościowany).
Niezłe przykłady podałaś...
A co do Pattinsona to on jest nawet dobrym aktorem. Podkreślam słowo "nawet", bo w nie których scenach wygląda sztucznie.

Ok, zostawmy już te przykłady... Po prostu pierwsi wpadli mi do głowy. No i od czegoś trzeba zacząc, co nie?