Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Wiecie może czy Robert pali papierosy, czy to tylko jego rekwizyt na sesji?

Czikita

Pali.

Czikita

pali, a szkoda.

mswinchester

czemu szkoda? ;>

Shelby1603

osobiście wolę facetów niepalących ;) ale w sumie mnie tam Robert nie obchodzi, to jego życie ;)

mswinchester

wymagania dotyczące ewentualnych nałogów lub ich braku lepiej zachować dla 'realnie dostępnych' facetów ;]

Ale swoja drogą- Robert pali z niewymownym wdziękiem i gracją ; p

Shelby1603

''Robert pali z niewymownym wdziękiem i gracją ; p'' - ha! no tutaj nie mogę zaprzeczyć ;p

mswinchester

hah xD
no takie ciasteczko to wszystko robi z niewymownym wdziękiem i gracją :P

Czikita

Pali, żeby odreagować stres.Kto by czuł się spokojnie z taką presją?

Suzarro

pali podobnież od 16 roku życia

no pewnie tez zaczełą palić, przez taki stres :P

Czikita

najpierw pytasz sie czy on pali, a w innym poście piszesz, że ponoć zaczął gdy miał 16 lat.
skoro wiesz, to po co ten cały temat i pieprzenie o jego nałogu?
Pali z gracją? Wytłumaczcie mi na czym to polega bo za cholere nie moge pojąć.
cały ten temat to jedno wielkie pierdolenie o niczym!
Pozdrawiam!

Ave!

Atramentowy_Mefisto_ooo

'Pali z gracją? Wytłumaczcie mi na czym to polega bo za cholere nie moge pojąć. '
Na czym to polega? Na tym jak trzyma papierosa w dłoni, jak rozchyla usta, jaką ma przy tym mimikę twarzy...
Oj kolego. Widzę, że jeszcze nie pojąłeś mechanizmu postrzegania pewnych rzeczy przez umysł kobiety. Wiem, że faceci mają dość spłaszczone spojrzenie i pomijają pewne szczegóły lub nawet dostrzegają je, ale jakoś z innej strony, ale z tego co zauważyłam da się nad tym popracować ;]
Gwoli ścisłości- były to w pełni bezosobowe wywody ; )

I nie ma co się tu oburzać. Palenie samo w sobie seksowne nie jest. Nie widzę żadnej przyjemności w całowaniu mokrej popielniczki. Jego natomiast całować raczej nie będę, więc problemu nie widzę;] Widzę jednak, że ten 'zewnętrzny obrazek' Roberta z papierosem jest dość przyjemny dla oka i działa na wyobraźnie.

A temat jest rzeczywiscie pierdoleniem o niczym.
Jak każdy, który poświęcony jest urodzie i *około-urodowych* wątkach.
A takich tu od cholery. Ale możesz pisać w co drugim poście, że o gustach się nie dyskutuje i tak nic nie poradzisz. To studia bez dna :]

Shelby1603

Tak, to jest czarna dziura. Pochłania masy.

Czyli jednak dochodzę do wniosku, że kochacie się w gościach, którzy łamią pewne konwenanse i przypominają niegrzecznych chłopców, którzy (w tym przypadku) palą, ale w prawdziwym życiu wolicie kogoś zdystansowanego, a nie jakiegoś hulaka pijącego i palącego?

Atramentowy_Mefisto_ooo

Nie, nie, nie. Uogólniłeś za bardzo :>
Pisząc z mojego pkt widzenia- ci, 'ktorzy łamią konwenanse' i są tacy własnie niegrzeczni- na pierwszy rzut oka są ciekawsi niż ci zwykli i ułożeni, bo są bardziej intrygujący. To chyba jasna sprawa. Ale nie jest to reguła w każdym przypadku. Nie wiem czy można powiedzieć, że w tym przypadku się sprawdziło- bo czy Pattinson 'łamie konwenanse'? ;p
Nie jest na co dzień taki cukierkowy i 'przylizany' jak większość gwiazdek jego pokroju, ale- jak dla mnie- nie to było powodem, dla którego zwróciłam na niego uwagę. O tym czy ktoś Ci wpadnie w oko- czy to na ekranie czy w życiu- często decydują szczegóły ( piszę nadal o wyglądzie) i nie widzę potrzeby, by dorabiać do tego jakieś teorie.
Choć częściowo, ale tylko częściowo masz racje- łatwiej zachwycać się kimś takim 'niegrzecznym' na ekranie, miejąc świadomość, ze w szarej rzeczywistości nie będziemy miały okazji poczuć na własnej skórze, jak 'niegrzeczne' może być jego zachowanie.
Najlepiej znaleźć złoty srodek- by dać kobiecie poczucie stabilizacji, ale przy tym nadal intrygować swoją postawą : )

Atramentowy_Mefisto_ooo

No bo gdy stworzyłam ten temat to nie wiedziałam, że pali,
a potem przypadkowo wpadłam na taką informacje w internecie :P