http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,6161402,Joe_Jonas_vs__Robert_Pattinson.html?op =1#skomentuj
jeśli możecie to wejdźcie i zagłosujcie na niego:):)
No jasne,że Rob jest o niebo lepszy od Joe...
Ale na takich serwisach jak ten fanki Jonasów działają błyskawicznie...
he Ja tam nie jestem obiektywna, bo i wizualnie i ogólnie nie lubię tych Jonasów.. A Roba uwielbiam ;)
A co ma piernik do wiatraka?Ja mam 17 lat i co z tego?
Napisałam o tym głosie,bo nie chcę,żeby Jonas wygrał...i tyle...
A sądząc po twoim avku,to wcale starsza nie jesteś...
no i racja paulino.
anabello, zasadniczo to ma pewien związek. i nie, nie chodziło mi o to, że ja jestem starsza. lat mam 18. martwi mnie natomiast poziom intelektualny niektórych nastolatek.
takie zabawny w rankingi, podniecanie się fryzurą - to chyba dla przedziału 11-14. przy ludziach starszych, zaczyna mnie to martwić.
nie wiem co tak bardzo istotnego jest w takich 'grach'? co to zmieni czy on wygra czy nie?
przeciez większym atutem roberta, większą nagrodą, jak i pokazaniem jak bardzo go się ceni, byłoby dlań nie umieszczanie go w ogole w tego typu zabawach.
możliwe, że usłyszę, że "jak mi nie pasuje to po co piszę?".
juz więc tłumaczę po co. martwi mnie to, martwi mnie fakt, jak bardzo doceniane są ostatnio rzeczy niewybitne, martwi mnie to jak traktowani są twórcy i odtwórcy, oraz to co staje się najważniejsze dla młodych ludzi. nie mogę zrozumieć fenomentu takich rankingów etc i czekam aż mi to ktoś wreszcie sensownie wyjaśni.
nie chcę tutaj nikogo bardzo obrazić, ale niestety powyższe wypowiedzi nie pozwalają mi na inną reakcję.
no i myślisz że co ty jesteś żeby nas pouczać... a jak patrząc na twoje "ulubiony filmy" to sama powinnaś zaliczyć sie do dzieci...
a co jest złego w moich ulubionych filmach?
zaraz mi wytkniesz króla lwa.
a ja mam sentyment do tego filmu.
uważam, że jest piękny, uwilebiałam go jak byłam mała i z chęcią sobie do niego wracam.
poza tym nie widzę tam niczego tak bardzo dziecinnego. zresztą, tu zupelnie nie o tym jest mowa.
ja chcę zrozumieć o co chodzi.
bo wg mnie pisanie o czyms takim, przejmowanie się tym, a tym bardziej na portalu poniekąd jednak filmowym jest po prostu głupie.
wyrażam po prostu swoje zdanie.
mogłabyś przestać starać sie pokłócic?
nie widzę w tym sensu.
chciałam sensownej odpowiedzi a dostaje ataki. super.
nie widzę powodu, dla którego miałabym przestać tutaj odpowiadać. powiedz mi, dlaczego tak mialoby być lepiej?
może trochę bardziej konstruktywnie?
niestety, ale internet to miejsce wolne; od ludzi i dla ludzi, toteż również niestety, ale zabronić mi nie możesz.
nie rozumiem też trochę twoich ataków, zasłaniania się moimi ulubionymi filmami, kiedy to nijak się nie miało do dyskusji.
może lepiej więc odpowiedz na moje pytania, zamiast starać sie mnie zwyczajnie 'zakrzyczeć' na różne sposby.
rozumiem pewną fascynację aktorami, czy ogólnie osobami publicznymi - to jest sprzężone z wiekiem, ale ciągle nie mogę pojąć fenomenu takich sond, wściekania się na siebie fanów obydwu stron, a przede wszystkim umieszczania takich spraw na portalu poniekąd jednak filmowym. wg mnie to po prostu pomylenie miejsc.
pozdrawiam.
weź już przestań co... te twoje "mądre wypowiedzi" przyprawiają że człowiekowi coś sie dzieje... po prostu przestań obserwować to forum i już... po krzyku:P:P:P
Mnie nie obchodzi,co cię martwi,a co nie...Denerwuje mnie tylko fakt,że jesteś kolejną osobą na tym forum,która robi aluzje,co do wieku...
Jak tylko jakiś aktor ma wyższą średnią niż powinien,to zaraz pojawiają się "znawcy",którzy zamiast oceniać aktora lub film,to krytykują,jak to określiłaś "poziom intelektualny" i wiek jakiejś osoby...
Co do rankingu,to ja nie pisałam,że to ma jakiś sens...
Ale skoro ktoś takie coś stworzył,to chyba niektórzy mają prawo oddać głos na aktora,którego lubią,podziwiają czy co kto woli...
W końcu jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy prawo robić to co chcemy...
Ale jeśli widzę takie teksty "ile macie lat?" to zaraz mnie trzęsie ze złości...Więc lepiej jakbyś napisała wcześniej,że chodzi ci o ranking,a nie o wiek osób,z którymi piszesz...No chyba,że się mylę...
honey: ja już to robię chyba z czystej ciekawości i dla rozrywki.
ciągle nie uzyskałam odpowiedzi. jakbym ją dostała, to juz by mnie nie było.
tak to szczeniackie, wiem.
tak chodzi mi o ten durny, infantylny, nikomu niepotzrebny ranking. wg mnie jest to zabawa dla dzieci, stąd moje pytanie o wiek.
widzisz...same tez wcale, a wcale nie oceniacie aktora i to mnie właśnie drażni.
weszłam na to forum, bo po obejrzeniu zmierzchu zainteresował mnie robert pattinson, chcialam poszukać innych filmów z jego udziałem, a tu spoglądam na tematy pod biografią i widzę takie kwiatki.
załamało mnie to.
takie dyskusje, mimo iż uważam za zbędne, nadają się wg mnie na inne fora - np dla fanów, gdzie można potraktować to z przymróżeniem oka - wiadomo dziewczyny zawsze potrzebują pogadać o głupotach. ale na portalu poniekąd jednak filmowym jest to moim zdaniem niedozowlone.
pragnę tez dodać, iż nie czepiam się z tego powodu, że robert ma zawyżona średnią. zasługuje na przychylne opinie, niezły z niego aktor. wg mnie to bardzo ciekawa osobistość.
i błagam honey, przestań mi krzyczeć, żebym sobie poszła z tym moim zdaniem.
pozdrawiam.
Pozwolę sobie wtrącić się do tej dyskusji ;].
Zgadzam się z mig__mig, te rankingi są hm... chore?
Tak to dobre słowo, sory ale jak dla mnie porównywanie aktora z piosenkarzem jest bezsensu. Oczywiście da się zauważyć, że raczej nie chodzi tam o talent, czy też dorobek artystyczny lecz wyłącznie o wygląd.
A dowodem na to są komentarze typu : "... ale cóż nie spojrzycie na to ze ten wasz od 7 bolesci Robercik nie dość, że jest brzydki to rolę..." lub "Robert musi wygrać jest najlepszy i dużo przystojniejszy od jonasa..."
A jeśli honey chcesz głosować to proszę bardzo, ale z krytyką innych osób wypowiadających się na tej stronie mogłabyś się wstrzymać... Istnieje coś takiego jak wolność słowa, więc czepianie się innych jest bezsensowne...
Pozdrawiam ;]
żal tyłek ściska jak sie patrzy na te wasze niby "mądre wypowiedzi":P:P
ja mam taką polewkę z was że... szkoda gadać...
dajcie już spokój dzieci... narka
:P:P:P
Kurcze miałam tu zrobić właśnie taki sam temat:D Honey sporo mnie wyprzedziłaś :) Nie mam pojęcia o co się kłócicie, bo nie mam siły już tego czytać (tamto forum nieźle daje popalić:D) w każdym razie wszystkie powinnyśmy przestać się dziecinnie zachowywać i oceniać po gustach :) A i pozdrawiam fanów "Zmierzchu" żeby nie było;]
andie jak nie masz pojęcia, to może przeczytaj.
ja tu nie oceniam nikogo po gustach.
honey: śmiej się, śmiech to zdrowie.
zresztą ja też się dobrze bawię.
przepraszam serdecznie, że wyraziłam swoje zdanie.
proponuję Ci zaś w końcu przestać stosować epitety wartościujące z uwagi na to, że są one strasznie nieadekwatne.
przenieście się z tym rankingiem na fan-forum, nie róby z tego filmwebu takiego śmietnika.