Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Gościu jest nie ciekawy a Zmierzch ... nudy. Jak widzę tego pana w obsadzie jakiegoś filmu to już porzucam chęć oglądania, bo naprawdę ciężko mi go strawić. Nie chodzi nawet o grę aktorską ale o to, że dla mnie to jest naprawdę brzydal. Chciałam obejrzeć wszysknie części Zmiechu, żeby zobaczyć czym się tak wiele osób ekscytuje lecz spasowałm po dugiej (miałam nadzieję że będzie lepsza ..) Bardziej polecam Wampiry i świry świetna parodia choć przyznam, że stworzenie parodii do tego filmu muisiało być dosyć trudne ze względu na to, że on sam w sobie jest dosyć żenujący. Schemat z wampirami ciekway, ale cała reszta.... nie kupuje tego

akasha_33

"Jak widzę tego pana w obsadzie jakiegoś filmu to już porzucam chęć oglądania, bo naprawdę ciężko mi go strawić."
Niektórzy filmy oglądają, inni jedzą. Przestań jeść to nie będziesz miała problemów z trawieniem.
"Nie chodzi nawet o grę aktorską ale o to, że dla mnie to jest naprawdę brzydal."
Nikt ci nie każe się z nim umawiać. Myślę, że w aktorstwie wygląd ma najmniejsze znaczenie.
"Chciałam obejrzeć wszysknie części Zmiechu, żeby zobaczyć czym się tak wiele osób ekscytuje lecz spasowałm po dugiej"
Teraz "Woda dla słoni" wchodzi do kin, wybierz się, może zdanie zmienisz. Podobno Pattinson będzie miał rumieńce i będzie grał wieśniaczka. Fajnie.
"Bardziej polecam Wampiry i świry świetna parodia choć przyznam, że stworzenie parodii do tego filmu muisiało być dosyć trudne ze względu na to, że on sam w sobie jest dosyć żenujący."
Tworzenie parodii czegoś co jest żenujące to jedynie ułatwiona praca. Gorzej z filmami gdzie są tak dobre, że ciężko się czegokolwiek przyczepić. Myślisz, że dlaczego w kabaretach tak często jest (czy była) poruszana polityka? Ona sama w sobie jest kabaretem.
"Schemat z wampirami ciekway, ale cała reszta.... nie kupuje tego"
Schemat z wampirami akurat w filmie "Zmierzch" jest najgorszy. Poza tym Twój temat bardziej nadawałby się na forum o Zmierzchu, bo jedynie o nim pisałaś tutaj. Podejrzewam więc, że zaniechałaś oglądanie filmów z Pattinsonem na ekranizacji badziewnej książki. Twój wybór. W każdym razie temat nadaje się na forum Zmierzchu, a nie tutaj.

platyna_2

Bardzo wnikliwa analiza i podoba mi się ;D A jeśli akasha_33 uważa , że film ,, Wampiry i świry" był dobry , no to naprawdę gratuluję gustu ;P Parodia co prawda była chwilami śmieszna ( zależy od tego , jak kto postrzega humor) , ale ogólnie była żenująca ;P