Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

brzydal!!!!!!!! Mógł by sie ogolić :)) Nie pasuje do roli Edwarda :))

Shannon_Rutherford

nastepna glupia..

Risae

mmmm, kochane prowokacje mało inteligentnych rozmów na temat urody aktora.

ojej.

Shannon_Rutherford

ach Tyś taka piękna !!! powinnaś sama zagrać Edwarda !!! i nie gol się to ci wąsy wystarczająco odrosną ;P jak pisałaś na swoim profilu twoim jedynym i głupim celem jest kłócenie się na forach. z tego wnioskuje, że jesteś za mało inteligentna (jeśli w ogóle) żeby wnieść coś ciekawego do tematu, więc żeby ludzie ci odpisywali wymyślasz głupoty. żałosne na skalę światową ...

Shannon_Rutherford

jak dla mnie pasuje. świetnie pasuje. ;]

Shannon_Rutherford

Uważam, że rolę Edwarda w filmie "Zmierzch" zagrał IDEALNIE!! Te oczy ... wszystko paskowało, wargi... fakt, że świetnie go ucharakteryzowali.
Źle zrobiłam, że najpierw oglądnęłam film, a teraz zaczęłam dopiero czytać książkę. Jak czytam to przed oczami mam cały film.

Super aktor

Magda___lena

Tez tak uwazam :)) Dobrze, ze zostali jeszcze ludzie, ktorzy doceniaja gre Roberta, bo naprawde swietnie zagral :))

_Em

No cóż to twoje zdanie..;) Mi się podoba, Tobie nie musi.. ;) Widziałam wielu brzydszych ^^

Shannon_Rutherford

jest swietny pasuje idealnie to jest idał jest dwoch ladnych aktorow johnny depp i Robert Pattinson

Shannon_Rutherford

a mi się podobał w filmieee :D poza tym taki zarost jest wg mnie świetny ;) nie pasuje każdemu, ale jemu jak najbardziej ;) bez lekkiego zarostu wygląda jak taki chłopaczek... a w 'Zmierzchu' miał na twarzy właśnie coś fajnego :P mrrrrr :P

Shannon_Rutherford

Szczerze mówiąc byłam bardzo zawiedziona, kiedy dowiedziałam się, że to on ma zagrać Edwarda. Już w Potterze nie przypadł mi do gustu. Jakież więc było moje zaskoczenie, kiedy obejrzałam film. Muszę przyznać, że całkiem nieźle mu to wyszło. Dobrze go "zrobili" <boskie zęby *___*> Naprawdę pasował do tej roli (choć osobiście uważam, że znaleźliby się lepsi). Mogło być gorzej.

Shannon_Rutherford

przeczytałam Twój profil i się załamałam. Kobieto ogarnij się a dopiero potem idź do ludzi. Nie wiesz co masz napisać to nie pisz, a nie wypowiadasz się na różne tematy z perspektywy pustej idiotki.

ShootingStarAtTwilgiht

Powiem tak - Ładny z niego jest chlopiec, zaprzeczyc sie nie da. Ale jako aktor mnie zawiodl ogromnie. Wcale nie zagral dobrze.
Sorry,ja nie chce nigoko obrazac, mowie to obiektywnie i tyle.
Nie patrze z punktu widzenia zakochanej w nim dziewuchy:) a wiem, ze wiele takich tu pewnie jest - czego nie tepie zupelnie - ja tez jak bylam mlodsza sie kochalam w aktorach i to chyba calkiem normalne :))) Ale serio, obiektywnie - nie wyszla mu ta rola.
Nie mial na nia pomyslu. Nie udalo mu sie.
Ale ladny pozostaje. I charakteryzacja akurat uwazam, ze byla calkiem do rzeczy. Jedyne, co mu w "Zmierzchu" dobrze szlo to spojrzenie - nie zaprzeczam.

gwell

Najlepiej jak by Edwarda Paris Hilton zagrła. Ogona, wymuskana no cud miód !

Callanthe

fajnie gdyby Paris Hillton zagrała Edka :) Przynajmniej film bylby ciekawszy :) I nie nudziłabym sie na nim :)

Shannon_Rutherford

Nie pasuje do roli Edwarda :)
To chyba jakieś żarty ON jest stworzony do tej roli .

martynawasowska_2

on i jego oczy <33 xD
jego absolutnie przecudowne oczy! i brwi :D

dancewithangel

jego absolutnie przecudny uśmiech <33 nieziemski ^^

pietrusia

usmiecha sie nawet ładnie ale ta jego parszywa gęba blee...

Shannon_Rutherford

Ojj dziewczyno jakaś Ty pusta... Sam avatar i opis mówią same za siebie... Jesteś niedowartościowana czy co , że musisz tutaj prowokowac do kłótni... Żenada , ogarnij się trochę .

Camilla3

a według mnie robert pattinson pasuje idealnie do roli edwarda:)

Black_Angel_8

to jest idealny facet jest fajnie zbudowany i ma sliczne kosci policzkowe on jest genialny i gra tez swietnie i jak czytalam ksiazke przed obejrzeniem filmu to pomyslalam ze mugl by w tym filmie zagrac i sie tak stalo:)

Loveless

Śliczne ma też nozdrza i pachwiny, a może powinnam powiedzieć "słitaśne"? Dajcie spokój, to nie była rola jego życia, po prostu dodała mu popularności. Już lepszy był w "Hounted airman", to przynajmniej było jakieś aktorstwo.

starucha_chlor

Oki :) Może ja sie nie potrzebnie kłócę :) W ogóle ten temat jest do kitu :) Bo Edward jest przepięknym wampirem a film był boski :) Tylko mnie osobiście sie nie podobał :) Główna bohaterka wcale sie nie uśmiecha , wilkołak to dziecko a Wampir nie umie sie ogolić . Juz to kiedyś pisałam :) Dobrze że książka była super :) Przynajmniej jedno co mnie nie zawiodło :)

Shannon_Rutherford

Racja temat do kitu bo ja go ocenie po tym jak zagrał w filmie a nie po tym czy sie goli w życiu prywatnym . Co do Jacoba to chłopak sie wyrobi a Bella nic nigdy nie jest doskonałe A książki najlepsze z tym sie zgadzam .

Shannon_Rutherford

A ja uważam że jest jest ładne, a jak by się ogolił stracił by ten urok.
I pasuje bardzie niż Stewart <Bella> do swojej roli.

rapidka

Każdy lubi Edwarda za cos innego :) Ja zakochałam sie w jego uśmiechu :) A co do Belli to nie jest najgorsza :) Tylko wkurza mnie rozpieszczona 16 latka która krytykuje wszystko i wszystkich :) Zakłada fan kluby :) Do Shanon R : Jesteś żałosna ( zacznij czytać witch(a) i tam zakładaj fankluby ) A nie psuj życia normalnym ludziom :)

Erin_Ulmer

ohh..
nie musisz się z nami tym dzielić !
nas naprawdę to nie obchodzi ..
proszę zachowaj to dla siebie !

Misery_

A czym sie z tobą dziele ?? To w ogóle do mnie ??

Erin_Ulmer

Nie było mnie kilka dni a wy już sie kłocie ! A co ciebie rodzice nie rozpieszczali ??Przemądrzała i to wszystko to do ciebie !! Moi przyjaciele mnie bronią :))

Shannon_Rutherford

Wlasnie pasuje jak malo kto :))

MM ;)

CzarnaKrwinka

popieram .
Jest najlepszy. A jeśli komuś się nie podoba to, że na jego pięknej twarzy znajduje się zarost, który udowadnia jego męskość, to proszę bardzo, niech napisze, że nie jest jego zdaniem ładny , czy coś, ale nie musi go obrażać, no sorry
"mógłby się ogolić" , "bleee" . To jest po prostu nie akceptowaine innych.
Brak tolerancji, wychowania, kultury? Raczej tak.
Pozdrawiam.

Edo_love_Klaa

Rozpieszczali ! Ale nie wyrosłam na takiego pustaka jak TY !!

Shannon_Rutherford

Dziewczyny,ja nie chce się z wami kłoćić,kazdy ma swo gust i każdy może wyrażać swoje zdanie.Więc ja wyrażę-dla mnie ten cały Robert,jest...okropny...kompeltnie nie w moim typie...tak...jakiś zarośnięty,nieogolny...no...nie podoba mi się i już.
Każdy ma swoj gust i swoje zdanie.

Ania17

sama jestes okropna i "nieogolona" :P to tak zart bo na tym forum nie znaja sie na zartach :D

Ania17

no właśnie.... nie wiem czy zauważyłyście/liście ale dopiero po zmierzchu nastąpił rozwój jego kariery... przed tym filmem filmografia Pattinsona była bardzo uboga, a zaistniał na moment po zagraniu roli Cedrika w Harrym Potterze... nikt się nim wcześniej nie interesował, mało tego nie był uważany za pięknisia, a teraz? Większość nastolatek podnieca się jaki to on jest idealny, jak cudownie zagrał, marzycie o nim broniąc swojego zdania 'jest cudowny i koniec kropka.ja wiem najlepiej.' Faktycznie w filmie twilight ucharakteryzowano go nadzwyczajnie ale podobał wam się właśnie taki, a co do rzeczywistego wyglądu aktora ma się to daleko, ale wiecie, że grał ewarda cullena więc odrazu wam się podoba Pattinson i taka jest prawda... Może za jakiś czas sobie to uświadomicie bo jak na razie to jesteście obsesyjnie w niego zpatrzone/eni i możliwe dlatego, że uważacie że inni też są a to tylko pozory.... i darujcie sobie teraz te kometarze typu "co ty wiesz", "zawsze go lubiłam" itp. bo tylko winny się tłumaczy...

Shannon_Rutherford

mi się podoba =) szczególnie w scenie, jak na biologii przedstawia się Belli- jago uśmiech jest taki... słodki(?)I jak śmiał się z Belli (w samochodzie, jak ona kazała mu zapiąć pas) Też było fajne xD

Shannon_Rutherford

Taaa . Odezwała się fanka Maggie Grace która grała lalunie w ,, Zagubionych" i nic nie wie na temat ,, Zmierzchu".

Shannon_Rutherford

o matko.. odezwala sie..
według mnie świetne zagrał Edwarda ;) świetnie? bosko ;D
ps. sama sie ogól ;)

kinia1140

zgadzam sie z toba edwarda zagrał swietnie bo jest bardzo dobrym aktorem i bardzo przystojnym facetem

Loveless

ble?? haha;p
nie wyobrazam sobie innego aktora do tej roli.
z cała pewnoscia mozna powiedziec ze jest przystojny;**

Shannon_Rutherford

Według mnie nie zagrał najgorzej nawet bardzo dobrze czytałam wcześniej książkę i wyobrażałam go sobie trochę inaczej ale logicznie gdzie się znajdzie idealnego faceta o idealnych rysach twarzy i który by zagrał idealnie nie ma na świecie takiego aktora który by wszystkim w każdej roli dogodził

marzycielka_

Racja.
Bardziej w roli Edwarda widziałabym Gasparda Ulliela ;)
Magia ^^