Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Skoro zagrał w Zmierzchu i go wybrali do głównej roli w nim, to na pewno nie dlatego że jest beznadziejny, najgorszy, "sztywny" spośród 3000tys. chłopaków, którzy brali też w tym samym castingu, a zapewne też było wielu mocnych konkurentów. Musicie pamiętać, że to on sobie nie wymyślał co miał gadać i jak się zachowywać (tak można wywnioskować z waszych wypowiedzi) a reżyser. Uważam, że zaje**** w filmie wypadł i cały film jest boski. Lepiej są rozegrane sceny i uczucia bohaterów niż w książce, chociaż są pewne nie domówienia i czasem dla mnie niezrozumiałe sceny, ale to już tylko ma się zastrzeżenia to reżysera i scenariuszu, a nie do aktorów. Mnie książka wciągnęła chyba w sumie po 200 str. albo i później.
Mimo wszystko nie mogę doczekać się Księżyca w Nowiu, boo...wygląda na zachęcająco nawet nie widząc zwiastuna, czy czytając książki.
Oglądałam tylko raz i mam ogromną ochotę, aby powtórzyć to jeszcze ze 100razy...aż do znudzenia! Muszę tylko go zdobyć :)
Pozdrawiam.

poziomka_14

Popieram, popieram, po stokroć popieram;D
Jasne, że musiał mieć talent, żeby dostać się do filmu. Miło, że wreszcie ktoś to zauważył. Film jest świetny, z resztą Pattinson również. Byćmoże nnie mogę go jeszcze oceniać, w końcu nie ma jakiegoś wielkiego dorobku filmowego, ale zapowiada nam się naprawdę dobry aktor.

poziomka_14

Też się jak najbardziej zgadzam. Sciągnęłam z internetu scenariusz Zmierzchu po angielsku i wyraźnie tam pisze np. "Bella patrzy na edwarda za złością". Więc naprawdę nie ma co Roberta obwiniać za takie rzeczy! Raczej wina scenarzystki i reżysera. I nie wiem dlaczego okrzykujecie go najgorszym i najsztywniejszym aktorem.

na_krecona

Zgadzam się:) Moim zdaniem jest dobrym aktorem i pasuje do roli Edwarda- co do tego nie ma wątpliwości. Trzeba zauważyć, że jest młody i całe życie przed nim. Z biegiem czasu nabierze doświadczenia.