Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Jest bardzo przystojny musze to przyznać ( nie jestem gejem) ale jego gra
aktorska przynajmniej wg mnie jest ponizej sredniej juz wole Channing
Tatum.No to teraz czekam na wysmianie przez głupie nastolatki ktore sa w
niego wpatrzone jak w obrazek i nie drogie dziewczynki to nie jest
zazdrość.

xtrManiac25

Osobiście uważam, że Robert jest dobrym aktorem... nie genialnym lub beznadziejnym ale dobrym. :)
Lecz z tym, że jest przystojny to akurat nie mogę się zgodzić..
w pierwszej części Zmierzchu wyglądał świetnie - dobra stylizacja
ale nie mogę już tego powiedzieć o innych filmach lub w życiu codziennym ...:)

inasequible

No coz to glownie kwestia gustu i upodobania.Pamietacie naszego eksportowego hydraulika? Model ,byl na plakacie promujacym Polske, kilka lat temu...promowali go jako symbol seksu.Owszem ,facet bylby do rzeczy,gdyby nie tragicznie niskie czolko.Kazdy zwraca uwage na cos innego,dla mnie niskie czolo to koszmar, kojarzy mi sie z jakims neadertalczykiem.Jesli chodzi o RP: faktycznie na niektorych zdjecich wyglada niezbyt korzystnie,chociaz za tymi stylizowanymi,z sesji fotograficznych tez nie przepadam-za slodkie.Jest masa zdjec,na ktorych wyglada dobrze,moim zdaniem ma ladna twarz i to mimo krzywego nosa, zbyt wysunietego do przodu podbrodka i ciut mniejszego lewego oka-dla mnie wazniejsze sa:piekny usmiech i zniewalajace spojrzenie.To sprawia ,ze jego twarz budzi sympatie i zaufanie.Poza tym : jest wysoki ,szczuply,co pod spodem niebardzo wiadomo,muskulatura nie jest konieczna,ramiona, plecy i klatka-owszem,owszem:lubie taki delikatny "dywanik" podoba mi sie ,ze nie depiluje klatki.Wlosy tez ma fajne ,chociaz wole jak umyje...Ogolnie:podoba mi sie ,lubie go i dobrze mu zycze

Oleska1990

Jesli chodzi o jego aktorstwo...w Zmierzchu mi pasowal, How to Be oraz Little Ashes -tez ok.Na Remember me poszlam z mezem i oboje bylismy pod wrazeniem.Moim zdaniem okreslenie "dobry aktor" moze jest ciut na wyrost,ale na pewno nie jest beznadziejny.Fakt ,ze w KwN nie bardzo mogl sie wykazac-to wynikalo z fabuly.Mial byc cierpiacy i byl , poza kilkoma scenami.Nie zgadzam sie z tym ,ze ma "dwie miny na krzyz" .
A w Remember me stworzyl naprawde niezapomniana kreacje.