Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

obleśny, wiecznie nieestetycznie zarośnięty. Dziwną mamy młodzież, że kogoś takiego stawiają sobie za wzór ideału męskości. żal trochę

goracaczekolada

wcale nie jest obleśny,
a zarost dodaje mu tylko męskości :P

Czikita

Męskość a higiena osobista swoją drogą.Jeśli lubicie mężczyzn (?), którzy lubią chodzić miesiąc w tym samym ubraniu, śmierdzą potem na kilometr i mają dorysowane mięśnie w filmie,to powodzenia.

Suzarro

ej no bez kitu, to stwierdzenie, że młodzież kreuje ideał męskości jest karykaturalnie rozbrajające :D

'Jeśli lubicie mężczyzn (?)...'- skąd i niby czemu użyłaś tego znaku zapytania?

użytkownik usunięty
Shelby1603

Faktycznie w zaroście nie jest mu ładnie ;/ ale bez niego jest przystojny ;)

goracaczekolada

Parkinson Jest tragicznie tragiczny!!!!!

goracaczekolada

Parkinson jest tragicznie tragiczny i obleśny

Supernatural_Guy

i jaki jeszcze? i jaki? ;<

Shelby1603

każdy ma swój własny 'ideał męskości'
dla niektórych to Robert Pattinson, dla innych Zac Efron, a dla jeszcze innych blond 'serferzy' z Miami.

p.s. zaje*ista fotka. ;]

ferbi

Tu nie chodzi o to, że podważam jego 'męskość'(choć taki dla mnie osobiście nigdy nie będzie). Po prostu do szewskiej pasji doprowadza mnie bezwzględne i ślepe zapatrzenie niektórych ludzi w tego osobnika.

Suzarro

Ale czemu Cię to 'zapatrzenie' tak denerwuje?
To przecież kwestia indywidualnych zapatrywań, gustu, mememememe...
Załóżmy, że szanujesz cudze zdanie. Masz też prawo do wyrażenia swojego, ale żeby się tak emocjonalnie angażować w problem 'sezonu na Pattinsona'?
Czy Twoje życie jest aż tak puste, żeby marnować swoje siły witalne na forum filmwebu? Tym bardziej, że chyba zdajesz sobie sprawę, że wszelkie podejmowane tutaj wysiłki,tłumaczenia itp są bezowocne?

Shelby1603

Każdego co innego ma prawo denerwować, czyż nie? Jeśli 3 posty utożsamiasz z jednoznaczną chorobą emocjonalną tudzież psychicznym niedorozwinięciem, to cóż- już Twój problem.Gdyby on rzeczywiście posiadał dobry warsztat aktorski nie miałabym powodu, żeby o nim pisać.

Suzarro

1. Oczywiście, że każdego ma prawo denerwować co innego. Pytanie tylko nie lepiej umiejętnie ignorować te rzeczy, ktore na naszą złość. zdenerwowane/irytację nie zasługują. Niby nic a jaka korzyść dla zdrowia psychicznego ;]
2. Ja nic nie utożsamiam ;] Co najwyżej idę za literalnym brzmieniem Twoich postów, a zwłaszcza jednego, w którym pada niedwuznaczne określenie: 'szewska pasja'.
3. 'Gdyby on rzeczywiście posiadał dobry warsztat aktorski nie miałabym powodu, żeby o nim pisać'- czyli co? Piszesz tylko o osobach, o których nie masz dobrego zdania?

Shelby1603

1.Umiejętnie to ja to jeszcze ignoruję, wulgaryzmy tu jeszcze nie padły.
2. Hiperbola, znasz zapewne to pojęcie.
3. Czytaj: nie czepiałabym się. Oczywiście, że piszę również pochlebne komentarze. Jednak w tym wypadku swoje mało znaczące zdanie musiałam wyrazić;]

goracaczekolada

Dokładnie, nie wiem co dziewczynom się w nim podoba. Jak dla mnie to on jest po prostu... brzydki, no xD
Dobra każdy ma swój gust, ale żeby aż takie szaleństwo na jego punkcie? Przecież nic specjalnego ^^
Która z was zwróciła na niego uwagę jak grał Cedrika w Harrym Potterze xD Gdyby był taki zabójczo przystojny, to już wtedy, mimo że młodszy, powinien mieć mnóstwo fanek, a ja jakoś nic o nim nie słyszałam xD I ma brzydki nos xD

Kaisha

Mi się podobał Rob w pierwszej część Zmierzchu, natomiast po Księżycu w nowiu jestem nie mile rozczarowana, grał fatalnie, a charakteryzacja jego osoby po prostu okropnie wyglądał, blady(aż za mocno), oczy czerwone, że tak powiem wyglądał jak by był naćpany. Kompletne dno, oczywiście chodź mi tu o film, bo po za cała tą sagą to jak dla mnie nie złe ciacho :). A film ogólnie dobry, chociaż jak chodź o książkę to nie przepadam za tą częścią jest nudna:(

Daniela_Lujan_87

Dziewczyny przestancie sie kłócić każdy ma inny gust :) Ja osobiście zgadzam sie z tym ze w Zmierzchu Robert wyglądał zabójczo przystojnie ale w Księzyc w Nowiu juz tak sobie ;/ natomiast jeśli chodzi o to czy jest przystojny to zdania sa podzielone, bo tak jest zawsze tzn. jednej dziewczynie podoba sie Tylor drugiej Rob a trzeciej Jackson :D ;p lub Kellan Lutz :) i tak ma być tylko po co się denerwowac nawzajem ? Przecież każdy wie o tym iż Robert ma tyle fanek ponieważ one go utożsamiaja z edwardem ;p Ja tam osobieście kiedy go widziałam pierwszy raz w harry potterze to mi sie nie spodobał ale moja kumpela powiedziała ze z niego jest fajny chłopak i napewno odniesie sukces z taka twarzą :D Jak widzicie moja kumpela miała racje natomiast ja dzisiaj uważam ze Robert jest przystojny i z tego co przeczytałam w różnych wywiadach i wywnioskowałam z jego wypowiedzi wydaje sie być( naprawde normalnym i fajnym kolesiem ) :D Osobiście ja uważam ze Kristen i Robert do siebie pasuja w życiu prywatnym i chciałabym móc przeczytać kiedyś PRAWDZIWĄ informacje o tym ze są para BO TAK ŁADNIE RAZEM WYGLĄDAJA ;D

Pozdrawiam fanów Sagi oraz Roberta,Kristen,Tylora oraz innych z obsady
a także antyfanów :)